Licurici de ianuarie-februarie 2009 (47)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Aici borcanelele nu au sare, eu cumpar Gerber organice si Earth's Best, nu au decat leguma/fruct/carne plus apa. Fara aditivi, sare, zahar si alte prostii.

Lisa, Aidan a tradat-o pe Anusca
Ia uite:
http://www.flickr.com/photos/14984866@N07/3851161010/in/photostream/
si aici
http://www.flickr.com/photos/14984866@N07/

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator

www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingrid70 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Leditia

Ingrid nu stiu pe ce borcanele te-ai uitat tu,dar eu am si acum unul in frigider de la Nestle si scrie ca are continut redus de sare.Dar are!(iar borcanelele de fructe au zahar,fructoza si alti indulcitori..ca si cerealele de altfel)Eu nu am nimic impotriva lor,daca ar fi mai ieftine poate as apela la ele ca mi-ar da putina independenta,asa sunt legata mult de casa..si nah,la anumite ore trebuie musai sa fiu acasa.Plus ca-i gatesc zilnic si incerc sa-i dau un meniu mai variat asa..sa nu se plictiseasca. si sa vad si ce-i place si ce nu.Insa cum fii-miu inainte nu accepta carnea de la mine,i-am luat borcanele..pe care evident nu le-a vrut.Sincer nici mie nu mi-au placut,dar nah,poate si din cauza ca mie nu-mi plac legumele.(cred ca seamana cu mine fitos la mancare.)
O seara buna tuturor.POZE CU NOI
de David Christian
Pe borcanelele de la HIPP de legume scrie "fara adaos de sare*", iar pe cele de fructe scrie "fara adaos de zahar*", iar la "*" explica ca acestea contin in mod automat sodiu, respectiv zahar.
Si eu gatesc acasa si sunt legata de casa, borcanele am luat la inceput ca sa-mi fac o idee de meniu, consistenta etc. Ei, or trece si astea si ce dor o sa ne fie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

ei ei ce iti e si cu barbatii astia...banuia Anusca ceva ca prea s-a dat la fund Aidan,sau ii plac fetele cu experienta...norocul nostru ca il avem pe Razvanel

Pyc,cum e in la munca???

29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pyc spune:

Lisa cum sa fie la munca altfel decat rau:)

De la 9 la 19, am lucrat 3 weekenduri in luna august (drept pedeapsa ca mi-am luat concediu 4 saptamani in iulie)........sunt rupta de oboseala....in fiecare zi sper ca maine va fi o zi mai usoara.....dar cu speranta raman!

Am noroc cu bebelutza al meu ca e super cuminte, papa frumos de 4 ori pe zi, la ore fixe, fara mofturi, doarme bine toata noaptea.....si e vesel si jucaus in rest.

Miercuri il duc la oftalmolog (a doua oara:).....ca am eu fixurile mele.......sper sa fie totul ok, cum a fost la controlul de la 3 luni:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_ spune:

Am revenit si eu..urasc ziua de luni, o multime de treaba la serviciu, si eu inca cu gandul la weekend

Am fost sambata la evenimentul de strangere de fonduri, pana la urma am facut prajitura imposibila, dupa reteta lui bebelusi trimisa la odisee, modificata putin, adica i-am pus si o glazura de cioco ca sa fie mai estetica Am stat acolo toata ziua, bebe pe la sfarsitul zilei devenise cam marait, era obosit, s-a bucurat asa tare cand am ajuns in sfarsit acasa, a inceput sa rada de cum am deschis garajul .

Ne luptam si cu dintisorii de sus, plange cand roade cate ceva si se loveste la gingie, dimineata de la 5 incepe trezirea din juma in juma de ora pana pe la 7.30 cand se termina cu somnul. Cu mancarea stam f prost, mananca mai deloc, doar lapte bea multisor, dar solide nu, strange gurita, nu vrea mai deloc..si el manca binisor acu' ceva timp.

Alex incepe scoala pe 1 sept si suntem ocupati si cu pregatirile pt el. In weekend pleaca cu taica-su la camping, doar ei doi, parte din activitatile pe care le face la cercetasi, asa ca o sa ramanem doar eu, bebe si bunica acasa.

Am vazut pozele cu licuricii, toti unul si unul, nu vrea sa nominalizez sa nu uit pe careva.

Citit si sfaturile cu fructele, cred ca asa e ideal, dar in cazul nostru nu se prea poate aplica, bebe nu mananca chiar asa bine, mai ales de cand cu dintii astia de sus si incercam orice combinatie numai sa mananace ceva, o masa dureaza cam o ora...de unde atata timp sa ii dau si fructele separat si dupa aia sa astept juma' de ora pt masa, nu se prea poate acum, poate o sa incercam mai incolo. Asta e, teoria suna bine, dar de aplicat nu prea putem.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Seara buna mai pe noapte...

Acum mi-am incheiat si eu activitatile: direct de la scarbici mers in parc sa ma vad cu Tzumpi, mancat si ras pe saturate in parc, venit acasa, mami dat cu aspiratorul in toata casa (deh am si eu o obsesie ), facut branzica pt maine dimineata, spalat Tzumpi, culcat Tzumpi si...gata pe net acum...

Alina 1976 ...daaaa...imi place de mor ...d'aia si stau pana la 6:30...mama lui de servici ca maine l-as lasa...da' din pacate cam in ultima perioada eu sunt omu' cu banu' in casa...asa ca...stau ce naiba sa fac ...

De acord cu tine cu sarea...si mie mi-a recomandat pediatra borsul...

Porumbita Razvi "se muta" sambata asta ...si io cu el o saptamana...nu stiu daca o sa am net...vedem...sa vezi atunci ce greu o sa-mi fie dupa o saptamana zi si noapte cu iubirea vietii mele ...

Pyc dar de ce mergeti la oftalmolog? Sanatate multa si multi

Aha deci Aidan s-a "cuplat" cu Mara ...no problemo Anusca...Razvi e aici si uite inca un buchetzel de marca Razvi si niste zambete si ochisori dulci http://picasaweb.google.com/cristina.pereteanu/Razvi6Luni#

Aaa, a dormit mai bine Anusca de la urarile noastre??? Ca daca nu a intels mesajul de prima data, Razvi ii comunica ca asa bine se doarme de la 23:00 pana pe la 8:00 ...bine, bine cu cateva pauze mici-mici de apica sau un bibe de laptic...asa ca noapte buna my

Va pup si eu fetele, o noapte usoara sa aveti

Crisspy mamica fericita de Razvan Andrei 16.02.2009

http://picasaweb.google.com/cristina.pereteanu/Razvi5Luni#

http://www.youtube.com/watch?v=PFtbGWGIcw0
http://www.youtube.com/watch?v=5-uxphct1Q0
http://www.youtube.com/watch?v=OAQbGqIZqd4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRA_LIZA spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alina1976

Mai fetelor, asta cu sarea in mancarea bebelusilor ca sa aiba si ei gust la mancare este o prostie!! Pai stiti de ce ne place noua mancarea cu sare si nu aia fara? Pentru ca stim care e diferenta! Pai ei nu stiu cum e mancarea cu sare si atunci aia fara sare este perfecta pt ei. Lasat-i pe aia care zic ca nu mananca copilul ca nu are sare ca habar n-au ce zic.

SABINA-MARIA (29 decembrie 2008)
ANA-ISABELA (9 octombrie 2006)
Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA

Subscriu! notiunea de "asta-i gustos" se invatza, nu ne nastem cu ea. Exista oameni pe planeta care nu au mancat in viatza lor carne de porc, deci habar n-au daca e gustoasa sau nu. Similar, asiaticii mananca tot felul de ganganii pe care le considera delicatese - cel mai probabil noi nu vom afla niciodata cat de gustoase pot fi.

Despre aportul de sare in mancare am citit 2 opinii: una - puneti sare in mancarea bebeilor pt aportul de iod (??); alta: nu puneti sare pt k bebeii inca nu au rinichii suficient maturizati. Prefer sa iau in considerare cea de-a doua opinie. Ref la ceea ce li se pare gustos bebeilor (de fapt, se pare k e vorba de gustul cu care sunt familiarizati), citeam pe undeva k e bine k trecerea sa se faca treptat de la gustul cunoscut - lapte - catre celelalte alimente, mai ales in ce priveste legumele, acestea avand gust radical diferit - deci sa amestecam alimentele cu lapte si sa scadem treptat cantitatea de lapte din amestec pana cand nu vom mai adauga deloc. Opinie in studiu...

Ma exprim k o cizma, sunt destul de daramata, am avut o zi rea de tot azi. Nu din cauza Elizei. Din cauza altora care au senzatia k o lasam (a se citi "o lasa Irina", adika je) numai in tarc (adica o neglijez, auzi, goarna masii de treaba! ) - chestie care m-a infuriat la culme de nu mi-a trecut nici acum. Cand or sta aia cu mine in casa sa vada ce fac io 24/24 sa-si dea cu opinia, deocamdata sa taca naibii k am si-asa destule pe cap...

O surpriza de proportii pe seara: Eliza s-a ridicat singura in tarc de 2 ori intr-un interval de 10 minute, cred k nici nu si-a dat seama prea bine ce i se intampla pt k era in rolul de micul protestatar (se apropia ora de baitza & de masa si nu mai avea rabdare).

Ira, mamica Elizei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRA_LIZA spune:

Daa, achhh, ce frumos! m-am uitat putin pe odisee k sa-mi distrag gandurile de la ziua asta urata, eu apar cu primul mesaj fix la 11/09/2008 ora 20:07:14, aia e data intrarii mele in odisee (desi va citeam demult), tocmai facusem echo de nu mai stiu cate luni si o vazusem pe Eliza baletand in burtika la mami si zambind cu guritza ei fenomenala. Iar prima care mi-a urat bun venit a fost Miere, multumesc, fata frumoasa, mi-ai purtat norok! Va sa zica mai am putin si fac anu'. Ce trece timpul, domnule!!

Auziti, cine a fost cu ideea de a boteza odiseea "mamici anti-stess"? am tot vrut sa intreb de-a lungul timpului...

Ira, mamica Elizei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arriel spune:

Dark si mie mi-ar fi placut tare mult sa ajungeti si in Bucuresti. Am vazut pozicile, foarte frumoase. Sotului ii sta foarte bine cu noua frizura, si tot tanar arata.

Ira si pe noi ne incomodeaza tare mesele lu' bebe, si nu pentru ca ar fi greu sa luam un borcanel cu noi, ci pentru ca dupa masa trebuie sa mergem la dush
Felicitari Elizei, in primul rand ca papa foarte bine si in al doilea rand ca s-a ridicat singura in tarc.

ralux tri am incercat si eu o singura data metoda cu lasatul in patut sa planga, fara sorti de izbanda. Am rezistat cam 20 de minute, timp in care fi-mea a trecut de la plans la urlet isteric, s-a facut rosie ca racul si uda de transpiratie. Asa ca am lasat balta metoda, cred ca depinde si de copil. Eu va trebui sa gasesc o metoda potrivita unui copil crizat ca al meu, sau daca nu, o voi adormi in brate pana cand va mai creste.

edinutza, Ainoa este o dragalasa, ce costum de baie are... Vad ca-i place mult in apa, nu i-a fost frica in mare?

Mami de Thea Bianca (03.02.2009)

http://www.flickr.com/photos/cristiserban/sets/72157617398070712
Poze botez
http://www.flickr.com/photos/cristiserban/3657721858/in/set-72157620335759351/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yashy spune:

Capitolul 48

Mergi la inceput