Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (172)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

La multi ani sarbatoritilor de azi:Mark,Mihail si Alexandru!Multa sanatate si veselie!

Si noua ne-a zis dr ca facem impreuna cele doua vaccinuri.La noi situatia se prezinta cam asa:repetam IDR-ul peste vreo 2-3 saptamani si daca e nevoie de repetarea BCG-ului o facem pe asta la un an si restul la o luna dupa.
Daca nu e nevoie de repetare asteptam sa apara Infanrix-ul si facem la un an Priorixul si la un an si o luna Infanrixul.Daca se gaseste pana atunci Infanrixul le facem impreuna la un an.Deci dr a zis ca le facem impreuna, la fel ca la Joy, unul subcutanat in manuta si celalalt intramuscular in piciorus.
Si medicul de familie mi-a zis ca sunt informatii ca apare Penta la sfarsitul luni....deci sa fim cu ochii in 4!

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns c.valy spune:

Neatza multam de cui nui ajunge sa mai ia si de la noi ,pt inceput LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE AZI Mark Theodor de Xor Mihail de Didididi Alexandru de Boo sa cresteti mari si sanatosi si sa va bucurati parintii cum ati facuto si pana acum.

LucaDaniel -22.10.2008 povestea noastra un votic pentr-un pitic poze nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns c.valy spune:

Acum sa,,cersim nitel,,vrem si noi votic mai este o saptamana si se termina concursul si vrem sa ajungem locul 1...ne ajutati?Va multumim

LucaDaniel -22.10.2008 povestea noastra un votic pentr-un pitic poze nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

cvaly, v-am votat! mai aveti putin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_16 spune:

Buna dimineata

LA MULTI ANI pentru sarbatoritii zilei: Mark Theodor de Xor, Mihail de Didididi si Alexandru de Boo! Sa va dea DD multa sanatate, noroc in viata si multa minte!!!
LA MULTE LUNITE si pentru sarbatoritii zilei de 22: Eva Paraskeva de Monyca.C , Alissa de vdrag, Sorina Gabriela de preety, Radu de Gaia.nevia.
c.valy, sa-ti traiasca baiatul si sa-ti aduca numai bucurii!

Am votat si noi.

PozeBianca
Mamica de Bianca Maria
Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

LA MULTE LUNITE Eva Paraskeva de Monyca.C , Alissa de vdrag, Sorina Gabriela de preety, Radu de Gaia.nevia, Luca de C.valy .

fericita de Crina Alexandra
Crinul Meu
Poze
Crina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_16 spune:

Felicic, multa sanatate pentru Fox... bietul de el... ce catel curajos.
E foarte bine ca iei atitudine, facand plangere penala, numai asa putem spera ca astfel de cazuri sa nu se mai intample... Sa speram ca justitia va face dreptate... Bietul caine, nu are nicio vina, nici nu este de mirare ca are un asemenea comportament daca a fost "crescut" cu bata de baseball...

PozeBianca
Mamica de Bianca Maria
Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Neata,

Anca sper ca ati ajuns cu bine la mare si de acum incolo totul va fi minunat!!

ALEX, MARK, MIHAIL

LA MULTI ANI CU SANATATE SI NOROC!!!!!!

valy votat frumuselul!!!! Bafta!!!

monicule aseara m-am gandit mult la tine. Astept vestile de la babytza. Imbratisari de la noi!!

lumi cand plecati la mare??

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)

poze cu noi poze DARIA

poze APUSENI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Xor spune:

Multumesc pentru urari si totodata urez si eu LA MULTI ANI, MIHAIL SI ALEXANDRU!!!
Ce repede a trecut timpul...acum un an, la ora 7, intram in randul celor mai fericite femei din lume....si de atunci zi de zi si clipa de clipa m-am simtit din ce in ce mai implinita...mi se pare un vis...deseori imi strig in gand cu mare fericire SUNT MAMICA!!!
Pe voi, fetele de pe forum v-am anuntat atunci prin intermediul monicai_dicut...cand am ajuns acasa am aflat de tragedia ei...anul acesta insa voi putea "striga" si eu peste cateva zile, din tot sufletul FELICITARI MONICA!!!
In ceea ce priveste vaccinul...nu am gasit infanrixul...si am cumparat sa facem sapt viitoare pentaximul (de la Pasteur) dr. spune ca nu e nici o problema...voi stiti altceva?
Priorixul intra acum pe schema gratuita...si probabil il vom face in aceeasi zi cu pentaximul...macar sa scape de amandoua odata ca si asa imi e asa mila...
Feli imi pare nespus de rau de patania ta...mai departe, no comment pt ca iar intru in polemica
Mi-ar fi placut sa am o fetita, cu cercei, coditze si rochitze
tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Neataaaaaa

Multumim de cafea

ce dimineata frumoasa cand te trezesti la ora 9 cu o singura trezire noaptea[la 6.30 si asta pentru ca ne-a deranjat pisica]
Asa da noapte..am dormit ca bombele

La multi ani
Mark Theodor de Xor
Mihail de Didididi
Alexandru de Boo
Sa cresteti mari sanatosi si voinici!!!!

Cristina , mamica implinita de Raducu (7.10.2008)

Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez

Mergi la inceput