PRIETENE FARA TITLU (45)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Citat:
citat din mesajul lui Denisam

Ursulina-imi pare tarwe rau,tin pumnii sa fiei cuochisori curand..O imbratisare calda..
Anda- mai am 2 saptamini,sunt f. down din cauza socrului si am un fel de cadere psihica,asa ca o sa iau o pauza de forum pina ma remontez, ca oricum sunt prinsa la servici si cu ultimeleproiecte acasa-gen parchet,covor,mobilaaa.

Denisa cu Emma Andrea 3,5 ani si Mark Alex 2 ani

Zambeste, si maine e o zi!

Dar ce fras te-a enervat socrul ala atat? Ignora-l fata, merita sa te tot enervezi din cauza lui? Cum se deruleaza reparatiile? ceva poze nu mai pui?

Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
www.dropshots.com/Ingrid28photo1" target="_blank"> FILME 3

Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Va multumesc mult fetelor pentru sustinere!

Eu nu inteleg ... am ovulat ca am vazut si simtit, actul se petrece ... atunci de ce nu se lipeste?

Ce ziceai tu Moni sa iau, ce ceaiuri? Si ce i-ai dat lui Ghita?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

Buna fetelor,

URSULICA, imi pare rau. Sfatul meu sincer este sa va relaxati si sa terminati cu sexul programat, asculta-ma ca stiu ce spun. Bucurati-va pur si simplu unul de altul si luati-o usor, bebe vine cand e timpul lui. Ai grija de tine si sa nu fii suparata, da?
Eu asa m-am relaxat la treaba asta cu bebe 2, nici nu mai imi pasa, nu o sa ne mai protejam ca i-am promis sotului ca daca se lasa de fumat, accept sa ii fac inca un bebe, deci ar trebui sa imi tin cuvantul. Insa am cazut amandoi de acord ca nu ne mai stresam, nu mai urmarim ovulatie, nimic, cand e sa fie, va fi, ca asa a fost si la Mark. Eu sunt convinsa ca sexul asta programat si stresul de genul, am ramas sau nu luna asta, nu fac bine, clar. Si pana la urma, eu sunt multumita cu pisicul meu mic si nici nu ma imaginez iubind un alt bebe, insa stiu ca e relativ si ca daca as mai avea un bebe l-as iubi, dar momentan ma bucur de ce am, daca va fi sa fie alt bebe, bine, daca nu, aia e, nu o sa ma plang.
MONI, sa nu uit, ca am uitat sa iti zic de aseara. Apropo de dusurile de pipi, da, eu mi-am luat nenumarate dusuri de genul asta, si eu si pisicile, si tati. Iar despre pampers, aveam momente cand dadea pampersul pe dinafara, multa vreme il luam ud leoarca dimineata ca daca el dormea noaptea nu il trezeam sa il schimb. Tare ma stresa pampersul ala plin, plin care deborda. Daca ii luam un numar mai mare, curgea pipi pe langa, si tot asa.
Despre decalotat: noua ni l-a decolatat pediatra la 6 luni, a zis ca mai bine asa decat sa faca fimoza mai tarziu. Stiu ca sunt pareri pro si contra. Teoretic puteti incerca sa il decalotati voi la baita dar e destul de greu, la noi nu a mers pentru ca urla si noua ne era mila de el. Eu daca as mai avea un baietel, as alege sa il decalotez ca pe Mark, nu m-as risca sa nu se decaloteze natural si sa ajunga mai tarziu la operatie. Altii zic ca mai bine sa se decaloteze natural, nu stiu. Dar daca nu se decaloteaza natural, tot la operatie ajungi, asa ne explica noua pediatra.
Vezi si tu ce zice pediatra ta.
DENISA, imi pare rau ca te-ai enervat asa rau din cauza socrului, incearca sa il ignori, chiar nu merita, indiferent de ce ar fi zis. Nu canta cocosul tau pe gardul lui, lasa-l in plata Domnului in tampenia lui. Te asteptam printre noi cand ai tu timp, uite o si un . Apropo de socri, al meu comenta acum cand a fost la noi, ii zicea sotului ca cum suporta sa conduca femeia (chiar asa a zis) si el sa nu puna mana pe volan (era si dupa cateva pahare bune de vin). Am tras pe dreapta si i-am zis: te dai jos in momentul asta din masina si vii cu taxiul daca ai o problema cu femeile care conduc. N-a mai zis nici pas. Iar George i-a zis clar sa isi tina gura ca eu conduc super bine si ca lui nu ii place sa conduca decat daca e nevoie in mod real, in plus i-a expirat permisul si trebuie sa il schimbe in Romania, deci oricum nu poate conduce. Normal ca socru-miu si-a cerut scuze pentru ce a zis, ca altfel zbura din masina mea. Imi venea sa il dau cu capul de parbriz in momentele alea. Conceptii de acum o suta de ani, ce pretentii sa am de la el, are 72 de ani. I-am zis sa isi vada de ale lui ca daca il mai aud cu faze de astea nu mai calca la mine in casa. Eu oricum le zic clar in fata ce ma deranjeaza, si lui si soacrei mele.
INGRID, pai sa stii ca si noi facuram ce facurati voi dar la mine nu merse. No, perseveram, poate o functiona.
CRSTINA, super ca intrati in vacanta. Plecati undeva?
GIO, bine ca ai rezolvat cu actele, sper sa iti vina repede banutii.

, revin mai tarziu.

Lost in different projects...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Ursu-brinca ursului si vitamina E sunt de baza..o sa se prinda, ai sa vezi..
Ingrid- nu are sens sa intru in detalii,ideea e ca fii-mea nu e de inteles, ca are multe naravuri,ca noi nu stim sa o educam, ca e incapatinata,etc..Noroc ca s-a luat Dragos de el si i-a zis ca dc nu mai rezista 1 saptamina, sa ii trimita la ai mei..Mersi de intelegere
Gata-fug sa bibilesc website, pun poze noi..apoi va mai arat..

Denisa cu Emma Andrea 3,5 ani si Mark Alex 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Buna dupa-amiaza.
Eu de azi m-am imbracat in rosu, unii spun ca-mi sade bine .
Denisa, spor la bibilit, suntem in ton.

Cristina si Razvan (31.01.2006)
"Viata e ca carosabilu': unii vine, altii trece..." (adusca, membru DC)

poze (1),(2),(3),(4)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

CRISTINA, pune poze sa te vedem in rosu. Lady in red.
URSULICA, cum zicea si Denisa, Branca ursului si vitamina E. Asta am luat si noi cand voiam sa facem bebe2, luni in sir am luat si nu a mers la noi, din pacate. Am mai luat Maca, zinc, seleniu.
Mai sunt o multimde de alte medicamente naturiste, vezi la Naturiste si homeopate insa cred ca ar trebui sa intrebi si medicul daca faci stimulare ovariana, sa nu interactioneze cumva.
DENISA, nu te mai enerva cu socrul, copiii ti-i cresti tu cum vrei, nu e treaba lui. Zi-i in fata Give me a break si ignora-l. Nici socrii mei nu sunt super incantati de cum il crestem noi pe Mark, ei si cui ii pasa?

Lost in different projects...

Mergi la inceput

Atery cum ai reusit?

Mergi la inceput

Astery, bravo! Facusi minuni! Cand tot zic sa ignorati...eu vorbesc la pereti oricum. Credeam ca era legat de jocul ala cu trei cuvinte, vai, ca m-am spart de ras cand am citit postarile voastre, ale tale si ale lui Moni. Lasa, ca expireste in 30 de zile...
Anda, eu il dadeam jos pe socru, nici macar nu stateam sa discut cu el. Wow, faceam spume la gura, sigur.
La noi in familie, toate suntem soferite, da' din alea cu multi km la activ..pt vara-mea Timisoara-Bucuresti e o joaca. Cumnata-mea la fel. Sora-mea e de coma, a condus o harabaie si s-a descurcat, cand apasa acceleratia, atingea asfaltul. Tare sora-mea!
Ai luat vreun tratament pentru gat sau te bazezi pe exemplul meu empiric?
Moni, am uitat sa-ti zic, super Diana cu grasii si slabii! Ce le scoate din ea..
Am vazut si pozele cu Clara, tare frumoase sunt, zau asa! Si Anamaria arata foarte bine, iar tu...parca nu ai nascut, da-o dreaq de treaba, frumos iti sade sa arati mai slaba ca mine? Sau...ca altele?
No hai ca ma pun sa pap ceva. Diana doarme de la 20, ca dupa-masa n-a servit somn, of, atat de maraita a fost toata ziua..

Ingrid S si Diana

Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues

Mergi la inceput

Fetelor trebuie sa ii fac pt gradi examen coproparazitologic spuneti-mi si mie cum pastrez recipientl pana maine dimi, are ceva daca il tin in frigider? Afecteaza rezultatul cu ceva?

Mergi la inceput

Denisa, cam banuiam eu ce te deranja. Urat din partea lui sa-ti spuna asta si de la departare, nici nu sti cum sa reactionezi. Ma rog, nu-l mai baga in seama si lasa-l pe Dragos sa discute cu el, doar ii fiu-su. Si vorba ta, daca nu-i convine, s-o lase sa plece la maica-ta. Dar cum asa, dintr-o data, s-a umflat gogoasa?
Giova, spune tu la mine acilea, unde-i mai fain? La Oroshaza, Gyula ori Mako? Am nai cerut pareri, dar nu strica mai multe.
Ursu, tu nu faci nimic in neregula, toata problema sta in stres. Te consumi prea tare. Stiu ca nu-i usor, dar incearca sa te relaxezi un pic, sa ai o atitudine mai nepasatoare. Poate merge.

Ingrid S si Diana

Vauvenargues

Mergi la inceput