Mamici de fulgusori de nov.dec 2009 (82)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

strugurii sunt contraindicati doar pt. ca ingrasa? sau mai au si alte inconveniente pt. gravide?

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Citat:
citat din mesajul lui monis5

Ok, in www.hauckuk.com/en/kataloge.asp?PLID=1&LIZID=" target="_blank">catalogul Hauck - click pt a deschide PDF-ul, la pagina 6 primul produs - Condor all in one - este exact ce am luat azi (cel bleumarin cu cerculete albastre). Promotia este in Miniblue, nu stiu daca o mai fi si la altii care desfac Hauck.

sa-l stapaniti si sa-l folositi sanatosi este foate frumos

25+ Remus Andrei
http://www.popasmusic.com
www.inimacopiilor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Romanitza_31 spune:

Pai strugurii ingrasa si ..atat! asta stiam si eu, de ex in curele de slabire nu sunt indicati, dar zau asa fetelor ...un ciorchine mai rarutz asa nu strica ...in fine! as fi putut sa o bag pe aia cu "am pofte, deci mananc si in concluzie m'am ingrasat", dar el stie ca nu am avut nici un fel de probleme cu sarcina si nici pofte ...ca tot eu i-am zis !

24+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rony spune:

hehehe are el ce are cu fetele mai plinute sa stii ca eu am slabit dupa , e adevarat intr-un an si jumatate
si ma rog , de ce sa nu-ti faca epidurala ? eu am noroc ca am afcut cezariana inainte si fac cezariana si acum desi cochetam cu naturala , dar am renuntat; si eu vreau epidurala si nu anestezie totala vai de mine!

Citat:
citat din mesajul lui Romanitza_31

Rony,

Am fost si eu la al nostru dr Hamid marti si mi-am luat si eu portia de burduseala pe seama kilogramelor, inclusiv replica "nu mai mancati doamna struguri"....apai in puii mei de struguri ca mananc o data la 2 luni un ciorchine ...in fine ....i-am promis cu mana pe inima ca slabesc dupa ....!!! Peste 3 saptamani jumate ma duc la el la control din nou si vedem atunci ce analize imi da de facut! tot atunci vreau sa ii zic de epidurala, macar asta sa imi faca...

24+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui ildyqo

nu am parola. vroam sa vad pozele fara sa ma log-ez. nu se poate? nu sunt publice? Imi da cineva parola? va rog!

www.flickr.com/photos/9187915@N03/" target="_blank">Ildy si Blanca Andreea (16.06.06)

Nu sunt publice, iti trimit pe PM parola.
Sa pui si tu, da?

monis 28
acum si cu poze

vreau si euuuu...va rooooggg!

Anca 28+ Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Citat:

Ok, in www.hauckuk.com/en/kataloge.asp?PLID=1&LIZID=" target="_blank">catalogul Hauck - click pt a deschide PDF-ul, la pagina 6 primul produs - Condor all in one - este exact ce am luat azi (cel bleumarin cu cerculete albastre). Promotia este in Miniblue, nu stiu daca o mai fi si la altii care desfac Hauck.

sa-l stapaniti si sa-l folositi sanatosi este foate frumos

25+ Remus Andrei
http://www.popasmusic.com
www.inimacopiilor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

Cred ca problema "strugurilor" e ca sunt prea dulci..si ingrasa..

miany
28+ DAVID ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucy_28 spune:

dar de ce nu comandati direct in strainatate, pe net?
ca vad camy ca tu zici ca l-ai gasit mai ieftin. si iti vine acasa, n-ai nicio treaba
iar landoul, de ce nu il lasi in masina daca nu poti sa-l cari? eu cred ca e util

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui camy_pus

pentru ce i-ar trebui unei papusi atatea scutece?????...http://magazin.desprecopii.com/webshaper/store/viewProd.asp?pkProductItem=15517

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Sa-l ajutam pe Alex

28+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

camy...mai nou cam toate papusile bebelusi fac pipi draga ... si daca "mamica" bebelusului ii da papica acusi acusi are ce schimba la scutece

Anca 28+ Daria

Mergi la inceput

am venit si eu de la doct de familie... am incredibila greutate de 56 de kg ... si imi zice...stai linistita ca o sa iei in urmatoarele luni in greutate de o sa te saturi...hmmm...tensiunea mica :( ... 9 cu 5 ... cred ca ar trebui sa mai beau niste cafea din cand in cand ... http://www.flickr.com/photos/imbracaminte_copii ... gasesti hainute ieftine si foarte frumoase...eu mi-am ales deja cateva

Anca 28+ Daria

Mergi la inceput