Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (172)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

Citat:
citat din mesajul lui _giulianna_

Anamona au acum in Carrefour catelusul vorbitor? L-am cautat si eu in Cora azi, am dat numai peste un melc vorbitor, tot asa de limba romana.

Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)

Ticker Edi

l-am vazut in militari saptamana trecuta....pacat ca nu era in Cora...sigur aveau un pret mai bun :))

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gaia.nevia

Cand arunc un ochi, Teo isi scosese mainile din centuri, se aruncase intr-o parte pana la Radu si-i smulgea catelusul "asta e a lui dorel, da, da, da!!!" si vreo jumatate de ora dupa asta ne-a cantat tot ce stia...

super tare :)))

Mergi la inceput

testele de bebei,

si eu va zic sa nu le luati in serios si sa tineti pt voi rezulatele (care oricum nu sunt relevante decat pt bebelusii cu formula).

de ce va zica asta: la sor-me ape forum a iesit in iarna o intreaga isterie din cauza acestor teste....asa ca daca tot avem learning hai s il aplicam

Mergi la inceput

babymom,

ce mai faci?
pupici lui Dragos de la Thea

eu ma retrag fin, noapte buna :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

La multi ani Vlad !!!! Sa fi sanatos , norocos , voios si cuminte !!!!! Freshnana sa iti traiasca puiul !!!! Sa va aduca numai bucurii !!!

Babytza si puiiValentina David

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CosmyB. spune:

Seara buna

Am promis ca intru mai des, insa nu prea mi s-au potrivit planurile
Suntem bine, inca asteptam dintii ca de 4 luni pauza si nu avem decat 4 De cateva zile nu mai face figuri la papa, ceea ce e f bine, insa dintii asteptati vin tare greu...

Cuscra multa sanatate si o gramada de sa te faci repede bine si sa scapati de durerile de dinti, vazut soricel umblaret e asa dulce, de cand nu l-am vazut a facut falcute numai bune de pupicit

Baby_boy iti dau un link de unde am comandat eu jucarii Fisher Price, sunt mai ieftine, eu am comandat de 2 ori de la ea si am fost f multumita. AICI Catelul era in jur de 100 lei, iar telefonul 75.

Ange ai fetita mare, care face la olita

Despre alaptat eu o sa o alaptez pe pitica muuuult si bine, daca ea va vrea si va fi laptic, indiferent de ce va zice lumea Mi s-a intamplat sa ma intrebe lumea foarte mirata ca inca o alaptez?? Ca nu e bun laptele! a incercat o mamica in parc sa ma convinga N-am putut decat sa bufnesc in ras si i-am zis ca o sa-i dau tzitzi pana se marita Ea stia aberatia asta de la un medic si si-a intarcat copilul pe motivul asta
Multumita voua inca o alaptez pe gaza, daca nu erati voi sigur cedam si ii dadeam completare. Multe pentru voi. Am invatat fff multe de la voi

Pozici
Mamica deMaya

"Nu exista decat un singur copil perfect pe lumea asta si fiecare mama il are!"

Mergi la inceput

Jucarii:

-Jucarii cu butoane, Maya are orga si cateva jucarii cu butoane care canta sau imita diverse animalute, avem si o masinuta cu butoane
- Avem o galetusa Fisher cu forme geometrice de introdus, ii place si chiar le potriveste dupa forma
-Telefonul Fisher: cand zice tipa "Pa pa" repeta si ea "pa pa" il butoneaza la greu
-Lego cu piese mari, constrieste si ea daca o ajut, iar daca construiesc eu, nu se lasa pana nu desface toate piesele
-Cuburi colorate din plastic sau moi
-Carticele avem mai multe dar cea preferata e de la Teora, obiectele au parti sclipitoare, eu i le numesc si ea da paginile
-Bebelusul care zice "mama" "tata" e preferatul ei, rade de fiecare data cand il aude si il strange in brate. Mai are si un baietel care danseaza si canta si se amuza cand il vede.

Pozici
Mamica deMaya

Mergi la inceput

boboceilor care au facut 1 anisor Razvan, Mihnea, Edi, Andrei cu intarziere

La multi ani Vlad de Freshanna!!!

Pozici
Mamica deMaya

Mergi la inceput

Vladut de Ankussa

Vladimir de amik

Daria de Lenyi

Eric de Mambship

Elena de Iepurila

LA MULTE LUNITE!!!

Pozici
Mamica deMaya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Ankussa, sa iti traiasca Vladutzu si sa te faca fericita inclusiv cand oi fi soacra mare Astept pozele demult promise.

Ce bine ca nu am fata this turn around sa nu o abuzez, yuhuuuuu

Cristina

Mlle Yasmine et le bébé Chris Anthony

The past is history, the future is a mystery, but today is a gift—that’s why it's called ‘present’.

Mergi la inceput