Mamici de fulgusori de nov.dec 2009 (82)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Monis uite aici ca nu zici pretul initial .

_
Ramona,mami deStefania - Francesca (20.11.2006) si 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Am luat-o pe urmele Katyuschei.......sunt in bucatarie....abia am pus un pilaf la fiert...si nici macar la jumatea meniului nu sunt..ca mai am sa fac si snitele....of, tre' sa-l invat pe fi-miu sa faca mancare...ca sa am si eu un ajutor ....si ca sa o ajute si el mai incolo pe nevasta-sa ....

krelia 27+ si printesu' mic, Rares-Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rony spune:

Fetele mancatoare de struguri,

Nu intrati in panica eu cred ca dr nostru are o problema cu strugurii: sincer eu am crezut ca-mi afecteaza tesiunea arteriala, in niciun caz nu m-am gandit la ingrasat; pai ce sa mai zic de banana sau de piersica sau ce sa mai zic de prajitura sau de paine ; nu-mi spune ca am luat 20 de kilo de la struguri hehehe; asa ca mancati linistite struguri ; eu mananc acum 1 kilo si jumatate de prune dulci si consistente

Uite ce am mai gasit:Strugurii au un puternic efect detoxifiant

Strugurii negri sint minunati datorita efectului lor detoxifiant, in special pentru sistemul digestiv, ficat, rinichi si singe. Cind folositi strugurii in acest scop, simburii si pielita trebuie bine mestecate si inghitite o data cu pulpa si sucul, deoarece acestia contin puternice substante bioactive care au proprietati detoxifiante.

Aceste elemente pot, de asemenea, alcaniza traiectul digestiv si sistemul circulator, aducind beneficii importante intregului organism, avind in vedere tendinta spre aciditate a alimentelor zilelor noastre.

Diareea si disconfortul care se resimt la nivelul sistemului digestiv sint simptome care se resimt adesea in primele zile ale terapiei cu struguri, datorita proprietatilor detoxifiante puternice a strugurilor: va veti simti cu atit mai rau cu cit corpul vostru este mai plin de toxine.

Demineralizarea care apare in timpul sarcinii se poate ameliora

Strugurii se digera foarte usor si prezinta numeroase proprietati terapeutice: in primul rind sint foarte laxativi si diuretici. Ei sint folositi contra dispepsiei, hemoroizilor, pietrelor din sistemul urinar si biliar.

Strugurii pot, de asemenea, activa functionarea ficatului, inlesni digestia si ajuta la scaderea nivelului colesterolului din singe si la eliminarea acidului uric.

Strugurii sint dezinfectanti si au proprietati antivirale, ajuta la buna funtionare a sistemului nervos si sint folositori in cazurile de demineralizare care apar in timpul sarcinii si alaptarii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rony spune:

si am mai gasit ceva:Sucul de fructe sau legume, reprezinta o portie zilnica de sanatate. Beti un pahar, de 150 ml de suc de portocale sau de rosii.

- Iaurtul pentru a fi mai atragator, poate fi amestecat cu fructe proaspete sau din compot. Puteti face acelasi lucru cu inghetata. O portie reprezinta 125 de ml.

- Daca aveti pofta de ceva dulce, alegeti sa mancati un piure de banane. Banana strivita se intinde pe o felie de paine prajita, dimineata.

- Fructele uscate, reprezinta de asemenea o portie de sanatate si le puteti gasi in piata de fructe sau la magazine: prune (3 prune uscate reprezinat portia de sanatate), curmale, smochine, caise, sau in combinatii cu alune, seminte sau nuci.

- La micul dejun, taiati fructe: banane, capsuni, piersici, kiwi, portocale , mere si amestecati-le, daca doriti, cu iaurt si cereale, daca nu mancatile asa simple. Este cel mai hranitor mic de jun si foarte hranitor pentru viitorul copil.

- O gustare excelenta sunt pastele de rosii, fasolea boabe, vinetele coapte, avocado.

- Inlocuiti cartoful, care nu este indicat in consumul obligatoriu, cu varza, morcovi, telina, dovleac copt sau alte radacinoase.

- Rosiile, sunt cele mai indicate legume, nu numai cand sunteti insarcinate ci in fiecare zi, deoarece previne aparitia cancerului si va aduce aportul necesar de vitamine si fibre.

- Sucul de fructe simplu, pus intr-o forma si tinut la congelator, se transforma intr-o delicioasa inghetata cu gust de fructe proaspete.

-Pentru desert, inmuiati fructele, ca banana, capsuni, cirese, in ciocolata, topita la bain marie si tineti-le la frigider cateva minute. Veti obtine un desert foarte delicios si aromat.

si adaug eu de la mine ca nu mai stiu unde am citit: cerealele sunt fff importante mai ales in ultimile tri luni; dar cereale neprelucrate cu tot felul de chimicale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutze spune:

Bravo Cezarica! Sa cresti mare si frumoasa!
Ma bucur pt voi, Dankuta!

Monis, sa stapaniti sanatosi carutul! Si eu il stiu, il ochisem, dar sotul vrea cu maner intreg!!! Ca sa il poata legana!
Are niste idei de ma lasa masca!

25+ astept pe Ingrid Alexandra pe 30 noiembrie! sa fim sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Rony, pai eu numai nectarine, banane si struguri manananc...asa ca ce sa mai zic??
stuguri, cel putin..am mancat o gramada in primele 4 luni.....

mie chiar mi i-a recomandat dr. de fam...pentru ca sunt bogati in potasiu (ca si banana, de altfel)....(bine, nu i-am mancat pt ca mi i-a recomandat dr., ci pt ca imi plac rau de tot )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Citat:
citat din mesajul lui lucy_28

dar de ce nu comandati direct in strainatate, pe net?
ca vad camy ca tu zici ca l-ai gasit mai ieftin. si iti vine acasa, n-ai nicio treaba
iar landoul, de ce nu il lasi in masina daca nu poti sa-l cari? eu cred ca e util

pt ca eu si sotul avem doar o masina...pe care o ia mai mereu el la firma..

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Sa-l ajutam pe Alex

28+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ancutza_Bro

Citat:
citat din mesajul lui camy_pus

pentru ce i-ar trebui unei papusi atatea scutece?????...http://magazin.desprecopii.com/webshaper/store/viewProd.asp?pkProductItem=15517

ingerasul Darius-Andrei

Sa-l ajutam pe Alex

bebe Flavius Cristian

POZE

camy...mai nou cam toate papusile bebelusi fac pipi draga ... si daca "mamica" bebelusului ii da papica acusi acusi are ce schimba la scutece

Anca 28+ Daria

mda...cred ca va imaginati si singure de cand nu am mai vazut eu o papusa...da??????

i-auzi mai frate....face pipi...
si daca fiu-meu vrea masina o sa-i cumpar benzina??????

ingerasul Darius-Andrei

Sa-l ajutam pe Alex

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Dankutza, felicitari! Am trimis si eu pe contul comun ce am salvat pe parcursul lunilor, sper ca la asa ceva s-a referit Ramonika. 24 + Chiara Ada

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui krelia

Camy, mishan acamplishd

multumesc frumos!

ingerasul Darius-Andrei

Sa-l ajutam pe Alex

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput