Licurici de ianuarie-februarie 2009 (47)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Eu sunt 100% de acord cu ce a zis Dark...

Ma mir ca nu ti-a pomenit de vreun Mc Donalds sau KFC...by the way imi e o pofta de prostiile astea de mama mama

Off..mai am si eu un pic si plec de la scarbici...ca nu se mai face odata 6:30 sa rup usa...

Crisspy mamica fericita de Razvan Andrei 16.02.2009

http://picasaweb.google.com/cristina.pereteanu/Razvi5Luni#

http://www.youtube.com/watch?v=PFtbGWGIcw0
http://www.youtube.com/watch?v=5-uxphct1Q0
http://www.youtube.com/watch?v=OAQbGqIZqd4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingrid70 spune:

Citat:
citat din mesajul lui DarkBendis

Aoleu Micola Azi-maine o sa-ti spuna sa-i dai o chiftea-doua cu usturoi, sarmale cu afumatura si tort Tiramisu la desert! La 7 luni copilul este inca prea mic sa pape mancare "ca a noastra". Nu zic ca principiul e gresit... dar nu de la varsta asta... iar cand incepe sa pape "din mancarea familiei" el papa variantele "de copii" (adica fara sare/zahar pana la un an, nu picant, intelegi tu despre ce e vorba, nu?). Asaaa... cereale nu-i da ca il umfla... da' grisu' ce mama lui e? Nu tot cereala? Si orezul nu tot cereala e? Ofofofof ...chiar nu vreau sa contrazic pe pediatra ta, care e medic si are si experienta... dar mie zau ca nu-mi suna bine indicatiile ei. Fetelor, voi ce parere aveti? Pyc, tu esti si medic si nutritionist...tu ce crezi?
Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008) Our Goblin Prince

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
Si eu zic ca la 7 luni e prea mic. Eu pe la 8 luni eram f slaba, cand eram mica, si medicul i-a recomandat mamei mele sa-mi dea cat mai multa ciocolata ca sa ma ingras . Si mi-a dat! Pana la 16 ani nu m-am ingrasat deloc, eram tot o martoaga de slabatura, in schimb la 16 ani, la 2 ani dupa ce mi-a venit ciclul, m-am ingrasat dintr-o data. Asa o fi fost programul. Deci oricat zahar i-ai da eu nu cred ca-l va face un bebe gras, poate un adult sau adolescent cu probleme, acnee, diabet, greutate etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micola spune:

oooffff,dar acu' ce ma fac cu familionul????cred ca mi se urca toti in cap si, oricum, cred ca ii vor da ce vor ei, pev furis de mine...

mamici si licurici

de Alexutzu 21.01.2009
! Doamne ajuta toti copiii sa creasca mari si sanatosi! !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Ii trimiti sa citeasca pe DC... sau ii iei cu gramada si vedeti inca un medic...da' unu' care a mai citit una-alta de la Rivolutie incoace...sau si mai simplu... le dai sa citeasca o carte/revista/articol mai serios etc despre alimentatia lui bebe...daca gasesti vreuna/vreunul care recomanda sa-i dai cupilului de 7 luni mancare sarata pentru "de adulti", si inca nepasata si zahar sa-l ingrasi... da' nu cereale, dom'le...biscuiti si gris cu lapte, sa nu fie cupilu' pufos ... eu il/o mananc (mananc cartea/articolul nu cupilu' of course!)

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

Our Goblin Prince

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

Salutare fetelor!

Eu va citesc, insa timp pt scris nu prea gasesc . Dar nu m-am putut abtine la faza cu pediatrul Micolei. Nu am mai auzit de asa ceva pana acu. Si cu ce sa mestece copilul mancarea nepasata, cu cei dinti de jos? Cat in ce priveste familionu' sa se abtina, ca nu cresc ei copilul, iar tati sa "treaca la aparate" vorba unei fete de aici de la noi. Daca nu ii place cum ii creste odorul sa puna mana sa-l creasca el cum stie mai bine si apoi sa comenteze. Micola mama, eu cred ca ai facut fff bine tot ce ai facut pana acu. Poti sa-i dai si gris cu lapte, si orez cu lapte, ca doar tot cereale is si astea si tot la fel umfla si astea, dar na...Laptele de la tara nu are nici un aport de vitamine, este sarac atat in Ca, cat si in Fe, de asta se recomanda lapte praf pana la 2 sau chiar 3 ani. Atat am avut de spus, fruntea sus si fa cum iti dicteaza tie instincul matern.

Vazut poze cu Daria, Ana, Aidan, Lachlan, Alexandru de Ingris, Alex de Ralux_tri, Eliza, Alexandru de Micola, Andu, Carla, Ilinca si Tudor...toti niste frumosi si deliciosi. Am vazut si zambaretul de Razvi

Va pup si va doresc o zi frumoasa!

Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008

Daria
Karina

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRA_LIZA spune:

Citat:
citat din mesajul lui micola

oooffff,dar acu' ce ma fac cu familionul????cred ca mi se urca toti in cap si, oricum, cred ca ii vor da ce vor ei, pev furis de mine...

mamici si licurici

de Alexutzu 21.01.2009

Micola, una la mana: ce-i aia k ti se urca toti in cap?? ce, e copilul lor?? impune-te ferm! da' ferm! vezi k o exceptie azi o atrage p'aia de maine si intr-o zi o sa te miri k familionu' iti dicteaza ce sa faci in tot ce tine de copil si nu-ti lasa drept de replica in nimic. Deci ACUM e momentul sa iei masuri: calm dar ferm sa-i rogi sa-si vada de treaba k pe copil tu l-ai facut tu-l cresti si basta.

Doi la mana: cum adica sa-i dea pe furish??? foarte grav! nici o exceptie de la regula: mama tre sa stie tot ce se intampla cu copilul ei! vor sa hraneasca un copil? sa si-l faca p'al lor!

Ira, mamica Elizei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Micola si mie mi-a zis barbata-miu in disperare de cauza ca-i dau mancare fara gust si de aia nu papa,dupa care si-a dat seama ca asa e el mai fitos si trebuie sa gasim diverse combinatii sa pape ceea ce ii dau..Eu am adoptat alta strategie..ii pun iaurt in legume sau bors in ciorbita (pe care il fierb de 2 ori..o data singur si apoi in ciorba putin),branzica..
Eu am deschis si un sub la parinti pe tema asta cu neasimilatul..Momentan ii dau niste enzime si vad ca nu mai face kk asa des.Si da ii dau cereale,ca sa ia in greutate.Ca doar is din orez!la ce sa ma chinui io sa-i fac orez cu lapte,cand ii pot da cereale din orez cu lapte.Plus ca fii-miu n-are dinti.Cu ce sa mestece?
Mie mi se pare aberant ce ti-a zis drita,insa am si eu o experienta de genu' cu "acu e mare,trebuie sa pape mancare de a voastra"!Pai eu mananc numai tampenii..sa-i dau pizza?kfc?carne prajita sau la gratar cu cartofi prajiti?Care mai intai?No,eu zic sa faci ca tine,iar restul sa se abtina.E copilul tau.La mine nu indrazneste nimeni sa ma toace la cap ca stie ca-s mai impulsiva de fel.
Legat de sare..eu am vazut ca in borcanelele cu mancare este sare.Ciudat,m-am mirat si eu,dar este.Insa prefer sa-i fac acasa.E si mai ieftin si mai bun(fii-miu n-a vrut mancarica din borcanele,ca i-am luat cateva..mai am unul si acu,restul au ajuns la gunoi).Gust ii poti da mancarii cu putin bors,cu putin iaurt,putina branzica ..parerea mea!
Iar sotului ii poti spune ca poate trece frumos la bucatarie la facut mancare pt bb,blenduit,spalat vase etc etc..si albit in fata copilului cu lingurita la gura lui.Dupa o incercare din asta zau ca nu mai zice nimic.
Hai,lasa nervii ca nu de aia nu a luat copilul in greutate.E o prostie.Si btw,bb tau nu e singurul care e activ..mie drita (aia buna)mi-a spus ca nu asta e cauza neasimilarii lui,ca-s multi copii activi si totusi iau in greutate.
Numai bine.

POZE CU NOI
de David Christian

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui IRA_LIZA

Citat:
citat din mesajul lui micola

oooffff,dar acu' ce ma fac cu familionul????cred ca mi se urca toti in cap si, oricum, cred ca ii vor da ce vor ei, pev furis de mine... mamici si licurici de Alexutzu 21.01.2009

Micola, una la mana: ce-i aia k ti se urca toti in cap?? ce, e copilul lor?? impune-te ferm! da' ferm! vezi k o exceptie azi o atrage p'aia de maine si intr-o zi o sa te miri k familionu' iti dicteaza ce sa faci in tot ce tine de copil si nu-ti lasa drept de replica in nimic. Deci ACUM e momentul sa iei masuri: calm dar ferm sa-i rogi sa-si vada de treaba k pe copil tu l-ai facut tu-l cresti si basta.Doi la mana: cum adica sa-i dea pe furish??? foarte grav! nici o exceptie de la regula: mama tre sa stie tot ce se intampla cu copilul ei! vor sa hraneasca un copil? sa si-l faca p'al lor!Ira, mamica Elizei
Ira, din pacate MIcola sta cu soacra in casa si sotul cam tine cu soacra, din cate am inteles eu, deci la ea va fi nevoie si de fermitate, dar si de multa diplomatie!

Mergi la inceput

Fetelor, eu am niste vecine care ma toaca la cap sa pun sare in mancare sa-i dea gust ca altfel nu place copilului. Dar, cine le asculta!
Dar am intrat la idei, si de atunci gust toata mancarea lui, daca mie nu-mi place o arunc, nu ma astept sa-i placa si lui. (dar nu prea s-a intamplat)
Eu am citit pe borcanele ca scrie ca nu au adaos de sare, drept pentru care am gustat legumele/piureul pe care-l fac pentru bebe la steamer si, ciudat, fara sa pun un gram de sare, legumele au gust un pic sarat, adica nu se simte nevoia de sare. Chiar si eu, ca sa-l stimulez pe bebe sa manance iau cate o lingurita din piureul lui, el se uita mirat, si casca gura mare sa primeasca lingurita lui. Si nu e rau deloc, nu simt nevoia decat de f putina sare in plus pt gustul meu, dar merge si asa, nu se poate spune ca nu are mancarea lui gust.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Ingrid nu stiu pe ce borcanele te-ai uitat tu,dar eu am si acum unul in frigider de la Nestle si scrie ca are continut redus de sare.Dar are!(iar borcanelele de fructe au zahar,fructoza si alti indulcitori..ca si cerealele de altfel)Eu nu am nimic impotriva lor,daca ar fi mai ieftine poate as apela la ele ca mi-ar da putina independenta,asa sunt legata mult de casa..si nah,la anumite ore trebuie musai sa fiu acasa.Plus ca-i gatesc zilnic si incerc sa-i dau un meniu mai variat asa..sa nu se plictiseasca. si sa vad si ce-i place si ce nu.Insa cum fii-miu inainte nu accepta carnea de la mine,i-am luat borcanele..pe care evident nu le-a vrut.Sincer nici mie nu mi-au placut,dar nah,poate si din cauza ca mie nu-mi plac legumele.(cred ca seamana cu mine fitos la mancare.)
O seara buna tuturor.

POZE CU NOI
de David Christian

Mergi la inceput