Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc.)-12
Raspunsuri - Pagina 7
Selene_Bunny spune:
adela_r, sper ca te-ai lamurit, da?
"Stimata" cormoran,
Inceteaza cu amenintarile. Inca nu ma ating injuriile tale, dar rabdarea mea are limite.
Nu esti singura cu frate avocat si mama naibii. Pana una-alta, suntem persoane virtuale.
Pentru moderatori: va rog sa NU stergeti mesajele userului cormoran. Atata vreme cat ne ameninta cu "frate-so avocat" (parca e la gradinita, "las' ca vine frate-mio din armata si vedeti voi"), aceste mesaje agramate reprezinta dovezi.
cormoran, vezi ca si pe forum sunt avocati.
Daria Nandini
http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png
Am adus pe lume o minune!
Lucrusoare de daruit
cormoran spune:
vad ca tot nu ma lasi in pace fato ,dar alta treaba nu ai decat sa mananci pe altele..... daca vrei poti sa ti le inramezi ce am scris nu ma intereseaza ca eu pe acest sait cu barfa nu mai intru ca m-am saturat de voi
cormoran spune:
imi este scarba de aceste fete care tot judeca omul nu te gandesti ca dumnezeu o sa iti plateasca intr-o zi
Selene_Bunny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cormoran TIE NU ITI ESTE RUSINE SA CERI SA TI SE PUNA BANI IN CONT NU FACETI ASA CEVA CA NU MAI VEDETI NIMIC SI FRERE SUNTETI CA DATI ANUNTURI PE SAITUL ASTA DE RAHAT.MAI BINE FACETI ALT SAIT DE DONATI NU CU ASA FEMEI CARE JUDECA PE TOTI SI JIGNESTE PE TOATA LUMEA.SA NU MAI VAD CA MA BARFITI SAU MA JIGNITI CA NU STIU CE FAC MARE BARFA PE ACEST SAIT |
1. Nu, nu imi este rusine, pentru ca NU am cerut, am sugerat.
2. Remarca cu "nu mai vedeti nimic" vine dupa cererea ta de a te adauga in lista mea de YM, nu?
Daria Nandini
Lucrusoare de daruit
cormoran spune:
Remarca cu "nu mai vedeti nimic" vine dupa cererea ta de a te adauga in lista mea de YM, nu?
ce vrei sa spui?
Selene_Bunny spune:
citat din mesajul lui cormoran sti ceva canta la alta masa ca nu am marut,sau dute mai bine si veziti de treaba ta |
Mda...
LauraNicole spune:
Stimabila Cormoran/DeliaD/AncaDumitru/Luminita din Simeria ,te rog sa ne scutesti cu amenintarile tale si sa incetezi cu inselaciunile tale la acest topic !Am probe ca oferta ta de ajutor este falsa iar daca Adela_r este atat de interesata,ii pot trimite pe PM copiile mesajelor primite de la persoanele care mi-au scris in legatura cu tine .Ai oferit donatia ta si cand ti-a fost cerut ajutorul pe PM ai inceput sa spui ca de fapt tzoalele respective sunt niste rupturi si ca ai de vanzare altele la un anumit pret !
Inceteaza cu amenintarile de doi bani pentru ca nu impresionezi pe absolut nimeni!Nu ma cunosti si ai fi uimita sa descoperi cine sunt si pe cine cunosc EU in Ploiesti si cum ti-as putea raspunde daca m-as pune la mintea ta .Un singur lucru iti mai spun :afla care e cel mai cunoscut avocat de la Tribunalul Prahova!PERSOANA RESPECTIVA ESTE TATAL COPILULUI MEU ! Te-ai linistit?Sa iti mai spun ca iti pot afla LEJER adresa dupa ip-ul calculatorului pe care intri ?Si nu te bucura ca e posibil sa intre de pe mai multe locatii ca persoanele pe care le cunosc (sunt de pe strada Vasile Lupu colt cu cea care da in Elena Doamna si al carei nume imi scapa) pot afla jucandu-se unde stai si ce faci !
ACUM SAYONARA!
PS la PS :Daca voiam reclama gratuita la cat de miloase suntem noi si cate persoane ne milostivim sa ajutam nu ne "acundeam" in spatele unui username ci ne puneam numele complet si real.
Life is something precious so enjoy it and try to take what s good from it!
Selene_Bunny spune:
citat din mesajul lui LauraNicole Stimabila Cormoran/DeliaD/AncaDumitru/Luminita din Simeria ,te rog sa ne scutesti cu amenintarile tale si sa incetezi cu inselaciunile tale la acest topic .Am probe ca oferta ta de ajutor este falsa iar daca Adela_r este atat de interesata,ii pot trimite pe PM copiile mesajelor primite de la persoanele care mi-au scris in legatura cu tine .Ai oferit donatia ta si cand ti-a fost cerut ajutorul pe PM ai inceput sa spui ca de fapt tzoalele respective sunt niste rupturi si ca ai de vanzare altele la un anumit pret ! Inceteaza cu amenintarile de doi bani pentru ca nu impresionezi pe absolut nimeni!Nu ma cunosti si ai fi curioasa sa descoperi cine sunt si pe cine cunosc EU in Ploiesti si cum ti-as putea raspunde daca m-as pune la mintea ta .Un singur lucru iti mai spun :afla care e cel mai cunoscut avocat de la Tribunalul Prahova!PERSOANA RESPECTIVA ESTE TATAL COPILULUI MEU ! Te-ai linistit?Sa iti mai spun ca iti pot afla LEJER adresa dupa ip-ul calculatorului pe care intri ?Si nu te bucura ca e posibil sa intre de pe mai multe locatii ca persoanbele pe care le cunosc (sunt de pe strada Vasile Lupu colt cu cea care da in Elena Doamna si al carei nume imi scapa) pot afla jucandu-se unde stai si ce faci ! ACUM SAYONARA! Life is something precious so enjoy it and try to take what s good from it! |
Finally...
Daria Nandini
Lucrusoare de daruit
LauraNicole spune:
citat din mesajul lui adela_r De data aceasta nu imi mai cer scuze ca ma bag. Dar nu inteleg cum puteti fi atat de egoiste. Ceea ce faceti demonstreaza ca ajutati oamenii doar ca sa fiti laudate,ridicate in slavi. Daca Cormoran sau cum o chema, are de dat haine, de ce va impotriviti si ii bagati bete in roate? Facand asta ii furati dreptul unui alt copil de a se bucura de hainele respective. Iar daca da cineva adresa, ce poate pati? Ce imi puteti face mie daca aveti adresa mea? Sa imi trimiteti o bomba in posta? Nu prea cred ... Si doamnei Stellutza as vrea sa-i spun ca din cate stiu nu traim in jungla. Nu toata lumea are internetul ca si moft. Sunt multe persoane care au internet pentru ca altfel nu pot fi legati la serviciile de telefonie + unele persoane cauta sfaturi de pe internet cu privire la bebeii lor, ce sa faca sa le fie mai bine. Nu toata lumea are pe cineva cu experienta alaturi. Iar cu privire la EUROPA. Pot sa stiu ce e europa aia? Complex europa? Nu toata lumea locuieste in Bucuresti. si nu e bucurestiul buricul pamantului, sau paradisul unde curge lapte si miere. Eu am fost la SH`uri aici pt a cauta hainute pt bebe. Abia daca gasesti o cutie cu hainute sub orice critica,cel mai mic pret fiind de 5 lei bucata. Sunt sigura ca acum veti sari toate cu gura pe mine si nu`mi va da nimeni dreptate doar din cauza a ceea ce sa intamplat. Sa fiti sanatoase si lasati egoismul si incapatzanarea deoparte. mamicutza lui Rusu Sebastian Mihai |
Daca taceai,filosof ramaneai!Este o vorba din batrani pe care se pare ca tu nu o cunosti .Te-as ruga sa dai un search pe chiar acest forum , "SAITUL ASTA DE RAHAT" cum il numeste individa si vei fi uimita sa descoperi cu ce se ocupa .Ajutorul oferit este fals si nu face altceva decat sa incerce sa-si racoleze clienti .
Persoanele pe care TU le acuzi de falsitate si ca nu fac altceva decat sa isi faca reclama , din cate stiu eu ,te-au ajutat si pe tine si nu de putine ori !
Si da,consider ca a avea conexiune la internet cand motivatia nu este aceea de a-ti sustine finamciar familia lucrand la calculatorul respectiv mi se pare un moft .Abonamentele la telefon se pot face si fara conexiune de internet (nu m-am nascut ieri si nici internet connection nu am de saptamana trecuta ca sa nu stiu cu ce se mananca ),la o suma mai mica decat cea ceruta pentru ambele .In loc sa stai cu partea dorsala pe scaun in fata calculatorului cautand ultimile barfe online mai bine faci un curs GRATUIT de ceva si te apuci sa faci un ban .STIU SIGUR CA SE POATE !Nu-ti trebuie masterat sau mai stiu eu ce pentru asta ci doar putina perseverenta !
Nu stiu unde stai tu in Craiova dar sunt sigura ca in cartierul tau nu e doar un singur magazin SH .Si la Carefour mai sunt oferte de hainute ieftine si nu numai la Carefour ci si in alte Hipermarcheturi .
Nu sunt noi?Nici hainele primite pe acest forum (care,apropo,se numeste "Ajutor umanitar" si nu "Piatza Obor" ) nu sunt noi dar deh !
Selene nu ti-a cerut sa-i pui banii in cont ci doar a sugerat o cale care poate fi urmata foarte usor !Iti convine,bine,nu-ti convine iara bine!Ea doar a oferit o forma de ajutor!
Adela,daca chiar esti interesata sa afli amanunte despre cormoran , iti trimit pe PM sau e-mail cate de multe detalii vrei!
Si DA , ne permitem sa judecam si sa ALEGEM pe cine sa ajutam pentru ca ne-am saturat sa fim luate de fraiere atunci cand noi investim TIMPUL NOSTRU,BANII NOSTRI si sa descoperim ca persoane carora le-am plans de mila de fapt isi fac vacantele in Grecia ,mananca la restaurant de lux in w/e si se imbraca de la Prada ,figurativ vorbind!
Citand un fragment din prima postare al topicului :"Subiectul de fatza se vrea sa fie un ajutor pentru copii cu posibilitati materiale mici, sau deloc. Incercam sa strangem cele strict necesare pentru un bebelus, copil la nevoie: scutece, haine, biberoane, lapte praf, carucior, incaltaminte." si nu locul unde se fac schimb de marfuri si preferinte !Numai ca unele persoane CHIAR NU INTELEG acest lucru!
Si DA , atat eu cat si DanielaC ne rezervam dreptul de a alege ,drept castigat cu truda noastra de atatia ani !
Daca o faceam pentru publicitate , imi dadeam numele complet ,real !
Life is something precious so enjoy it and try to take what s good from it!