Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (172)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns c.valy spune:

Neatza si care vrea pt inceput sa zic [b] LA MULTI ANI Vlad de Freshanana ,apoi multe lunite Vladut Alexandru de Ankussa;Vladimir Andrei de Amik;Daria Maria de Lenyi79;Eric Alexandru de Mambship;Elena de Iepurila;sa cresteti mari si sanatosi si sa va bucurati parintii.

LucaDaniel -22.10.2008 povestea noastra un votic pentr-un pitic poze nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns c.valy spune:

De azi ma pun sa ii dau apa toata ziua o sa stau cu biberonul,canita cu cioc sau fara dupa el,ca lui nu i se face sete niciodata la mancare se uita parca ar vrea parca nu dar la apa... multam pt voturi

LucaDaniel -22.10.2008 povestea noastra un votic pentr-un pitic poze nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Neata mamici

La multe lunite Vlad de Ankussa , Vlad de amik , Daria de Lenyi , Erik de mambship , Elena de iepurila !!!!

Cuscra ce bine ca ne-ai mai scris Pupici nurorii sa ii iasa repede dintisorii sa nu se mai chinuie Ne mai pui si noua poze noi cu printesica ? Ne e cam dor de ea
Felicitari ca inca mai alaptezi Toata stima si respectul pentru toate mamicile care inca alapteaza Mi-e asa ciuda ca la noi nu s-a mai putut

Babytza si puiiValentina David

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Neataaaaa

CosmyB multumesc multttttttt.
Incerc sa comand sa vad daca merge.

La multi ani Vlad de Freshnana. Sa cresti mare si cuminte!!

Cristina , mamica implinita de Raducu (7.10.2008)

Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Neatza!!!
Vladde Freshanana Sa cresti mare,sanatos,voinic,voios!! Freshanana,mai da un semn...miss you!
Babytza cum va simtiti? Iar pleaca printesa??Ce norocoasa e!!
Valy multumim de cafea.Am votat piticul!
Am reusit sa vad si eu poze cu fam. Nocom super!Ce mi-a placut Daria cum se fereste de cal
Siiii...
Lucas a mers singur,ieri,pt prima data!!
Azi i-am luat ham,sper sa ajute la ceva!

www.tamagochi.ro/pet-bighidel " target="_blank">VOTATI BIGHIDEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_16 spune:

Buna dimineata,
LA MULTI ANI Vlad de Freshanana, sa cresti mare, sanatos, norocos si sa ai parte in viata de tot ceea ce este bun!
LA MULTE LUNITE si pentru cei nascuti intr-o zi de 21: Vladut Alexandru de Ankussa, Vladimir Andrei de amik, Daria Maria de Lenyi79, Eric Alexandru de Mambship, Elena de Iepurila!

PozeBianca
Mamica de Bianca Maria
Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Anamona eu am facut public rezultatul testului si,sper ca nu e nici o problema.Pe mine ma intereseaza doar sa vad,cand il voi repeta peste vreo 2 luni,daca,din punctul lor de vedere,copilul meu a facut progrese.Are valoare doar orientativa,la fel ca si o consultatie medicala on-line.

www.tamagochi.ro/pet-bighidel " target="_blank">VOTATI BIGHIDEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_16 spune:

Bitza, felicitari pentru Lucas ... boboceii au crescut... deja au inceput sa mearga singuri... noi suntem mai codasi

PozeBianca
Mamica de Bianca Maria
Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Buna dimineata dragele mele , o ?

Babytza cum mai e soricelul?

Anamona nu am considerat ca e un abuz…ci am zis ca o fetita e normal sa aibe cercelusi, fata sefei mele se roaga de mama ei (are 3 ani) sa ii puna cercei cum are mami

La multi ani Vlad! Sa fi sanatos, norocos, voios si cuminte !!!!! Freshnana sa ai parte numai de bucurii

CosmyB multumim pt vorbele frumoase, am Maya cea frumoasa si mami desigur, o sa iasa dinitii mai repede

Vladut de Ankussa, Vladimir de amik, Daria de Lenyi, Eric de Mambship, Elena de Iepurila

Offf cand va aud de alaptat asa am un gust amar ca eu nu mai alaptez ….dar totusi ma bucur ca am avut parte cateva luni de acest lucru atat de frumos

C.valy multam de cafea

Bitza felicitari pentru primii pasi ai lui Lucas singurel, sa te alerge cat mai mult mamico si sa fie sanatos

Fata mea a plecat cu tati si e atat de goala casa fara ea offfff, dar vine repede, ar trebui sa fac curat si mancare...insa nu am spor, parca tot mai bine este cu ea acasa

Elly nici Crina nu merge singura, o tin de bluzita cat sa simta ea, in rest numai asa merge, asa ca nu sunteti codasi

fericita de Crina Alexandra
Crinul Meu
Poze
Crina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Vlad

Gagici, va salut si va pe toate, noi maine seara plecam la mare.

Monicule, ma gandesc la tine si la bebe. Doamne ajuta

Anca & Carla (13.08.2008)
Carla la 1 an

Mergi la inceput