Pierdere in greutate in sarcina...

Pierdere in greutate in sarcina... | Autor: carina85

Link direct la acest mesaj

Va salut,dragelor.Sunt insarcinata in 35 de saptamani si am o dilema.Pina pe la 28 de saptamani am luat in greutate cam 7 kg;dupa aceea am avut o perioada in care nu m-am mai ingrasat deloc pina acum o saptamana (deci intre sapt.28 si 33-34 ).Acum insa,de vreo 2 sapt.,am inceput sa slabesc si am acum cu 1,5kg.mai putin.A mai patit careva dintre voi la fel?Eu,sincer,sunt consternata...Mananc normal,cateodata chiar fortat mai mult,bebe se dezvolta normal,numai mami arata ca un balon pe grisine...Daca aveti vreo idee,va rog sa-mi dati de veste!Am mai intrebat medici generalisti,dar nu prea s-au priceput ce raspuns sa-mi dea...Medicul meu ginecolog e in concediu pina pe 26,asa ca voi sunteti baza...O idee ar fi fost o hipertiroidie netratata...Ce spuneti?...

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns youngmomy spune:

felicictari pt bebe dar eu cred ca din cauza stresulului cafelei tigare nu dormi poti scade....eu cu gemenii am slabit mai rau decat .....deci daca nu bei cafea tigare stress....nu cred de ce ai scade....dar se poate imtampla in unle perioade sa cresti si latele sa scazi....dar nu e asa grav....IA VITAMINE SI FIER

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

buna,pierderea in greutate in timpul sarcinii se datoreaza STRESULUI,eu de fumat nu am fumat,nici cafea nu am baut,alcool nici atat,doar ca eram tot timpul suparata,am avut fff multe probleme si eram exagerat de slaba fata de kg mele normale...in schimb acum,fiind foarte linistita,am o sarcina ok...am asimilat pana acum 3 kg

Mario Andrei 16.08.2005 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns c_rak2010 spune:

Eu am auzit ca pierderile de greutate dinspre sfarsitul sarcinii se datoreaza pierderii de lichide, de toate felurile. Mi se pare o explicatei ok, dar nu m-a convins in totalitate...
Eu sunt in sapt 38 si in ultima saptamana am pierdut 1kg...

Mergi la inceput