Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (172)
Raspunsuri - Pagina 12
Nocom spune:
Feli eu inteleg ca pentru caine simti doar mila si nu il consideri vinovat, INSA, indiferent de pedeapsa pe care o primeste stapanul, acel caine va reprezenta in continuare un pericol pentru copilul tau!!!!!! Chiar daca nu iti doresti asta acel caine TREBUIE scos din colectivitate. Nu stiu ce masuri se pot lua, daca exista un adapost pentru cainii violenti, daca li se poate administra ceva, sau pur si simplu trebuiesc eutanasiati....dar acel caine va fii intotdeauna un pericol pentru oamenii dragi tie si nu numai!!!
Saracutzul Vlad, sigur si-a dat seama ca ceva nu este in regula cu Fox..... sper sa treaca repede peste asta...
Joy ce vaccin ai facut? Cum se numeste? ca ma uit eu in prospect daca tu nu-l ai...
Sau daca vrei cauta-i prospectul pe net si vezi daca aceasta este o reactie adversa la el.. Dar pe dr l-ai sunat sa-l intrebi? MIe mi se pare important si l-as suna.... Off draga de ea...
mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)
poze cu noi poze DARIA
poze APUSENI
baby_boy spune:
Felicia imi pare rau.
Eu chiar m-am gandit azi la tine ca n-ai mai scris nimic. Eu nu ma mai mir..la noi se poate intampla orice...stau si ma gandesc...pai o sa ne putem lasa copii sa mearga singuri pe strada la scoala..v-am povestit si eu de maica-mea care pur si simplu mergea pe strada si a fost muscata rau..doar pentru ca un vecin uitase cainele pe la poarta. Dar un copil?
Offf. Ma bucur ca faci tot ce poti ca omul acela sa plateasca..intr-un fel.
Cristina , mamica implinita de Raducu (7.10.2008)
Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez
Nocom spune:
baby boy ai comandat catelusul pe toy box?
mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)
poze cu noi poze DARIA
poze APUSENI
julax spune:
Luminita,cred ca stam aproximativ la fel in privinta lichidelor,in zilele bune bea cel mult100ml,de exemplu azi a baut vreo5-6 lingurite dee ceai si 20 ml de apa,cu insistente,asa ca nu ,cel mare cam la fel,acum mai bea ca ii spun eu ca are nevoie de energie,ajuta saa faca kk moale(uneori iesea mai greu si i-am spus ca trebuie sa consume multe lichde),dar cand era micut tot asa.
Felicia,imi pare rau pentru situatie,te felicit pentru ce vrei sa faci mai departe,merita o pedeapsa aspra individul.lui Vlad!
Joy,ma gandesc ca ar putea fi o reactie la vaccin .Si eu cred ca ar fi mai bine sa suni medicul.Sanatate multa!Iulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete
baby_boy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Nocom baby boy ai comandat catelusul pe toy box? mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004) poze cu noi poze DARIA poze APUSENI |
Nu. pot sa-l bag in cos insa la disponibilitate scrie zero..fata de alte jucarii la care exista stoc :(
Cristina , mamica implinita de Raducu (7.10.2008)
Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez
felicic76 spune:
nocom: eu stiu ce ai spus tu de prima data, nu am mai continuat: in paralel o sa merg cu plangere la Protectia Animalelor, eu vreau sa stiu daca acel caine a fost vaccinat, ce ar fi putut sa-i dea lui Fox prin muscatura etc. Si da, as vrea sa se face si niste teste de gresivitate, deocamdata m-am focusat, in astea 10 ore care au trecut, doar la stapan, ca eu pe asta il vad vinovat 100%, nu pe caine. Normal ca nu o sa stau linistita atat timp cat acest caine este in proximitatea mea, dar eu am mizat mai mult pe responsabilizarea vecinului, pentru ca daca era o persona care sa- mi zica: asta este, este un caine agresiv si va rog procedati in consecinta, era ok. El nu: cand s-a ajuns la faza ca eu, mama copilului si stapana cainelui nu eram parte la discutia preliminara in fata politistilor, El a acuzat-o pe D-na Vio ca a parasit cainele la ananghie (in gura cainelui lui adica) si s-a refugiat cu copilul pe scara blocului, ca si cum: nu te mai plange cucoana, ca te-a durut in cot de caine, ce daca l-a ciuruit al meu, tu ai fugit cu puradelul neinsemnat
Iar ca sa raspund drept si la obiect, ai dreptate, acest animal nu are voie sa stea in preajma mea, indiferent a cui a fost vina ca a devenit asa.
baby boy: multumesc ca te-ai gandit, eu am avut o perioada crunta, am citit dar nu am vut timp sa scriu nici macar La multi ani! preferatului meu Edisau a lui Mihnea , si azi lui Vlad dar am citit si citesc, si voi vedea cum vor mai sta lucrurile si in continuare ( ma iertati dar dau drumul la o afacere care doar m-a ros pana acum si nu va produce nimic in urmatoarele 3 luni, doar munca
claudinna spune:
La multi ani, Vlad!! Sa fii sanatos, norocos si fericit toata viata ta!!
blog cu basca
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
khristin spune:
Felicic, ma bucur mult ca Vlad si dna Vio sint neatinsi si mi-e teribil de mila de catelul tau, sper sa se faca bine cat mai repede . Cat despre vecin, nu stiu de ce nu ma mir prea tare, specimenul se gaseste in fiecare bloc, la fiecare colt de strada, etc. Ceea ce ma surprinde pe mine este atitudinea politiei oarecum neajutorata nestiind cum sa procedeze cand nu li se deschide usa . Aia mi se pare mie tragic de fapt, ca nu exista protocoale in situatii neprevazute...atitudinea unei importante institutii de stat. Imi place ca esti o tipa justitiara si sper sa ai noroc in demersurile tale.
Babytza, multumim de disponibilitatea ta pt. videoclip. Tu esti intotdeauna o draguta. Ati gasit pastilele de la Hyland’s pana la urma?
Joy, nu-ti fa griji ca vomita micuta…chiar daca nu mananca este okay, important este sa o hidratezi, deci cat mai multa apa. Sanatate multa.
Anamona, ca sa fiu sincera pana la capat cu tine eu una nu m-am simtit absolut deloc vizata de remarca ta , chiar m-ai si amuzat prin tonul pe care ai spus-o intr-un fel si de aia am si facut gluma ca de data asta nu trebuie sa gauresc urekile nimanui, pt. ca in general imi asum actiunile si nu am nevoie de aprobarea celor din jur referitor la copiii mei. La fel de bine inteleg ca alte mamici aleg sa nu puna fetitelor cercei din varii motive, dar nu inteleg de ce te-ai simtit tu obligata sa-ti explici alegerea, decat daca voiai oarecum sa iesi in evidenta prin ceva diferit si sa le transmiti altor mamici ca ceea ce fac ele nu e bine. Sau poate tu credeai ca nu stim teoria cu respectul vis-a-vis de copil ? Ca utilizator concsecvent al acestui forum de peste 8 ani imi dau seama ca tot ce tine de copiii nostri doar pt. ca ei sint ce avem noi mai drag si mai scump pe lume, aici pe forum in special felul in care ne exprimam conteaza mai mult decat credem. Cum spuneam, sint convinsa ca alte mamici aflate la primul copil nu s-au simtit prea confortabil cu termenul de ‘abuz’ pe un ton atostiutor chiar daca tu te refereai la tine si la familia ta, simtindu-se direct vizate, la fel ca la discutia cu pufuletii. Cresterea unui copil este ceva personal si nu exista reguli care sa se aplice tuturor mamicilor. Eu insami nu mi-am crescut copiii identic, am schimbat unde am crezut ca trebuia si multe dintre lucruri invatate prin experienta altora. Putina toleranta vis-à-vis de parerile altora nu ar strica.
Cristina
Mlle Yasmine et le bébé Chris Anthony
The past is history, the future is a mystery, but today is a gift—that’s why it's called ‘present’.
julax spune:
LA MULTI ANI!!!
17 august
Mihnea Cristian,pui de Corrina
Eduard-Gabriel ,pui de Giulianna
18 august
Andrei ,pui de Andy_galro
azi, pentru
Vlad,pui de Freshanana
Scuze pentru intarziere
Iulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete
babytza spune:
Joy am dat cautare pe google si nicaieri nu scrie ca starea de voma ar fi o reactie adversa la vreun vaccin din cele facute de voi azi.
Apoi am cautat carnetelul de vaccinari al Valentinei si am vazut ca atunci nu ni le-a facut simultan ci la diferenta de o luna.
Nu imi dau seama de ce le-a facut impreuna. Am mai cautat pe net si am gasit multe mamici care spun ca le-au facut impreuna si au avut doar putina febra la 11 zile postvaccinare sau mici pete pe corp.....
Oare de ce le-o face impreuna acum ???? O fi bine ???
Mai face vreo mamica asa ? ROR cu vaccinul de un an simultan ?
Babytza si puiiValentina David
Poze