miscari laterale ale capului la bebe

miscari laterale ale capului la bebe | Autor: kathy_vl

Link direct la acest mesaj

am o fetita de 6 luni jumate si cand sta pe burtica sau in fundulet da caputul dintr-o parte in alta pana cand i se atrage atentia..dupa ce se plictiseste incepe din nou..a mai patit cineva asa?este vreo problema?va multumesc anticipat

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

dap..
si al meu inca face asa, ii place sa se ameteasca, apoi rade...nu stiu exact cand a inceput, dar parca era ceva mai mare...oricum, stiu mai multi pici care fac asa..ptr ca au descoperit ca pot si le place...dar daca ti se pare prea ciudat, filmeaza-l si arata-i pediatrului, eu am facut si asta!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

Si Eva mea face la fel.Are aproape 7 luni. De cateva zile i-am cumparat o jucarie care se balanseaza .Nu stiu daca de la ea a deprins chestia asta. Oricum da din cap stanga dreapta de cateva ori si dup-aia rade. Eu cred ca e doar un obicei prost de care se va dezvata daca nu este incurajata sa-l faca.

Andra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Si fii-mea la fel facea. I-a trecut de la sine, nu a fost nici o problema, stai linistita.

Raluca mamica de Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bufi spune:

O sa-i treaca. oricum este mica.
ideea ar fi sa evitati sa o leganati sau orice miscare care ar determina-o sa faca asta.

fii atenta sa nu se amplifice si sa-i spui dr care o vede.

nu-ti fa griji, o sa-i treaca

Bufi

Mergi la inceput