carti de pe amazon.com

carti de pe amazon.com | Autor: SIMONABB

Link direct la acest mesaj

buna ziua

ma intereseaza daca a cumparat cineva carti de pe amazon.com, cit costa taxa de expeditie pina in romania si daca se platesc taxe vamale si tva.

multumesc

http://community.webshots.com/user/simonabb

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

hei
eu am comandat de mai multe ori insa nu mai stiu exact cifrele -exista mai multe taxe de livrare, am comandat si cu taxa cea mai mica (au ajuns in aprox 2 sapt) si cu taxa aia de urgenta, au ajuns in 3 zile lucratoare...
au ajuns la posta de care apartinem si nu la vama, insa cred ca scria gift pe ele- nu am platit vama
asta pe la inceputul anului...
daca vrei cifre mai exacte, ori te uiti pe site la livrare sau intreb eu hazbandul ca el sigur a retinut...

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">We LOVE Sonia

www.bebelissimo.com/" target="_blank">*Bebelissimo*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kigallu spune:

Am comandat de mai multe ori, taxa difera in functie de numarul de carti.
Cand am luat cate 2-3 au sosit repede in maxim 5 zile, le-am primit prin curier la birou.
Cand am luat 20 de carti coletul a fost 'pierdut' de catre posta romana, amazon mi-a returnat banii si a trimis din nou. A durat toata povestea cam 1 luna si jumatate... Acum iau numai colete mici, nu imi place sa astept si urasc sa stau la coada la posta.
( la coletul mare 'doamnele' de la posta au facut gargara ca de ce e pe adresa firmei, ca ce e in colet, dar s-au desumflat rapid cand au vazut ca e vorba de carti).

Sunt foaret seriosi cei de la Amazon si mi-au raspuns rapid la email, au rezolvat problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dooku3 spune:

Buna,
Si eu comand carti de pe Amazon dar le iau de obicei de pe .co.uk nu de pe .com.Taxele de livrare,cum au spus si fetele mai sus,depind de numarul de carti si de cat de rapid vrei sa ajunga.Eu cred ca cel mai bine este sa-ti faci un cont pe site si sa simulezi o comanda cu ceea ce vrei,asa vezi exact cat te costa.Dar mai intai vezi daca aceleasi carti le gasesti pe .co.uk astfel,in mod sigur,ajung la oficiul postal de cartier si taxe vamale sigur nu platesti.Daca iei de pe .com,exista posibilitatea sa ajunga si astea la of. postal de cartier,dar foarte foarte rar.De obicei,tot ce are declaratie vamala si vine din afara UE,ajunge la oficiul din Grivitei sau cel din Pantelimon,in functie de unde apartii cu domiciliul.Si acolo e foarte probabil sa platesti taxe,in functie de valoarea coletului.Daca totusi comanzi pe .com,cel mai bine e sa suni la posta,vezi de care din astea doua oficii apartii si suni acolo ca sa intrebi ce regim vamal au pentru carti din US.
Cu placere:-)

Mergi la inceput