PRIETENE FARA TITLU (45)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

URSULINA am uitat,intrebai de naturiste si ceaiuri,ce am luat eu.La noi principala problema a fost la Ghita,el a luat tinctura de branca ursului,vit E forte si laptisor de matca.La mine s-a depistat doar un inceput de endometrioza care s-a rezolvat chirurgical prin laparoscopie si dupa aia prin 3 luni de tratament de oprire a ovulatiei,dupa care eram "ca noua".Totusi am luat si eu din proprie initiativa toate alea: multivitamine,vit e forte,medicamente naturiste pentru imunitate,ba chiar si ceva ceaiuri de coada soricelului,cretisoara ... ce-am mai citit si io pe la sub.cu infertilitatea de pe DC,sau pe aiurea .Dar la mine CM era regulat,teoretic nu aveam nicio problema.Dar si la doi adulti perfect sanatosi, se considera drept infertili abia dupa ce nu iese nimic dupa un an jumate de contacte neprotejate si in perioada propice.Deci daca nu a iesit odata,de doua ori nu inseamna ca ar fi ceva neinregula,doar ca nu se nimeri ... Tinu cum sta cu analizele?

MONI cu www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA (01.01.2006) si www.dropshots.com/TUDOR1" target="_blank"> TUDOR (14.08.2009)
"Cainii latra,caravana trece."

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui pisoi3
[URSULICA,
Mai sunt o multimde de alte medicamente naturiste, vezi la Naturiste si homeopate insa cred ca ar trebui sa intrebi si medicul daca faci stimulare ovariana, sa nu interactioneze cumva.

Are dreptate Anda!

MONI cu www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA (01.01.2006) si www.dropshots.com/TUDOR1" target="_blank"> TUDOR (14.08.2009)

Mergi la inceput

ASTERY mi-am amintit: ziceai de vacanta.Vacanta de la cresa sau de la ABA? Ca neuronu' meu nu prea pricepu ...
BRANDUSA wow ce intzolit e Octavian! Sau Petru ii ziceti? Mie mi se par mai ciudate la copii numele astea mai clasice / de sfinti.Nu stiu de ce ...
Apropo azi dimineata a nascut sotia nepotului,un baietel de 3,700 Dragos Ioan,nepotu-meu voia musai si Ioan pe mine m-au inebunit toti ca nu ii mai pun si alt nume - evident preferabil Marian,Marius,Marinel ... sau macar inca unul.Da io nu vreau si basta.Unu si bun (si uitilizat ... ca si pe Ghita il cheama si Marian par example,stie careva chestia asta? Niet!).
Ei ca deraiai.Ziceam de echipat.Eu aseara si in seara asta la plimbari l-am echipat doar in lung pe Tudor, ca aseara era mai racoare si azi batea vantul,desi era cald.Ba i-am dat si cate o caciulita subtire.Mi se pare tare caraghios cu ea

Aoleu,acum vad cat e ceasul,am plecat la nani.Noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Neatza la cafea (frappe), io matinala, ca vru copilul lapte:" mami, trexeste-te, du-te la bucatarie si adu lapte lu' asta micu'" . Deci m-am executat.
Moni, vacanta de ABA. Cu cresa gata, am terminat-o, ne scremem de gradi, avem promisiuni, n-are ce sa mai caute la cresa, a stat 2 ani, suficient. Abia astept sa vedem astia la gradi/camin ce virusi/bacterii au in dotare . Eu nu i-am facut nimic de imunizare, de fapt am cam uitat, vaccin nu are voie, asta este. Bine ca spusesi acum ca Ghita e si Marian, il felicitam si pe el, ca pe una am felicitat-o pt. copil si barbat de Sf. Maria si nici macar un multumesc nu s-a obosit sa spuna, macar de politete. Dar nu-i bai, data viitoare iau pauza. "Medalia" am luat-o pe drept, si-am fost draguta si-am dat si alteia, ca avea mare nevoie .
Despre decalotare... la noi pauza, nu stiu unde vom ajunge, deocamdata nu-s probleme, in sensul ca pipi e in jet, putza curata, infectii nu, deci ok. Pe el l-a decalotat chirurgical atunci cnd a fost operat de ectopie testiculara, am tinut treaba vreo 6 luni, pana cand... a fauvt prima laringita si-n spital... n-am mai facut nimic, si s-a sudat pielicica la loc, in timp. Asta este, parerile oricum sunt imparitite.
Pe mine cred ca doar de 2 ori m-a dushulit Razvan cand era bebe, dar asa finutz. Si mie una muuult mai usor de ingrijit mi se par baieteii decat fetitele, ma refer la igiena locala .
Incearca Moni scutece Libero, poate nu mai dau pe dinafara.
Revin.

Cristina si Razvan (31.01.2006)
"Viata e ca carosabilu': unii vine, altii trece..." (adusca, membru DC)

poze (1),(2),(3),(4)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Aseara am fost la casa de la Rm., la socru. Am gasit o cutiuta cu minuni: surprize Kinder de cand eram eu ffff tanara (21-22 ani), pastrate special pt. copilul meu . Nu mi-a venit sa cred, iar Razvan... ei bine, Razvan a fost fascinat, m-a facut tare fericita.
Am gasit si niste poze (Moni ), dar ma mai gandesc.
Am plecat, la 9.30 vine tantica la curatenie, si la 10 si ceva decolam, nu stiu pe unde ne oprim, ca iar dadu caldura mare.

Mai, se mai uita careva la "Clona"? Ca eu si fii-miu suntem topiti ...

Sunt prin zona, pana una alta.

Cristina si Razvan (31.01.2006)
"Viata e ca carosabilu': unii vine, altii trece..." (adusca, membru DC)

poze (1),(2),(3),(4)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Buna dimineata!
Ursu, AP = attachement parenting. Un mod de educare. Mi-a facut impresia ca ar fi o secta. Nu in intelesul strict al cuvantului, ci al fanatismului. Intelegi tu ce vreau sa zic.
Astery, asa te executa Razvi de dimineata? Pai n-ai ce sa comentezi..musai sa-i indeplinesti ordinele.
Eu nu ma uit la Clona. M-am uitat demult la cateva episoade, dar nu m-a atras. Matusile mele se uitau, nu scapau unul.
Moni, eu am fost la fel cu numele, unul si gata. Nici nu s-a nascut de vreo zi importanta, cu sfinti, apoi la ce sa-i mai scriu unul acolo, pe care nu-l va folosi poate niciodata?
Vb lui Astery, bine ca ti-ai amintit sa ne comunici ca ai un Marian in casa. Ca sa stim data viitoare.
Ali, usturoi si ceapa cruda? Sanatate curata la copiii tai, bre. Super! Dar cum de le place, ce le-ai facut?
Ma duc imediat la pediatra, ca trebuie sa-i scot analizele. Alea bune.

Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
www.dropshots.com/Ingrid28photo1" target="_blank"> FILME 3

Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Moni, eu, cu Raisa am fost in trratamente 3 ani si nu prea mai vreau si acum la fel. In legatura cu stimularea ovariana se pare ca nu merge fara ea. Isi face luni si Tino o spermograma sa vedem daca nu a stat prea mult pe scaun in ultima vreme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Ali atata timp cat copilul vrea legume dai, fratimiu manca cartofi cruzi taiati pai le simtea mirosul cand ii curatam si daca nu ii dadeam iesea scandal.

Mamicile de baieti: cum asezati voi puta in chiloti/pampersi? Eu stiu ca in sus, dar zau daca stiu daca are vreo importanta.

Mergi la inceput

Buna dimineata si de la mine.
La noi vestile sunt ca Diana era fierbinte aseara tarziu si cum nu gaseam termometrul de frunte i-am dat doar niste panadol.Dimineata la 7 cand ne-am trezit ,iar era calda bine,i-am luat temperatura si avea 39! I-am dat nurofen si in nici 10 minute scazuse deja.Acum i-am luat iar febra si nu are,dar i-am dat totusi niste panadol.Mie mi se pare a seamana cu ce a avut la Felix,poate de la stomac,ca tot s-a plans si ca o doare burtica.I-am trimis la laborator si kk pentru copro,ca banuim lambii (giardia) din cauza ca vrea doar lactate,duclciuri si ca e extrem de agitata/nervoasa/plangareatza in ultima vreme.Sunt curioasa ce iese.Eu i-am dat si Helmiflores saptamanile trecute,dar niciun efect.
Cu Tudor e ok,a papat pe la miezul noptii si cum v-am zis doar la 7 fara ceva ne-am trezit ca se foia !!! Pai la Diana abia de pe la 3 luni incolo am scapat de masa de noapte.Dar la el o fi stomacelul mai mare ... Si tot comparativ cu ea,sa pic jos aseara cand l-am pus pe burtica - ca i-am facut masaj cu ulei Bubchen si trebuia si pe spate.Pai s-a pus dumnealui si si-a ridicat capul si se uita in stanga-dreapta deja!!! Diana a facut asta doar pe la 2 luni! Evident ea il putea tine atunci chiar si un minut-doua sau mai mult,pe cand el nici jumate de minut,dar totusi n-are inca implinite nici doua saptamani! Si ei nu ii placea defel pe burtica,lui se pare ca ii place cat de cat.Deci se vede bine diferenta de scor apgar 9 la Diana,10 la Tudor si de greutate,e clar mai musculos!

Deci cum cu Diana sunt in asteptare,nu mai ies,sunt prin zona si ei.Revin.

Mergi la inceput

URSULINA si eu am intrebat asta la spital si am primit raspunsuri ca ba in jos,ba in sus ... asa ca deocamdata nu fac nimic,o las in virtuea inertiei

Mergi la inceput