Licurici de ianuarie-februarie 2009 (47)
Raspunsuri - Pagina 11
DarkBendis spune:
Ira, pai daca rochita de botez trebuie la printesa, daca ai nevoie de idei... uite, Mothercare trimite si-n Romania si daca nu ma insel este si la Bucuresti
http://www.mothercare.com/b/55496031/276-1933256-2316810?%5Fencoding=UTF8&rs=55496031&finderFlag=0&viewID=results&mcb=core&size=20&rh=n%3A55496031&page=1
sau destule e-bay shop-uri... au lucruri dragute
http://stores.shop.ebay.co.uk/CHRISTENING-CLASSICSW0QQ_armrsZ1
(asta ar fi unul... dar sunt mai multe)
Cu lapticul...eu stiu ca se regleaza "dupa cerere"... daca bebe isi elimina 3 dintre mesele de peste zi (raman cele de dimineata, seara si noapte) chiar nu am probleme sa am mai putin lapte... important e sa fie lapte cand ii trebuie lui, nu? Eu oricum ma intorc la servici peste o luna si un pic asa ca daca el nu pohteste la laptic bun-bun-bun de la mami in timpul zilei...asta este...
Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)
Our Goblin Prince
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
Arriel spune:
Buna seara si de la noi!
In sfarsit a adormit si Thea, sa vedem cat o tine. Noaptea trcuta a fost groaznic, n-a mai vrut sa doarma nici singura, nici cu mine, mititica, cred ca o durea ceva ca a tras niste portii bune de plans, pana la urma am adormit fara sa vreau cu ea in brate pe canapea in sufragerie. S-a trezit pe la cinci dimineata, mie imi intepenise gatul si eram zombi, ea a mancat si avea chef de joaca. Cu chiu cu vai am mai tras amandoua o tura de somn de pe la 7 la 8,30.
De mancat, tot asa, mai mult nu. Ce manca inainte cu placere, acum dupa cateva lingurite, tipa, scuipa si imi da peste mana. Macar mananca lapte, simplu sau cu cereale. Mai asteptam si speram sa treaca repede.
Vreau sa urez si eu La multi ani! puiutilor sarbatoriti ieri si azi: Eva Maria, Alexia Maria, daria Julia, Ioana Alexandra, Alexandru Constantin, Stefa, Isabella, si nu in ultimul rand Ainoa. Edinutza ce mai faci? Ai mai slabit?
Ira, referitor la digestia fructelor, recunosc ca sunt destul de ignoranta la capitolul asta.La masa de dimineata ii pun in fructe o masura sau doua de cereale pentru consistenta, iar pe la sase, daca ii dau branzica, ii pun si un fruct ca sa fie mai gustos. Si pana acum nu am avut nici o problema cu digestia. Probabil ca e corect ce spui tu, dar nu cred ca e foarte gresit nici asa cum le combina marea majoritate a mamicilor cu diverse. Hai sa presupunem ca pediatrii nostri din Romania sunt mai nedocumentati, dar nu le-am auzit nici pe mamicile din celelalte tari sa li se fi recomandat asa.
Oricum, fiecare mamica are schema ei proprie de diversificare, e greu sa spui asa e bine, asa nu.
anna-mama bine ai venit alaturi de noi. Ti-am vazut flacaul, e o dulceata si are niste falcute de-ti vine sa-l mananci.
Concediu placut in Grecia, bine ca ai rezolvat cu actele. Daca e apa linistita si calda cred ca poti sa-l bagi putin pe bebe, dar pentru olita e cam mic.
Lisa bravooo Anei pentru dintisor, ati scapat repede. Unde a iesit, sus sau jos? Si bravo tie pentru kg pierdute. Eh, oi slabi si eu candva
Si gata, la culcare, ca acu' se da alarma.
Mami de Thea Bianca (03.02.2009)
http://www.flickr.com/photos/cristiserban/sets/72157617398070712
Poze botez
http://www.flickr.com/photos/cristiserban/3657721858/in/set-72157620335759351/
cami_antonia spune:
neata
sunt prima pe ziua de azi asa ca dau cafea, nes, capucino, ceai ... cine vrea ce vrea
ledi scuze ... eram cu neuronul in teza
irinac sper ca te distrezi pe unde esti
dark f frumoase lucrusoare au cei de la mothercare... da cred ca sunt cam scumpe??? eu aici nu am mai fost de mult pe la ei ... ar trebui sa dau o fuga
SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!
anna-mama spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui IRA_LIZA
Da, numai pe fatza. Si stau sa ma gandesc k vine botezul pe 26 sept (noi facem botezul f tarziu, am mai povestit, si-a rupt tati glezna in 12 iunie)si tre sa am o fetita fara reprosh! am ramas oarecum marcata de o mica intamplare de cand avea Eliza 4 luni - am fost la tzara la niste rude care, culmea, insistasera de ne zapacisera inca de la nasterea ei k vor sa o vada - well, cand in sfarsit am ajuns la ei s-au uitat asa, de la distantza la Eliza si tot ce-au avut de spus, pt inceput, a fost k plange mult si k are bube. Ce se intamplase? Eliza era scoasa din mediul ei si obosita dupa un drum cu masina de vreo 1,5 h, deci era putin agitata, necum sa urle k din gura de sarpe k daca ar fi fost asa ar fi sculat tot satu'. Iar bubitze avea de la uleiul de corp Baby Johnsons pe care, in prostia mea, i-l dadeam si pe fatza. Nu-ti zic cat imi doream sa ma intorc acasa si cat am plans de nervi dupa ce ne-am intors! eu, obisnuita k lumea sa intorca privirea dupa Eliza pe strada si sa zambeasca... Daaa, sunt tot unu' si unu' bebeii din aceasta odisee! reusita generatie! poate-om fi sanatosi toti sa vedem poze si peste dooj' de ani - si cu bebeii si cu noi Ira, mamica Elizei |
Ce enervanti sunt unii oameni, parca frumusetea unui copil sta in niste bubite pe fata. Si noi am avut perioade in care ii curgeau si ochisorii tot timpul, avea si bubite, dar tot frumusetea mamei era Eliza cred ca are pielea sensibila si de la praf, transpiratie si alti factori externi ii apar bubitele. Presupun ca trebuie protejata fetisoara cu ceva crema, oricum, si la farmacie iti poate recomanda ceva. Daca nu trece, da fuguta la un dermatolog, ca sa arate printesuca la botez tot ce are mai frumos
anna-mama spune:
Neata
Hai ca am citit de aseara si am uitat sa dau buna dimineata (neata, Cami) , desi la noi e deja pranz. Vladutu s-a trezit la 5.30, baut cafeaua decof mami, facut plimbarea in parc, dat in leagan baiatul si acum la somn din nou
Aririel, este de vis Thea si stie sa si pozeze. O floricica de la cavalerul meu si de la mine (el e prea mic pt de-astea )
Zi buna sa aveti si cu multe gangureli cristaline!
deliafairais spune:
neatza!
a dat cineva pana acum broccoli la bebe?
ledi, cu ce ati scapat de tuse?
ira, ce neamuri aiurea!
puiutzul meu are 7 luni!
IRA_LIZA spune:
Neatza!
E TOP 10 TEARS FOR FEARS pe VH1, ma duc sa dau cu aspiratorul apoi dansez putin cu Eliza!
Ira, mamica Elizei
micola spune:
neata si de la noi..
am stat aseara pana la 12 jum sa temin de citit, sa ajung la zi, si cand sa scriu...mi-au picat ochii de somn..
Ieri printul vietii mele a implinit 7 luni....... E minunea vietii mele, e visul meu implinit, e sensul existentei mele...nu concep viata fara el, nu tanjesc dupa viata de dinainte, nu-mi doresc decat sa fie sanatos, si noi pe langa el, si in curand sa-i putem oferi un partener de joaca..fie el surioara sau fratior...daca va mai fi si la fel de cuminte ca el...
multumim tuturor de urarile de ieri..
zicem si noi La multi ani sarbatoritilor de ieri si azi: Eva Maria, Alexia Maria, daria Julia, Ioana Alexandra,Stefan, Isabella, Ainoa
mamici si licurici
de Alexutzu 21.01.2009
! Doamne ajuta toti copiii sa creasca mari si sanatosi! !!
lisa79 spune:
neata si de la noi!
crisspy,fain Cannes... daca ii aratam mesajul cel frumos Anei poate ma lasa sa dorm mai bine. poate deseara
Dintisorii sunt jos,2 frumusei.
sunt fericita ,azi ma intalnesc cu o prietena draga pe care nu am vazut-o de 4 ani. a venit la cluj pt noi... de abia astept sa o vad.
un sf de sapataman placut sa aveti!
ahhh, v-am zis cat de dor imi e de Cristi???
29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!
edinutza spune:
Buna ziua frumoaselor!!!
E,ca dupa o lipsa atat de mare (dar motivata)si dupa ce v-am ajuns din urma cu cititul m-am hotarat sa va scriu si sa ma inrolez din nou!recunosc ca sunt cateva capitole care nu le-am citit din lipsa de timp!asa si sa va zic de ce nu mi-am mai dat "fata"pe forum: a venit fratele meu la noi si a stat o luna,are 18 ani si numai in casa nu avea el chef sa stea,asa ca zilnic dute la plaja,deh plaja pt el ca eu sub umbrele cu Ainoa ,vorba lui Ledi stau langa mare dar sunt alaba ca nu am cum sa ma bronzez!apoi mi s-a virusat laptopul de abia saptamana asta am apucat sa il "doftorim"!
Sa va spunem si despre noi,dupa cum stiti ieri am implinit 6 lunite si va multumim pt urari va dorim si noi la fel !stim sa ne rostogolim pe toate partile si asa ne place cel mai mult sa ne deplasam,stam in fundic destul de bine,este ca mersul pe bicicleta cand isi da seama ca sta singura se imboarda,apoi facem un fel de pod se prijina in maini si se ridica pe varfurile picioarelor,a si de asera ne-a facut o mica demonstratie s-a pus in patru piciore si mima un fel de salt ca un iepuras chiar a si sarit un pic si isi misca funduletul inainte-inapoi,ce sa mai ne-a topit !cand nu ii convine ceva zice eeee ,cand sta de vorba ghi ghi si alte alea care nu stiu cum sa le scriu si a zis o data papa,atat!
in rest am inceput cu diversificarea de o saptaamana,incet da sigur!dimineata papam fructe,dupa masa legume si seara cereale intre tzitzi cat cuprinde!dormim pe la 11-12 seara ne trezim cand o data cand 2 sau 3 ori pe noapte sa papam apoi trezirea definitiva este la 10 jumate!avem 2 dintisori dar inca nu a spart gingia se vad de o luna si o cam chinuie!in rest adora sa se joace si cate o ora singura pe covorasele ei si cu gimnastica sta si se plimba pe ele vb in limba ei,linge tot ce prinde si e vesela,problema este ca nu suntem noi asa de grase aveam vreo 7 kg acum 2 saptamani,dar vad ca e puternica si vioaie si asta ma linistete!
am vazut pozele bebeilor frumosi-ce mai sunt de reclama!!!
Ira_imi pare rau pt tine,iti doresc multa putere si sanatate sotului!
Michelle_ma bucur enorm pt voi!Slava Domnului!!!Dumnezeu sa va binecuvinteze!
Dark_ce pofta are Mister,se pare ca deja a ajuns la stadiul in care a inlocuit o masa!si noi plecam in Romania pe 15 oct pana pe 1 noiembrie!si vad ca ne ocolim!si noi cu bebe 2 cam tot asa vrem,eu am zis pana nu se invata la wc nu ma bag la bebe 2 dar mai vedem!
Cami_ma bucur mult pt Alina,Dumnezeu este cu voi!spor la doctorat!
Crispy_super!!distractie placuta,rasfat pe voi ce mai!
Ariel_trec toate o sa avem timp sa dormim si noi!si sa iti raspund la intrebare da am slabit am 63 sa ma treceti in listutadar mai vreau sa slabesc ca ma simt ca un burete si burta tot mai am !
Ledi_of draguta de tine,prin cate ai trecut cu David,bine ca au trecut toate,va dorim multa sanatate!
anna_bine ai venit!nasolaa faza cu actele,mi s-a facut sila ,ce oameni sa profite de o mama cu un bebe!
bily_ce frumos ai descris tu casuta ta!felicitari!
selene_eu am marmura si inca alba,eu folosesc o solutie care se numeste volvone si este pe baza de amoniac!pete asa grave inca nu am avut nu stiu daca trece cu el dar poti sa incerci !
ioi hai ca trimit mesajul ca daac se sterge...ma dau !
aaa cand pot am sa incarc si cateva pozici
Mamica de Ainoa care este darul lui Dumnezeu pentru mine!http://community.webshots.com/user/Edinutza?vhost=community