Mamici de fulgusori de nov.dec 2009 (82)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Eu mananc 2-2.5kg de struguri zilnic.

_
Ramona,mami deStefania - Francesca (20.11.2006) si 24+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui monis5

Ok, in www.hauckuk.com/en/kataloge.asp?PLID=1&LIZID=" target="_blank">catalogul Hauck - click pt a deschide PDF-ul, la pagina 6 primul produs - Condor all in one - este exact ce am luat azi (cel bleumarin cu cerculete albastre). Promotia este in Miniblue, nu stiu daca o mai fi si la altii care desfac Hauck.

monis 28
acum si cu poze

Din pacate eu nu pot sa vad pentru ca ma pune sa cumpar adobe acrobate professional8 si imi da ultimatum buy or quit.
Oricum am vazut poza cu partea sport si e super,imi place tare mult.Sa il stapaniti sanatosi.Poate scrii si cat a fost pretul initial.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angel001 spune:

fetelor chiar voiam sa intreb cum stati cu kilogramele???
eu am luat decat 9, pana acum...am 61,8...ma cam sperii ca de 2 spatamani nu am luat decat 500 grame...
oare e bine???
de mancat nu se pune problema...cat vreau si ce vreau..exceptand vinetele si chiftele ca-mi fac rau...
in rest de toate..

Corina viitoare mamica de fetita 27 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ancutza_Bro
vreau si euuuu...va rooooggg!

activeaza PM sa-ti pot da

25+ Remus Andrei
http://www.popasmusic.com
www.inimacopiilor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

M-am intors de la eco. Sunt fericita. Am avut confirmarea. Fetita 100%. Ne-a aratat labiile. A prins-o cu picioarele desfacute ca la gineco, dupa ce a stat cu mana intre picioruse vreo 10 minute. Era rusinata rau. Mi-a spus ca totul e perfect. Nu am nici un motiv de ingrijorare. Copilul este sanatos, placenta e bine. Totul e ok. Ma simt asa linistita si fericita. Printesa mea dormea la eco. A trebuit sa o inghionteasca nitel. Apoi s-a intins si a cascat. A inghitit un pic de lichid amniotic. E asa de draguta. Are un nasuc in vant, asa de dragut. Iar mi-a spus ca o sa nasc pe 23 dec. E in grafic. Din p.d.v. a eco are 22 sapt si 1 zi. In realitate are 22 sapt si 4 zile.
La eco am fost cu tati, care a fost superincantat. Este pt prima oara cand vine cu mine la eco. La celalalte 2 am luat pe sora-mea si maica-mea. Cand am iesit de acolo, m-a pupat de m-a albit. Am mers amandoi pe strada ca 2 indragostiti, ca acum 9 ani, fericiti si plini de speranta. Ce frumos a fost!

Am intrebat-o pe dr cand ar trebui sa fac urmatoarea eco. Ea mi-a spus 28 si 36 de saptmani. Mi-am facut deja programare pt urmatoarea eco. Daca va intereseaza inca mai sunt locuri la Adela Dinu la CMU Triumf. Mie imi place de ea.

Rog pe fetele care se ocupa de pagina noastra sa imi treca si mie pe prima pagina numele Cezara Maria pentru printesa mea somnoroasa.

Camy te inteleg perfect. Si eu am trait acel moment de neputinta, cand eram contienta si dr nu stiau. M-am trezit in timpul operatiei in timp ce ma intubau si cand au bagat unul dintre tubuir in mine. MA durea si aveam senzatia ca o sa fac pe mine de durere. Vroiam sa strig dar nu iesea nici un sunet. Nici ochii, nu-i puteam deschide. Simteam ca ma sufoc si astia nu stiau. Noroc ca am recazut in somn destul de repede, dar nu am sa uit niciodata sentimentul acela. De asta ma gandeam si eu la o nastere naturala cu epidurala, tocmai de frica asta.
Anestezistul trebuie sa fie langa pacient. Atuci de ce ii mai dau bani. Daca ma trezesc de-a binelea in timpul operatiei? Trebuie sa fie langa mine si nu sa alerge ca un nebun intre salile de operatie.

Ramonika, miany, shtephy ma bucur ca nu sunt singura care gandesc asa. Pai chiar o sa arate ca papusa Chucky, ca o sa fie harcea-parcea, biata randunica.

Chiar asa de ce nu putem sa alegem ce tip de anestezie vrem? Generala sau locala? Am vazut ca in strainante, se face locala. La noi, cred ca se face in general, anestezie totala. Dar nu inteleg de ce. Daca as face cezriana, as fi dispusa sa imi platesc medicamnetle numai sa imi faca locala.
Eu stiu ca bebe trebuie scos in maxim 10 minute de cand ti-a introdus solutia de anestezie in corp. Dupa aia solutia ajunge la bebe si nu e recomnadat. Dr trebuie sa fie foarte rapid.

larisel imi pare rau sa aud ca ai probleme. Incearca sa citesti pe forum. Tin minte ca este o pagina dedecata acestui subiect. Multa bafta!

Ancutza_Bro ma bucur ca te-am facut sa razi. Dar asa gandesc eu la faza cu randunica.

22+ moi si Cezara Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluci_b

Citat:
vreau si euuuu...va rooooggg!

activeaza PM sa-ti pot da

25+ Remus Andrei
http://www.popasmusic.com
www.inimacopiilor.ro

gata

Anca 28+ Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Camy, mishan acamplishd

krelia 27+ si printesu' mic, Rares-Mihai

Mergi la inceput

Citat:

am venit si eu de la doct de familie... am incredibila greutate de 56 de kg ... si imi zice...stai linistita ca o sa iei in urmatoarele luni in greutate de o sa te saturi...hmmm...tensiunea mica :( ... 9 cu 5 ... cred ca ar trebui sa mai beau niste cafea din cand in cand ... http://www.flickr.com/photos/imbracaminte_copii ... gasesti hainute ieftine si foarte frumoase...eu mi-am ales deja cateva

Anca 28+ Daria

Mersi de link ,pare interesant,studiez mai pe seara.

_

Mergi la inceput

Dankutza emana multa fericire mesajul tau.Felicitari,ma bucur tare mult
Sper din tot sufletul sa avem numai vesti bune toate.
sunt fericita si eu cu tine.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Am uitat sa spun. VReau sa ma duc si eu maine la banca sa depun niste bani pt Alex, dar nu stiu cum sa fac. Va rog sa ma invatati si pe mine, nu de alta, dar sa nu trimt banii in eter. Spuneti-mi pe pasi, va rog, pt ca sunt afoana rau de tot cu ce inseamna banca.

22+ moi si Cezara Maria

Mergi la inceput