Burtici de prunci pretiosi Mar-Apr 2010 (14)
Raspunsuri - Pagina 13
ancadragoman spune:
fetelor haideti sa il ajutam pe Alex,mai sunt f putini bani de strans dar f multi pentru parintii lui http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=140720
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=2" target="_blank">an1 si an2
ellanik spune:
Bine ai venit Castelana.Sa vezi ce frumos e la noi!!!Iti va placea la maxim.Fetele sunt niste scumpe toate iar bebicii sunt niste nazdravani.Te avertizam insa ca aici incep poftele .
Cat despre Castelana , fetelor, (barfa, sa nu ii spuneti) o sa o iubiti pt ca e o scumpa.
Eu nu ma laud cu nimic inca .Decat cu o mica bashicuta iesita pe pleoapa superioara a ochiului stang care ma si mananca.Nu am avut in viata mea asa ceva.Ce-o fi?
11+
Eu si bebe il iubim pe tati !
CoriMami spune:
Buna,
chiar am cazut in depresie
cu tiroida asta. O mostenesc de la mama care s-a ingrasat f tare la cele 2 sarcini si a ramas obeza toata viata
.
Si eu care din copilarie sunt obsedata sa nu ajung asa, dupa ce ca am inceput sarcina supraponderala, am luat deja 3.5 kg si jur ca nu exagerez la mancare.
Ginecoloaga nici nu mi-a dat dozare de hormoni, am cerut eu extra cand mi se recolta sangele. Acum ma voi duce si la eco - tiroida, tot de capul meu, si vom vedea, daca si ce tratament sa fac pe perioada sarcinii.
sa fie bine!
10S
Mami si tati il asteapta pe mugurashul lor cu drag!
DPN 19 martie 2010
honeybaby spune:
Roxana- si eu stiu ca scurgerile maro nu pun mari probleme, dar dupa doua sarcini oprite in evolutie, ma mai apuca panica din cand in cand. Ultima sarcina s-a oprit fara scurgeri fara nimic.
Ella- poate este o muscatura de tantar, paianjen sau alta insecta.
Azi am o zi tare negretoasa. Cel putin pana acum.
Denisa,
7+
http://picasaweb.google.com/deni757/Noi#
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
CoriMami spune:
dayanara, uitasem sa-ti raspund.
TSH parca era intre 2-4, iar eu il am 5.8. Sper sa nu zic vreo prostie, ca am analizele acasa, dar asa imi amintesc. Iar VSH era max 12 si eu am 18.
Mami si tati il asteapta pe mugurashul lor cu drag!
DPN 19 martie 2010
ellanik spune:
Honey, sa dau cu ceva?Pana ajung la dr de fam....la voi imi e scaparea.
11+
Eu si bebe il iubim pe tati !
selina-d spune:
Buna dimineata!
Va multumesc din suflet de urari! Nu am mai apucat sa intru ca am avut ceva musafiri ieri si abia reusesc sa tin pasul cu voi.
dayanara noroc cu tine ca ai intrebat de analize, ca eu am fost luni sa donez sange si am uitat apoi complet de asta. Asa ca tocmai am sunat si aveam TSH 2,3. Mi-au zis sa iau 100 in continuare si mai vedem. In sarcina e nevoie mai mare de hormoni, si pentru noi si pentru bebe. Eu imi facusem analizele inainte de orice sarcina si nu am primit tratament pana nu mi s-a gasit si cauza. Tiroida mea e mai mica decat normal si distrusa partial de ceva boala. Mi-au masurat tot felul de anticorpi si mi-au zis ca de acolo mi se trage. De reparat nu se repara si pastile trebuie sa iau toata viata. Asta e. Nu e o boala pe care o duci greu, doar ca trebuie sa iei pastile in fiecare zi.
Vei vedea ca se rezolva si la tine si cu tiroida si cu hematomul. 
Oana si Vladimirescu ce frumos ca ati vazut bebelusii
Cred si eu ca v-ati emotionat. Doamne ajuta sa fie bine si in continuare. Si eu in sarcina trecuta am facut numai ecografii 2d ca erau acoperite de asigurari. La 3d mai costa 100 de euro in plus si in afara de partea estetica nu cred ca aflau ceva in plus.
Castelana bine ai venit! Sarcina usoara si bebe sanatos. Ai o locatie super exotica. Acolo si nasti?
Am citit asa de multe posturi dimineata ca nu mai stiu cine ce a scris. Ma simt obosita si adormita tot timpul. Asta pe langa faptul ca sunt stresata cu mutatul. Inca nu am gasit apartament acolo unde mergem si nici chirias pentru apartamentul de acum. Pe langa faptul ca mi-e groaza de impachetat si mutatul in sine.
Mami
6+ si Victor (31.08.2007)
honeybaby spune:
Voi ma speriati cu tiroida asta. O S-o intreb in seara asta de dr ce analize ar trebui a fac pt asa ceva.
Exista simptome cere sa-ti dea de gandit ca ai putea avea probleme cu tiroida ?
Denisa,
7+
selina-d spune:
Cori acum am citit si de stresul tau cu tiroida. Nu fi ingrijorata ca se rezolva. E foarte important sa mergi regulat la analize si sa iei tratament, dar nu e o boala grea sau fara rezolvare. Ingrasatul e intr-adevar cel mai neplacut efect al hipotiroidiei. Si eu aveam culmea, chiar 5,8 la primele analize ceea ce e foarte mult, dar nu de speriat. Si eu o mostenesc pe mama. Ea radea de mine cu 5,8 ca ei tot 14-15 ii iesea. Si ea isi ia cu regularitate pastilele si is tine si greutatea in limite normale. Curaj, si cauta un doctor priceput care sa te ajute pe termen lung, eventual un endocrinolog cu experienta.
Va fi bine!
Mami
6+ si Victor (31.08.2007)
honeybaby spune:
Ella- nu ma pricep . Poate o mamica te poata ajuta cu o crema ceva care se da pt copii ca sa nu-i mai manance muscaturile de insecte. Stiu ca bunica ma punea, cand eram mica, sa umezesc locul si sa frec cu putina sare. Dar nu cred ca e indicat la ochi... nici nu mai tin minte daca avea efect.
Denisa,
7+