Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc.)-12

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Daniela, te rog sa mai adaugi la mine un port-bebe ( gentuta, adica cu manere) -folosit o singura data ( cand am scos copilul din spital), culoare albastra ( si niste floricele) plus hainute si incaltaminte ( de baiat dar unele si neutre sau viu colorate) pana in varsta de 1 an si jumatate.

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

pe prima pagina am lasat a lista donatorilor doar fetele care au actualizat oferta, daca am scapat ceva va rog sa ma atentionati!

Revin, pentru ultima data, rugandu-va pe cele care in afara de donat, cereti si pentru bebeii vostrii sau pentru protejatii vostrii, sa ne dati datele pentru a va trece in lista, ca sa respectam toate regulile:

- Dodo_pui
- Antonia_05
- ducky
-cryss26buc

si daca mai e cineva pe care l-am uitat!

POZE:

http://family.webshots.com/photo/2666410090103554724dparIK

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui papanash

Daniela, te rog sa mai adaugi la mine un port-bebe ( gentuta, adica cu manere) -folosit o singura data ( cand am scos copilul din spital), culoare albastra ( si niste floricele) plus hainute si incaltaminte ( de baiat dar unele si neutre sau viu colorate) pana in varsta de 1 an si jumatate.

Te-am trecut iubita, de cand ai scris prima data! scuza-ma ca am uitat sa te atentionez!

POZE:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Citat:
citat din mesajul lui danielac

Citat:
citat din mesajul lui papanash

Te-am trecut iubita, de cand ai scris prima data! scuza-ma ca am uitat sa te atentionez!

POZE:

Merci, se vede treaba ca am si eu inceput de blonzire, vorba Laurei si n-am vazut.
Felicitari fetelor pentru munca de detectivi

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariutza_mea spune:

si noi avem de oferit hainute de vara de fetita 6-9luni nu ne am regasit pe lista

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Fetelor, eu am vorbit acum la telefon cu mmihai3. Mi s-a parut ca plangea. Sincer, n-as crede ca este o persoana... cu pacate. A zis ca a vazut ca ati intrebat de el, ca ati cerut detalii despre situatia lui, insa mi-a spus ca nu poate povesti ce i s-a intamplat, pentru ca este prea dureros chiar si pentru un barbat. Putine detalii am aflat, din respect pentru un om pe care nu il cunosc si nu il pot acuza de nimic, nu le voi face publice, i le voi spune Laurei, cu care tin legatura pe YM. Oricum, a fost foarte respectuos la telefon.

danielac, eu, in urma perindarii pe la SH-uri, am facut stoc de hainute, insa sunt mai mult de vara, putine am de iarna. Sunt pentru diverse varste, de la 0 la 2 ani.

Referitor la protejatii maltei: Rangu Adela si Alex, baietelul fara mama. Eu odata am trimis pentru Adela pachet pe numele ei, odata pe numele maltei, impreuna cu un pachet pentru Alex. Le-a distribuit malta in continuare. Imi este imposibil sa cred ca malta ar spune vreo minciuna, ea a ajutat enorm, vorbesc aproape zilnic cu ea pe YM, a verificat-o personal si pe mariutza_mea, chiar acum doua zile mi-a spus ca pleaca cu ajutoare in comuna vecina...

Asadar, nrl, nu cred ca ai luat teapa.

Daria Nandini

http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png

Am adus pe lume o minune!

Lucrusoare de daruit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ducky spune:

Eu am trimis azi pachete pentru Antonia_05, Bombonica12, mmihai3
Sper sa va fie de folos !!
Astept PM pe cand ajung

Diana Maria,mami de GLAD si de ELENA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Fetelor, revin si... sunt trista.

Am sunat la Primaria comunei Lespezi. In satul Heci NU exista nicio persoana numita Altam Aurica. Unde naiba au ajuns pachetele mele, habar n-am. Rangu Constantin exista.

http://bibliotecipentrusate.com/donatii-facute-pana-azi/

Numerele de telefon de aici:

• Biblioteca #351;colar#259; Con#355;e#351;ti/ 1960/ 50 volume/ 250 cititori (sat Con#355;e#351;ti, Jud. Ia#351;i, Com. Valea Seac#259;, Altam Aurica – 0232.715.683, 0232.742.724) – DONA#354;IE EFECTUAT#258;

nu sunt valabile. La primul raspunde o familie din Targu-Frumos, la celalalt, imi spune numar nealocat.

Edit: al doilea numar este, de fapt, o anagrama a numarului de telefon al scolii din Contesti. La care nu imi raspunde nimeni.

Daria Nandini

http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png

Am adus pe lume o minune!

Lucrusoare de daruit

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Selene_Bunny

Fetelor, revin si... sunt trista.

Am sunat la Primaria comunei Lespezi. In satul Heci NU exista nicio persoana numita Altam Aurica. Unde naiba au ajuns pachetele mele, habar n-am. Rangu Constantin exista.

http://bibliotecipentrusate.com/donatii-facute-pana-azi/

Numerele de telefon de aici:

• Biblioteca #351;colar#259; Con#355;e#351;ti/ 1960/ 50 volume/ 250 cititori (sat Con#355;e#351;ti, Jud. Ia#351;i, Com. Valea Seac#259;, Altam Aurica – 0232.715.683, 0232.742.724) – DONA#354;IE EFECTUAT#258;

nu sunt valabile. La primul raspunde o familie din Targu-Frumos, la celalalt, imi spune numar nealocat.

Edit: al doilea numar este, de fapt, o anagrama a numarului de telefon al scolii din Contesti. La care nu imi raspunde nimeni.

Pai noi crezi ca i-am adus acuzatii fara sa verificam???????!!! asta e culmea...

nu uita ca Adelei i-am trimis si eu colet... deci am crezut-o...

unii oameni stiu sa impresioneze foarte usor, mai ales la telefon, asa ca ai grija...

POZE:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simodina spune:

Selene de ce anume ar avea nevoie mmihai. Eu am de exemplu o cadita care merge pana la 6 luni+suport de baie, cateva hainute ( body, strampi, puloverase, trening ), o paturica groass care se face ca un cosmonaut pe care i le-as dona cu placere daca este un om de buna credinta. Acum ma gandesc ca daca nu era ar fi fost mai normal sa inventeze o poveste beton ceva decat sa nu mai dea niciun semn de viata...

Multumim si pentru precizarile in legatura cu malta, mi-ar parea tare rau sa nu fie de buna credinta.

Pe mioarabraila am ajutat-o si eu de curand. I-am trimis mai multe haine si cand i-am precizat ca toate sunt purtate unele mai putin altele mai mult mi-a spus ca pot sa fie si in stare proasta, atata timp cat pot fi imbracate ei le vor purta cu placere ca au mare nevoie...

Cryss26 daca la mine te refereai nu cred ca am nimic pentru 80 cm mai grosut. E posibil sa am insa pentru 86 cm-92 cm de vara + incaltamintea de care ti-am scris care este de la 2-3 ani juma' cam asa. Daca te intereseaza ceva spune-mi.

Fetelor, eu sunt noua aici si nu am experienta in donatiile pe forum. Am citit cu parere de rau evenimentele din ultimele zile si impartasesc aceeasi amaraciune cu voi. E incalificabil ca unii se folosesc de povesti inventata ca sa faca rost de marfa pentru piata, acestia nu merita decat indiferenta si dispret din punctul meu de vedere. Felicitari fetelor care fac munca de detectiv si desconspira astfel de cazuri. E pacat de asemenea ca unii dintre parinti care ar putea incerca sa se descurce prin munca nu o fac si recurg la donatii, dar pana la urma copiii nu au nicio vina. Cat timp ajutam copiii acestora intr-o maniera care nu poate fi valorificata in bani pentru o sticla de bautura in plus in loc sa ajunga la copii este extraordinar, inseamna totusi ca am ajutat un sufletel care nu a ales unde si cand sa se nasca. Deci eu cred ca trebuiesc ajutati si astfel de copii sa nu ramana desculti, dezbracati sa aiba o jucarie doua pe care o vor iubi mai mult de cat isi iubeste fi-miu gramada de jucarii si sa nu moara de foame. Ce pot spune insa din experienta ca trebuie avut grija cu ce ajuti acesti parinti, fiind constient ca nu vor ezita sa valorifice in bani produsele sau sa foloseasca banii primiti pentru un viciu personal in loc sa duca copilul la doctor de exemplu sau sa cumpere pampers...

Inchei cu multe si respect pentru fetele care sunt inima acestui forum, care isi petrec mult timp descoperind si ajutand persoane care au nevoie.

Mergi la inceput