am o fetita de 6 luni jumate si cand sta pe burtica sau in fundulet da caputul dintr-o parte in alta pana cand i se atrage atentia..dupa ce se plictiseste incepe din nou..a mai patit cineva asa?este vreo problema?va multumesc anticipat
dap..
si al meu inca face asa, ii place sa se ameteasca, apoi rade...nu stiu exact cand a inceput, dar parca era ceva mai mare...oricum, stiu mai multi pici care fac asa..ptr ca au descoperit ca pot si le place...dar daca ti se pare prea ciudat, filmeaza-l si arata-i pediatrului, eu am facut si asta!
Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Si Eva mea face la fel.Are aproape 7 luni. De cateva zile i-am cumparat o jucarie care se balanseaza .Nu stiu daca de la ea a deprins chestia asta. Oricum da din cap stanga dreapta de cateva ori si dup-aia rade. Eu cred ca e doar un obicei prost de care se va dezvata daca nu este incurajata sa-l faca.
Andra.
Si fii-mea la fel facea. I-a trecut de la sine, nu a fost nici o problema, stai linistita.
Raluca mamica de Sanziana
O sa-i treaca. oricum este mica.
ideea ar fi sa evitati sa o leganati sau orice miscare care ar determina-o sa faca asta.
fii atenta sa nu se amplifice si sa-i spui dr care o vede.
nu-ti fa griji, o sa-i treaca
Bufi