Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (172)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

sunt inca in stare de soc: cainele vecinului, un ciobanesc mioritic, i-a atacat pe Vlad si D-na Vio, atunci cand au iesit prin garajul de la subsol. Fox a sarit in ajutorul lor, dar lucrurile au fost inechitabile din punct de vedere al marimii: Fox s-a ales cu botul si urechea sfasiate cat timp D-na Vio a luat copilul din carut si a fugit pe scari, tipand ca din gura de sarpe. Vecinul a auzit-o si a iesit sa-si recupereze cainele (care inghitise capul lui Fox) cu bata de baseball. L- a luat, dupa ce l-a ciomagit animalic, Fox a ramas in strada sangerand pana am venit eu, a intrat in operatie si a avut noroc: muascatura nu a atins nici o artera/vena vitala, dar a afectat urechea interna, se pare ca nu va mai auzi cu urechea stanga, dar poate totusi avem noroc, iar la reclamatia mea la 112 s-a prezentat un echipaj care vroia sa renunte in a-l interpela pe vecin, pe motiv ca acesta nu le-a raspuns la poarta. Eu eram la cabinetul veterinar, D-na Vio cu Vlad pe afara si domnii politai vroiau sa plece: ca nu le raspunde reclamatul. Intr-un final a iesit omul, a venit la conciliere cu D-na Vio, careia i-a ras in nas: "Nu te-a interesat cainele, ai luat copilul si ai fugit". A ajuns si sotul intre timp, s-a abtinut cu greu sa nu-si faca dreptate singur sau sa vorbeasca neortodox, politistii sunt cu mainile legate pana maine, pana vom depune reclamatii: eu pentru Vlad si Fox, D-na Vio pentru ea insasi.
Sunt absolut socata de urmatoarele aspecte:
Dupa ce si-a ciomagit cainele si l-a legat, vecinul nu a iesit sa intrebe:
- cum se simte copilul si D-na Vio
- cum se simte cainele, care a zacut in strada 20 minute in balta de sange, pana am ajun eu
-cum este posibil sa refuzi sa iesi/primesti oamenii legii
- cum este posibil sa nu asiguri un caine despre care se stie in cartier ca este agresiv (acum am aflat ca a atacat un baiat de 10 ani, in drum spre scoala acum doi ani, care mergea pur si simplu pe strada si care nu l-a intaratat cum mai fac baietii uneori si inca pe un vecin de pe strada caruia i-a sfasiat un tendon, si care contra unei sume de bani si-a acceptat schiopatatul)

pentru prima data in viata mea as vrea sa fiu in alta parte a lumii. ma simt neputincioasa si golita sufleteste, dar nu ma las: sanatatea si viata copilului meu ma determina sa plec pe un drum care nu-mi face nici cea mai mica placere: reclamatii pe unde se poate si judecata. Si asta doar datorita nesimtirii, indolentei silipsei de responsabilitate de care omul asta a dat dovada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

Citat:
citat din mesajul lui nikolici

anamona si mie mi s-au parut putzin deplasate cuvintele "mutilat sau abuzat".
Chiar daca asta gandesti, ar fi frumos sa o spui in alt mod fatza de cele care posibil si-au "mutilat-abuzat" copiii!!!

Yo Miss Karinutza(14.10.2008)

draga mea,

mie nu mi se par deplasate absolut deloc pentru ca nu consider ca cineva de aici si-a mutilat sau abuzat copii. nu vad de ce s-ar simti cineva atins de aceste cuvinte decat daca interpreteaza gresit, are vreo frustrare sau gandeste cu rautate.

sper sa fie doar interpretare gresita.

ma refeream la cum vad eu treaba asta visavi de propriul meu copil, fara referire la altcineva.
In unele familii facutul gaurilor in urechi nu poate fi considerata mutilare pentru ca face parte din traditie, in familia mea nu exista asemenea traditii, cum nu exista nici in Anglia sau in alta tare unde este considerat abuziv acest lucru.

Este felul in care imi cresc eu copilul si nu vad de ce ar interveni altcineva sa imi spuna ca exagerez. Nici eu nu ma iau de tine sau de oricine altcineva ca faci una sau alta. Pur si simplu nu ma intereseaza, sunt famiile voastre si punctele voastre de vedere pe care le accept si le respect. Ma astept sa se intample acelasi lucru viceversa, nu vad de ce m-as autocenzura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Felicic mi -s a facut piele de gaina mamico,uofff ce situatie de..., ma bucur ca totusi Vladut este bine, la fel si Dna Vio. Uram sanatate lui Fox, care a fost curajos si a dat dovada de iubire pentru ei, tie multe si multi ici. Nu stiu ce as face intr-o asemenea situatie, mai bine spus cum as reactiona... mai mult ca sigur ar fi circ in toata regula

fericita de Crina Alexandra
Crinul Meu
Poze
Crina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Oooooof, Feli, imi pare tare rau!

Iti doresc sa reusesti sa treci peste asta, si Fox - eroul sa fie bine...

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Doamne FELICIA!!!! Cum e posibil asa ceva?!?!?! cata nesimtire si cruzime poate avea acel om!!!! Bine ca Vlad este in regula desi cred ca s-a speriat enorm!!!! Si de aceasta data d-na VIO a dat dovada de multa dragoste vis a vis de Vlad, ceea ce inseamna fff mult!!! Si dragul de Fox a demonstrat (desi nu era nevoie....) ca isi merita locul in familie!!!

Nu te lasa!!!! Mergi pana unde trebuie ca acel caine sa nu mai poata face nicicand rau unei alte fiinte!!!! Daca ai nevoie de orice fel de ajutor, spune, si poate unele dintre noi te putem ajuta cumva... Omul ala merita sa fie inchis!!!!

Sunt ffff furioasa, eu cred ca omoram cainele cu mana mea... ma rog, cu arma din dotare!!!

Zi-mi ce putem face si eu una FAC!!!!

OFFFFFFFFFFFFF

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)

poze cu noi poze DARIA

poze APUSENI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

feli,

bine ca nu a patit nimic vladut. imi pare tare rau de fox, sper ca urmarile sa fie remediabile.
si unul din cateii mei a fost sfasiat acum cativa ani, a avut o hemoragie groaznica, dar s-a facut bine dupa un timp, doar urechea i-a ramas gaurita ....

vecinul clar trebuie penalizat cumva, sper sa se faca ceva in acest sens, din pacate sictirul domneste in sectiile de politie la cazuri din astea marunte......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Feli, imi pare tare rau pentru ce s-a intamplat.Sper sa nu ramana dna Vio si Vlad marcati dupa eveniment si sper ca si Foxu sa se insanatoseasca repede.
Si pe mine m-ar intriga atitudinea unui astfel de specimen....adica intr-adevar sunt unii oameni care nu au nici un pic de bun simt macar sa intrebe de sanatate dupa un incident petrecut din vina lor (si eu nu stiu ce placere sadica e pe un om sa tina pe langa el un animal pe care nu il poate stapani decat cu parul...).Din pacate dupa astfel de povestiri nu pot decat sa ma intreb pe ce lume a venit David si cum putem sa ii tinem cat mai departe de astfel de oameni.

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

multumesc mult pentru sustinere

situatia se prezinta asa: Fox este letargic, sub efectul anesteziei(cred), nu raspunde la comenzi si din cand in cand il verific (de multe ori mi se pare ca nu mai respira, dar de fapt el picoteste), Vlad s-a jucat prin casa iar din cand in cand arunca ce avea in maini si o lua in ptaru labe langa geamul lui Fox (are o terasa la dispozitie), se posta acolo iar eu il luam si ii distrageam atentia, ne jucam cu ceva(eu cred ca el a realizat ca s-a intamplat ceva, a stat langa Fox pana am venit eu de l-am luat din strada, sangerand, iar acum isi amintea ceva si de aceea mergea la el, asta-i ex-plicatia mea), pe D-na Vio am pus-o sa se indoape de extraverale, sa se linisteasca si sa doarma bine, iar sotul meu si-a luat o sticla de Finlandia

Planul meu este urmatorul:
-maine eu fac plangere penala, iar pe D-na Vio o pun sa-l dea in judecata si pe civil (ii suport eu avocat si taxe de timbru) , pe mine nu ma intereseaza cat costa tratamentul lui Fox cu toate ca azi am platit 158 ron si de aici incolo vom avea tratament cu antibiotice zilnic, eu il vreau pe Fox sanatos, nu conteaza cat ne costa.

Eu nu am nimic cu cainele acela, nu-l vreau euthanasiat sau mai stiu eu ce, din contra, mi se pare ca acel caine este o victima, este ca un bodyguard mare si prost, fara minte: este asa cum l-a dresat stapanul de capul lui si fara sa ceara ajutor specializat, eu cu Omul, cu stapanul am ce am si nu ma las. de caine mi-e mila, il simt o victima a comportamentului abuziv, si sper sa inteleaga imbecilul de stapan ca daca il euthanasiaza, nu reduce cu nimic inversunarea mea, din contra: o mareste.

Politistii s-au intors, i-au dat o amenda, eu nu am mai vrut sa discut cu ei( nu i-a chemat nimeni, vroiau sa ne "impace"): Vlad maraia, sotul era nervos, Fox era leguma, le-am spus ca vorbim maine dimineatza, la sectie, iar acum sunt nervoasa ca din cauza celor petrecute mi-a venit CM mai devreme cu o saptamana si asta inseamna ca duminica(una din putinele zile pe care mi-o petrec exclusiv cu ai mei barbati) o sa fiu varza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Buna seara!

Macar la voi sa fie, ca la noi nu e buna deloc! Sofia a facut astazi vaccinurile de 1 an. Unul in brat si unul in piciorus. Dupa vaccin, de la ora 10 a vomat tot ce a mancat (au fost 3 reprize de voma).

Acum doarme mititica si are burta plata, se vede ca nu are nimic in stomacel, doar niste apa si putin ceai. Mi e si frica la noapte daca se trezeste si ii e foame, oare vomita din nou?

Intrebare: A mai auzit cineva de reactie secundara la vaccin, varsaturile?

Astept sa se trezeasca sa vad daca are temperatura...

Feli, tocmai am citit ce ati patit. Groaznic. Mi-e mila de bietul Fox iar despre vecin... un inconstient. Sper ca Vlad si dna Vio sa treca peste intamplare fara traume.

Victoria, binecuvantata de Anna Sofia

mA fAc MaRe

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Felicia este ingrozitor ce s-a intamplat Saracul fox Dragul de el cum a incercat el sa il apere pe puiul mic Imi pare nespus de rau ca a fost atacat si ca a trecut printr-o operatie , sper sa isi revina cat mai repede si sa fie ok.
Ma bucur ca Vlad nu a patit nimik si doamna Vio la fel.
Dar jivina aia de stapan omul asta trebuie atacat in justitie neaparat, fara mila, asta merita...nu doar o amenda...
Imi era dor de tine, dar imi pare asa de rau ca ai venit cu vesti atat de triste....sper sa se faca bine Fox cat mai repede

cuscra offf, acum m-as urca in masina si as venii la voi
Azi a mancat puiul destul de bine,sper sa ne revenim.
Tina a ajuns bine la munte , era foarte fericita acolo cu prietena ei

Moni era bine dimineata, o astepta pe dr sa faca o ecografie, nu am mai vorbit cu ea de atunci. O mai sun dimineata. A zis ca sigur nu ii va da drumul acasa in we, dar poate e mai bine asa, sa fie acolo sub observatia medicilor. Ii tinem pumnii sa stea bebita cuminte in burtica pana miercuri

Joy off tot asa sunteti, speram ca v-ati mai revenit Tin pumnii sa nu fie febra si sa nu mai vomite mititca

Babytza si puiiValentina David

Poze

Mergi la inceput