Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc.)-12
Raspunsuri - Pagina 12
Stellutza spune:
Daca am fost dura cu Adela_r in mesajele mele, imi cer scuze, clar nu am reusit ce imi doream sa o fac sa inteleaga.
Pune punct subiectului Adela si in final poti incerca sa iti ceri scuze fetelor care te-au ajutat si pe care le-ai dezamagit. Nu stiu daca ar putea repara ceva, dar macar ai putea incerca!
BACK TO TOPIC
Fetelor sunt pe cale sa reusesc sa imprastii ceva din hainutze. Mama a fost week-end -ul trecut la bunica mea, in orasul Lupeni judetul Hunedoara si cand a venit a tinut sa ma sune sa imi povesteasa de o fata pe care a intanlit-o acolo. Traditionala poveste, un copil cu copil, are 18 ani de 2 luni si urmeaza sa nasca saptamana viitoare, s-a trezit insarcinata pentru ca a avut menstruatie peste sarcina, parintii ei care sunt plecati la munca in Spania, au renegat-o, au trimis-o la tatal copilului, care are 19 ani, care mai nou lucreaza intr-un internet cafe acolo pe 6 mil/ luna.
Parinti lui s-au spalat pe maini la fel ca ai ei, asa ca ei locuiesc la o batrana, ruda cu tatal copilului, in blocul unde locuieste bunica mea. O sa nasca o fetita, asa ca pot sa o ajut cu ceva haine, dar pentru asta am rugat-o aseara pe bunica mea sa mearga sa vb cu ea si sa o roage pe fata sa ma sune astazi.
O sa ii dau si detalii despre acest forum, daca ca il poate accesa si poate va primi mai mult ajutor, nu numai material caci si o vorba buna este tot un ajutor.
Daca reusesc ceva azi va mai povestesc !
Stella, mami de Maya Maria-Ayeneea
Poze http://picasaweb.google.ro/StellutzaPopescu/Maya5Luni?authkey=Gv1sRgCN3TnL3fge--qAE&feat=directlink
Povestea nasterii
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134322
Stellutza spune:
Fetelor va rog sa imi da-ti si mie detalii despre baietelul fara mama, crescut de tata, ca poate gasesc ceva prin prieteni pentru el. Neuronii mei plecati in Safarii nu reusesc sa-si aduca aminte cine se ocupa de el!!!
Stella, mami de Maya Maria-Ayeneea
Poze http://picasaweb.google.ro/StellutzaPopescu/Maya5Luni?authkey=Gv1sRgCN3TnL3fge--qAE&feat=directlink
Povestea nasterii
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134322
ancadragoman spune:
Alex are cam un an si jumatate dar este dezvoltat si arata ca de 2 ani,la picior are 23-24
Feteloir daca aveti hainute pentru 2 baietei de 3 respectiv de 4 ani le primesc cu placere.Baietii sunt doar cu mama pentru ca tata a zis pas
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=2" target="_blank">an1 si an2
danielac spune:
Astept in continuare, pana vineri, datele necesare sa actualizam impreuna lista de ajutorare... pana acum ea arata astfel:
1. Adrian-Alexandru (4 ani, n.2005) - LauraNicole
2. Georgiana+Rebeca (3 ani, n.07.2006) - LauraNicole
3. Maria(4 ani, n.08.2005) - LauraNicole
4. Adriana(n.2003,Mizil) - LaurNicole
5. Robert Octavian (2.09.2008, Mizil) - LauraNicole
6. Gemeni (n.10.2008), mai au inca 5 frati cu varste cuprinse intre 3 ani si 13, 3 fete si 2 baieti, doua fetite fiind crescute de prietena mea Gabi Ionita-Florina si Madalina, de 3 si 5 ani - LauraNicole
7. Bebe Rares (8 luni, Bacau) - LauraNicole
8. Teo - 4 ani (108 cm) - ancadragoman
9. 2 gemene nascute in martie 2009, 3 baieti de 4,12, 13 ani si doua fete de 6 si 7 ani si 2 baieti de 3 si 10 ani - ancadragoman
10. Eliza Florentina (5 luni, Ploiesti) - LauraNicole
Rog pe cei care doresc sa primeasca ajutor sa ne trimita aici sau pe PM un mesaj cu datele... valabil si pentru cryss26buc si Miradi...daca doriti...
Adaug la lista de donatii pe:
Miradi - cadita bebe
Stellutza - haine 0-3 luni
LauraNicole - haine fata pana in 12 ani
malta - haine pana in 6 luni
danielac spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ancadragoman Alex are cam un an si jumatate dar este dezvoltat si arata ca de 2 ani,la picior are 23-24 Feteloir daca aveti hainute pentru 2 baietei de 3 respectiv de 4 ani le primesc cu placere.Baietii sunt doar cu mama pentru ca tata a zis pas anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007) poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!! Are mama o ratusca... www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=2" target="_blank">an1 si an2 |
Anca cum sa il trecem pe Alex pe lista?
ancadragoman spune:
Alex este baietelul fara mama,protejatul Maltei si am dat cateva date pentru ca a intrebat Steluta.
ar trebui si el trecut in lista si poate ne ajuta Malta cu mai multe info
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=2" target="_blank">an1 si an2
danielac spune:
citat din mesajul lui ancadragoman Alex este baietelul fara mama,protejatul Maltei si am dat cateva date pentru ca a intrebat Steluta. ar trebui si el trecut in lista si poate ne ajuta Malta cu mai multe info anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007) poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!! Are mama o ratusca... www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=2" target="_blank">an1 si an2 |
Multumesc!
Malta????? ne spui cum trecem?
danielac spune:
"as dori sa l treceti si pe baietelul meu pe listuta de ajutoare
madalin victor,nascut pe 09.10.2007 (1 an si 11 luni)
multumesc frumos" - user mioarabraila
1. Adrian-Alexandru (4 ani, n.2005) - LauraNicole
2. Georgiana+Rebeca (3 ani, n.07.2006) - LauraNicole
3. Maria(4 ani, n.08.2005) - LauraNicole
4. Adriana(n.2003,Mizil) - LaurNicole
5. Robert Octavian (2.09.2008, Mizil) - LauraNicole
6. Gemeni (n.10.2008), mai au inca 5 frati cu varste cuprinse intre 3 ani si 13, 3 fete si 2 baieti, doua fetite fiind crescute de prietena mea Gabi Ionita-Florina si Madalina, de 3 si 5 ani - LauraNicole
7. Bebe Rares (8 luni, Bacau) - LauraNicole
8. Teo - 4 ani (108 cm) - ancadragoman
9. 2 gemene nascute in martie 2009, 3 baieti de 4,12, 13 ani si doua fete de 6 si 7 ani si 2 baieti de 3 si 10 ani - ancadragoman
10. Eliza Florentina (5 luni, Ploiesti) - LauraNicole
11. Madalin Victor,(09.10.2007) - mioarabraila
ducky spune:
Antonia 05 si mmihai3 am pregatit pachetelele. Pe saptamana viitoare vor ajunge (ca nu stiu cum pot ajunge azi sau maine la posta)
Fetelor, am o pereche de paltaloni de blugi mari, pentru gravide mai plinute.Cine ii doreste, astept PM
Diana Maria,mami de GLAD si de ELENA
danielac spune:
citat din mesajul lui ducky Antonia 05 si mmihai3 am pregatit pachetelele. Pe saptamana viitoare vor ajunge (ca nu stiu cum pot ajunge azi sau maine la posta) Fetelor, am o pereche de paltaloni de blugi mari, pentru gravide mai plinute.Cine ii doreste, astept PM Diana Maria,mami de GLAD si de ELENA |
bombonica12 doreste haine de gravide pentru o prietena de a ei. ii spun sa te contacteze pe pm?