Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc.)-12
Raspunsuri - Pagina 13
Roxxy80 spune:
Stellutza, vreau si eu sa o ajut pe aceast fata. Am o punga de hainute de fetita (cele mai multe pt 0-3 luni) dar si cateva mai maricele. Pot de asemenea sa pun si cateva jucarii de la baietelul meu. Hainutele nu sunt noi, dar sunt in stare buna (am primit mai multe hainute de la nepotelele mele pt piciulina mea care se va naste peste 10 zile). Daca afli ceva, te rog mult sa-mi spui cum le pot trimite. Ar fi super daca ai reusi sa-mi scrii si pe PM pt ca acolo vad mai repede.
Citat: |
citat din mesajul lui Stellutza Daca am fost dura cu Adela_r in mesajele mele, imi cer scuze, clar nu am reusit ce imi doream sa o fac sa inteleaga. Pune punct subiectului Adela si in final poti incerca sa iti ceri scuze fetelor care te-au ajutat si pe care le-ai dezamagit. Nu stiu daca ar putea repara ceva, dar macar ai putea incerca! BACK TO TOPIC Fetelor sunt pe cale sa reusesc sa imprastii ceva din hainutze. Mama a fost week-end -ul trecut la bunica mea, in orasul Lupeni judetul Hunedoara si cand a venit a tinut sa ma sune sa imi povesteasa de o fata pe care a intanlit-o acolo. Traditionala poveste, un copil cu copil, are 18 ani de 2 luni si urmeaza sa nasca saptamana viitoare, s-a trezit insarcinata pentru ca a avut menstruatie peste sarcina, parintii ei care sunt plecati la munca in Spania, au renegat-o, au trimis-o la tatal copilului, care are 19 ani, care mai nou lucreaza intr-un internet cafe acolo pe 6 mil/ luna. Parinti lui s-au spalat pe maini la fel ca ai ei, asa ca ei locuiesc la o batrana, ruda cu tatal copilului, in blocul unde locuieste bunica mea. O sa nasca o fetita, asa ca pot sa o ajut cu ceva haine, dar pentru asta am rugat-o aseara pe bunica mea sa mearga sa vb cu ea si sa o roage pe fata sa ma sune astazi. O sa ii dau si detalii despre acest forum, daca ca il poate accesa si poate va primi mai mult ajutor, nu numai material caci si o vorba buna este tot un ajutor. Daca reusesc ceva azi va mai povestesc ! Stella, mami de Maya Maria-Ayeneea Poze http://picasaweb.google.ro/StellutzaPopescu/Maya5Luni?authkey=Gv1sRgCN3TnL3fge--qAE&feat=directlink Povestea nasterii http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134322 |
Roxana, mami de pui nazdravan Matei (29.11.2007) si cu piciulina roz Maria 38+
AMR 9 zile
Roxxy80 spune:
Poti, te rog mult, sa-i spui sa ma contacteze si pe mine. Am si eu de dat cateva haine de gravida. Multumesc mult.
Citat: | ||
citat din mesajul lui danielac
bombonica12 doreste haine de gravide pentru o prietena de a ei. ii spun sa te contacteze pe pm? |
Roxana, mami de pui nazdravan Matei (29.11.2007) si cu piciulina roz Maria 38+
AMR 9 zile
LauraNicole spune:
Daniela,eu inca astept e-mail de la Mmihai in care sa-mi dea detalii si adresa exacta .Am schimbat duminica doua-trei mesaje cu el si de atunci nimic .
Life is something precious so enjoy it and try to take what s good from it!
Am editat pentru ca m-am saturat!
kokiy spune:
Buna fetele,
sa-l treceti si pe taticul baietelului fara mama in lista... sa-mi dea si mie cineva detalii despre el ...sau eventual cum il pot contacta ...
Laura, nu se merita
Cu toate ca la topicul asta am intervenit foarte putin nu ma pot abtine sa nu spun ca de multe ori evit sa-l citesc pentru ca efectiv mi se face greata ,stiu ca suna urat ,dar cum i-am spus si lui ancadragoman sa fereasca sfantul sa fiu inselata de vreuna din pupeze ca o gasesc si in fundul moldovei ca sa-mi dau satisfactie ...Laura, tu esti mic copil pe langa ce draq sunt eu ...din pacate multe fete care vor sa ajute vor fugi mancand pamantul vazand ce ifose si ce discutii provocatoare sunt aici ...pacat ...
Scuze pentru limbajul inadecvat topicului
Si Mihaita are nevoie de voi!Bazar
Bazar pentru Bogdan
Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07)
Selene_Bunny spune:
Bai, nu inchideti niciun topic, ca tocmai m-am intors de la un alt SH, de unde am luat o plasa de hainute la... 9 lei! Adica 18 articole cu 0,50 RON / bucata!
adela, tinem legatura pe PM, nu vreau sa mai comentez nimic despre situatia la care s-a ajuns pe topic. Incerc sa fiu cat mai obiectiva.
mariutza_mea, da-mi un PM, te rog, vreau sa vorbesc ceva cu tine.
Daria Nandini
http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png
Am adus pe lume o minune!
Lucrusoare de daruit
mariutza_mea spune:
citat din mesajul lui Selene_Bunny mariutza_mea, da-mi un PM, te rog, vreau sa vorbesc ceva cu tine. |
am trimis
marius spune:
Ramaneti on topic va rog si fara adresari personale. Aviz LauraNicole aviz Adela
Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa
LauraNicole spune:
citat din mesajul lui marius Ramaneti on topic va rog si fara adresari personale. Aviz LauraNicole aviz Adela Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video Pagina legislativa |
Multumesc frumos!Eu m-am retras.Mi-a ajuns!
Life is something precious so enjoy it and try to take what s good from it!
lala2009 spune:
danielac sa nu uiti de hainutele ce vreau sa le daruiesc pt o fetita de 12-24luni vreau totusi sa le dau cuiva care are intradevar nevoie mare.Nici noi nu o ducem bine chiar daca am un serv bun o meserie buna dar e prost platita o fetita de 4ani care o cresc singura si insarcinata si stiu cat de greu este .
ancadragoman spune:
citat din mesajul lui marius Ramaneti on topic va rog si fara adresari personale. Aviz LauraNicole aviz Adela Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video Pagina legislativa |
asta chiar e buna,s-au spus atatea balari aici si atacuri direct la persoana care nu au fost remarcate pana acum .Marius citesti doar ultima pagina?Asta este moderare?
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=2" target="_blank">an1 si an2