PRIETENE FARA TITLU (45)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Ursu, si eu am primit indicatii sa-l tin in frigider. L-am tinut si nu afecteaza rezultatul. Dar nici nu iese din prima, eu l-am facut si e ok, insa stiu sigur ca are paraziti. Cica sunt niste analize de sange, pentru mai multe tipuri de paraziti, nu doar lamblii si afli. Doar ca sunt scumpe tare.

Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
www.dropshots.com/Ingrid28photo1" target="_blank"> FILME 3

Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Anda asa este cel mai bine sa procedezi cu socri. Si eu la fel am facut cu soacramea, cu socru ma inteleg perfect (la condus se da la o parte de la volan sa merg eu "se misca masina mai bine") ... si soacramea e pusa la punct ii este frica de mine ca ma iau de ea daca greseste cu ceva .

Moni voua v-a zis sa il decalotati acum? Cand este cal mai bine sa se faca aceasta decalotare? Ca urmarile neexecutarii ei le stiu si sunt mai chinuitoare decat acest mic proces.

Mergi la inceput

Ai mai da-le incolo vreau ok si gata, ca eu nu vad nimic in neregula pe acolo si de mancat mananca ok, nu o doare burta sau mai stiu eu ce... Destul o sa ia o groaza de pe acolo, raceli si cate si mai cate...

Mergi la inceput

Ursu, e bine ca e ok Raisa, dar a mea, nu. Atata se scarpina la nas, mananca, nu zic ba, dar e si nervoasa, agitata...imi cunosc progenitura deja. O sa-i dau usturoi ca medicament (sa-l inghita) si gata. Ca Zentel e prea toxic.
Oricum duc rezultatul asta la gradi, dar o tratez eu.
Mai vorbiti de decalotare, am citit la subiecte din astea..tot cu paruiala iesea. Ce infocate erau alea cu AP-ul...

Ingrid S si Diana

Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues

Mergi la inceput

Ingrid, AP = acordul preotului?

Scuze,pt cele bisericoase rau, nu m-am putut abtine!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ursoaica

Ingrid, AP = acordul preotului?

Scuze,pt cele bisericoase rau, nu m-am putut abtine!

Haha, misto, am retinut-o! Merge si asa.
Ma duc la nani, maine se va trezi devreme Diana daca azi a adormit la 20.
fetele, noapte buna!

Ingrid S si Diana

Vauvenargues

Mergi la inceput

Pai zimi si mie ce inseamna, te rog!

Noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Hello gagici vin si io la ora fantomelor,sa va mai zic una-alta pana haplesc niste piersici si pepene galben
Vad ca fu ceva animatie prin zona ...
Eu am fost pana la dentista,cand m-am intors am avut musafiri pe colega-mea de birou cu sotul,pe urma am iesit la o plimbarica de seara pana la mami la bloc,a urmat baia si acum in sfarsit dorm strumfii.
Revin.

MONI cu www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA (01.01.2006) si www.dropshots.com/TUDOR1" target="_blank"> TUDOR (14.08.2009)
"Cainii latra,caravana trece."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

Seara buna gagici, va multumesc de raspunsuri, deci mai papa si alti spiridusi legume, mai putin radacinoasele care sunt defapt preferatele Iarinei...fructe baga si atia amandoi la greu...lor le mai place si ceapa si usturoiul dar sa fie crude...dar nu ma supar.

Despre CM m-am cam speriat cand am vazut ca majoritatea ziceti ca nu e prea normal dar m-am mai linistit cand am citit postarea Andei...oricum mai stau 2 saptamani pana vine sotiorul acasa si merg la un control.
Bee ma bucur ca nu e nimic grav cu operatia...cat despre o posibila sarcina nu poate fii vorba ...mai mult e plecata dansa decat acasa...numa' daca n-oi ramane numai gandindu-ma la ea
Moni faine cele doua gagicute dar si barbatelul e frumusel foc...iar despre tine? esti ca noua

Nu mai stiu ce vroiam sa scriu...oricum va pe toate si va doresc o noapte minunata.

Ali de
IARINA (16.02.2006) si IANIS (04.04.2008)

www.dropshots.com/iari_ianis" target="_blank">Comorile lu' mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

INGRID chiar ca inutil laptop-ul ala,mai ales pentru Diana ta!
DENISA esti culmea,ce il bagi si tu in seama in asa hal pe socru ??? Comenteaza si el si cu comentariile ramane ...]
ANDA noa daca au rezistat motanii la dushurile lui Mark oi rezista si io la cele ale lui Tudor Cu decalotatul ala sa inteleg ca mai am timp sa ma documentez/hotarasc pana pe la 6 luni?
URSULINA au dreptate fetele cel mai important e sa nu te stresezi.Eu am ramas gravida cu Diana abia la 8 luni dupa ce ne iesisera toate analizele ok si mie si lui Ghita (mai ales lui de fapt).Si am ramas chiar cand nu ma mai gandeam atat la asta, ca aveam alt stres, eram in plina cautare de loc de munca,umblam pe la interviuri (se inchisese firma unde lucrasem 7 ani).M-am angajat in alta firma pe 1 mai si in 2 mai avea testul cu doua liniute rosii ... surpriza! La Tudor nu mai zic cum am ramas ... Deci cand nu te gandesti atunci te trezesti cu ... bebe.Tie cine ti-a recomandat tratament pentru ovulatie? Nu e ok fara?
ALI tot cu ceapa si usturoiul Iarina??? Lasa ca aia e sanatate curata!
ASTERY iti sta si tie bine in rosu precum Denisei.Lasa ca macar mai imbracarati amandoua pe cate una cu ocazia asta si poate macar se mai astampara o vreme.
Io tot va zic,faza cu dati ignore-ul dar nu e genul vostru vad .Pai daca v-ar fi complimentat pe voi drept catzea ("care da din coada") cum ma facu pe mine zilele astea ex-frantzuza (nu mai amintesc de epitetele mai vechi), ce faceati oare ???
Chiar nu inteleg ...
N-ati auzit si voi de niscaiva maxime gen "Atunci cand te bagi in troaca, te mananca porcii" ?
Acum macar 30 de zile stati potolite

MONI cu www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA (01.01.2006) si www.dropshots.com/TUDOR1" target="_blank"> TUDOR (14.08.2009)
"Cainii latra,caravana trece."

Mergi la inceput