Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc.)-12

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

Nu mai stiu ce sa mai cred.... vad ca cer sa refacem liste si raspund doar 2-3 si restul ignora...chiar daca posteaza la acest topic... vad ca ne sunt adresate mesaje injurioase si calomnioase chiar daca ne pierdem timp si resurse financiare sa incercam sa facem un bine...si tot noi o luam in barba...daca se doreste altceva de la acest topic poate ca ar fi bine sa fie gestionat de cineva care are si putere de decizie...sa inchida rapid un cont sau sa stearga rapid niste postari urate...eu daca as putea la topicul asta as fi interzis urgent accesul unora...stiu ei care...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

Citat:
citat din mesajul lui marius

Ramaneti on topic va rog si fara adresari personale. Aviz LauraNicole aviz Adela

Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa

asta chiar e buna,s-au spus atatea balari aici si atacuri direct la persoana care nu au fost remarcate pana acum .Marius citesti doar ultima pagina?Asta este moderare?

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!

Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=2" target="_blank">an1 si an2

Acum am tras o linie. Cine sare peste ea o face pe cont propriu. Aviz amatoarelor.

Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cryss26buc spune:

lala2009 noi chiar avem nevoie am o fetita de 1 an si 4 luni sper sa ne poti ajuta iti multumim mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malta spune:

Citat:
citat din mesajul lui danielac

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

Alex este baietelul fara mama,protejatul Maltei si am dat cateva date pentru ca a intrebat Steluta.
ar trebui si el trecut in lista si poate ne ajuta Malta cu mai multe info

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!

Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=2" target="_blank">an1 si an2

Multumesc!

Malta????? ne spui cum trecem?

Scuze, fetelor, am fost iesita la treaba!
Il puteti trece: Alex (02.03.2008)- Malta
Mi-a fost jena sa cer sa fie trecut din initiativa mea pentru ca fusese ajutat deja. Va multumesc din inima!
Are 85 cm inaltime si 14 kg, nr. 23-24 la picior.
Aaa, si maine e ziua lui, implineste 1 an si 6 luni!
La multi ani, Alex!
Toate cele bune si pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ducky spune:

da, astept PM pentru paltalonii de gravida. Eventual mai multe detalii sa-mi dau seama daca pot sa-i ofer mai multe sau nu.

Diana Maria,mami de GLAD si de ELENA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arwen92 spune:

buna seara!sunt o viitoare mamica(voi naste la sfarsitul lunii februarie)cu o posibilitate financiara mai mica(momentan doar sotul lucreaza iar eu am lucrat dar fara CM)sper sa gasesc si eu pana incepe sa se vada burtica ca apoi nu ma va mai angaja nimeni!am probleme cu angajarea ca sunt inca minora(urmeaza in ianuarie sa implinesc 18ani.as avea si eu nevoie de ajutorul vostru.am ramas insarcinata cu anticonceptionale(Exluton).am vrut sa renunt la sarcina,dar imi este frica!(stiu ca este pacat si mi-e teama sa nu ma pedespseasca Dumnezeu,si nu sunt in stare moral)daca ati putea sa ma ajutati si pe mine cu orice puteti(nu am nici o pretentie)momentan ma interesez ptr un locusor unde sa doarma bebe(un patut)l-as plati,dar nu scump(50-80ron maxim)nu vreau nimic pretentios.as putea sa-l reconditionez(daca este de lemn sa-l vopsesc,sa-l curat)si orice altceva nu mai aveti nevoie!iar eu le voi darui mai departe celor cu nevoi dupa ce nu ii vor mai folosi lui bebe.va las adresa mea de mail ptr mai multe detalii.nu mint!daca vreti o sa va dau datele noastre si va veti convinge!multumesc mult!

14s+Doamne ajuta sa fie bebe sanatos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arwen92 spune:

arwen_arwen92@yahoo.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cozmaf spune:

Citat:
citat din mesajul lui arwen92

arwen_arwen92@yahoo.com

buna, am eu un patut, iti trimit mail sa stabilim cum putem lua legatura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

arwen, ce vei avea? Baietel sau fetita?

Sau nu stii inca, fiind sarcina asa de mica?

Eu prefer sa trimit lucrusoare cat mai aproape de momentul nasterii, respectiv dupa ce stiu ca bebelusul este viabil, adica (,) ca poate supravietui si daca se naste prematur.

Daria Nandini

http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png

Am adus pe lume o minune!

Lucrusoare de daruit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Fetelor, sta cineva in Baia Mare sau prin apropiere?

Am o prietena acolo, sotie de preot, are 2 copii, un baietel de 3 ani si-un pic si-o fetita de 4 luni si jumatate.

De la ambii copii, are stransi 2 saci de haine cu care nu are ce face, ii ocupa spatiu, a spus ca nu le da decat unei persoane de incredere, pentru ca a tot dat si s-a trezit cu ele la gunoi...

I-am spus de forum, am spus ca intreb.

Se ofera cineva sa preia aceste hainute?

Daria Nandini

http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png

Am adus pe lume o minune!

Lucrusoare de daruit

Mergi la inceput