Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (172)
Raspunsuri - Pagina 10
c.valy spune:
In legatura cu catelul vorbitor m-ati facut curioasa si l-am cautat si eu pe net aici http://www.toybox.ro/jucarii-interactive/catelus-vorbitor/ l-am gasit cel mai ieftin daca asta e de care vorbiti voi,parca m-as baga sa il iau si eu,daca ar fi mai interesat de jucarii...
LucaDaniel -22.10.2008 povestea noastra un votic pentr-un pitic poze nunta
nikolici spune:
freshana LA MULTI ANI VLDUTZ!!!SANATATE, FERICIRE, NOROC MULT!
Cu drag de la Karinutza si mamica
Yo Miss Karinutza(14.10.2008)
nikolici spune:
anamona si mie mi s-au parut putzin deplasate cuvintele "mutilat sau abuzat".
Chiar daca asta gandesti, ar fi frumos sa o spui in alt mod fatza de cele care posibil si-au "mutilat-abuzat" copiii!!!
Yo Miss Karinutza(14.10.2008)
baby_boy spune:
[quote]citat din mesajul lui CosmyB.
Baby_boy catelul Fisher Price l-am vazut si la Help Net, dar nu mai stiu cat era. Oricum cred ca iesi mai ieftin fata de net, ca nu mai platesti transportul. Incearca poate gasesti
Pozici
Mamica deMaya
"Nu exista decat un singur copil perfect pe lumea asta si fiecare mama il are!"
[/quote
ufff..daca am avea help net in Craiova ar fii super..dar n-avem
Hai ca v-am creierit cu jucariile astea
Cristina , mamica implinita de Raducu (7.10.2008)
Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez
elly_16 spune:
In legatura cu cerceii la fetite, eu consider ca fiecare mama face asa cum simte ca este mai bine pentru puiul ei. Eu, de exemplu am ales sa-i pun Biancai cercei inca din maternitate. In ziua iesirii din maternitate, a luat-o o asistenta sa-i puna cercei si mi-a adus-o foarte repede, iar Bianca nici macar nu plangea, cred ca nici timp sa-si dea seama n-a avut. A fost alegerea mea. Mie mi-au pus ai mei cercei cand aveam vreo 5 ani si imi amintesc ca imi doream atat de mult sa am cercei, incat n-am spus nici "car" cand mi-au gaurit urechile.
Asa incat pentru fata mea am cumparat cercei inca dinainte ca ea sa se nasca... chiar daca nu era exclus sa am o surpriza si fetita sa fie... baietel.
PozeBianca
Mamica de Bianca Maria
Bianca
baby_boy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui c.valy In legatura cu catelul vorbitor m-ati facut curioasa si l-am cautat si eu pe net aici http://www.toybox.ro/jucarii-interactive/catelus-vorbitor/ l-am gasit cel mai ieftin daca asta e de care vorbiti voi,parca m-as baga sa il iau si eu,daca ar fi mai interesat de jucarii... LucaDaniel -22.10.2008 povestea noastra un votic pentr-un pitic poze nunta |
aici il gasisem si eu dar din pacate nu-l au pe stoc
Cristina , mamica implinita de Raducu (7.10.2008)
Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez
Nocom spune:
baby boy mie pe toy box imi zice ca il au. ma lasa sa fac comanda.... Cand ai incercat? Mai incearca si azi... pup
mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)
poze cu noi poze DARIA
poze APUSENI
c.valy spune:
Si mie imi arata ca il are dar nu m-am bagat inca sa incerc sa fac comanda sa vb cu restu mai intai sa vad care sponzorizeaza
LucaDaniel -22.10.2008 povestea noastra un votic pentr-un pitic poze nunta
angelynna82 spune:
Si Crina vrea sa bea din sticla...dar la cate haine schimb dupa ce mananca...asta nu o mai las sa faca
A stat pentru prima oara la nisip...ii puneam nisip pe picioare si ea se scutura apoi se stergea pe body ...nu ii place sa fie murdara cu nisip...in schimb poate sa aibe orice pe ea
fericita de Crina Alexandra
Crinul Meu
Poze
Crina
gaia.nevia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Didididi Spor Adei cu parchetul! Sper sa treceti usor peste incercare (parca ii si vad pre Teo si Radu mot peste mesteri ). |
pai mesterii suntem chiar noi doi, asa ca nici nu va arata altfel decat spui...
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri