Oradea * (46)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

Repet - maine e intalnirea, la 17.30!

Stau cat rezist caci vin direct de la servici. Laura, poate ne vedem, chiar daca veniti o ora mai tarziu. Moni, am citit PM.
Marius, drum bun si distractie placuta fetelor.
Pe maine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

salutare! am revenit si noi acasa.

Cristina-al tau copil merge in fiecare zi la orasel de la 10?

daria-cred ca se vor recupera orele pierdute din 5 august incoace... venim si noi de miercuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

Am fost si noi la dino park azi, cam micut pentru ce scria in ziar, oricum n-am stat prea mult ca Luca n-a fost prea impresionat, i-au placut doar dinozaurii care miscau din cap. Si evident i-am luat un dinozaur mic, suntem niste parinti nebuni (mai ales eu), mie imi vine sa ii iau mereu ceva, ori hainute ori jucarii, atatea are si nu se joaca cu ele si eu nu ma pot opri, e si asta o dependenta

Distractie placuta maine si sa puneti poze!

Monica, mami de Luca

"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)

Mergi la inceput

Numai sa vina lumea. Am citit in ziar ca vor fi mai putine care alegorice ca in alti ani din cauza crizei si a faptului ca unii nu mai vor sa vina cu ele din Ungaria in RO.
Ce va fi, vom vedea maine. Noapte buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

'neatza!

Merce-bine ati venit!
Nu povestesti nimic?Cum a fost, ce ati facut?
Andrei a fost doar marti in orasel.Ar mai fi mers, dar parintii mei au fost ocupati si nu au mai ajuns in orasel.
Am inteles ca vreo luna dureaza cursul.Asa e?

Moni-deci nu e asa impresionanta expo??
Spor la treaba!

O zi buna!

cristina si Andrei

"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata.Dar mereu aveam greutati de infruntat, mereu ceva de rezolvat...Dupa aceea viata ar fi inceput.In fine am inteles ca aceste obstacole sunt viata."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

cristina- stiu ca e M-V de la ora 10.

Stiti vreo curatatorie de haine pe undeva? stiu ca la real u vechi s a inchis.

Am pus ceva poze aseara la copiluti daca vreti sa vedeti acolo ca acum ma grabesc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

CRIS, pe mine sincer nu m-a prea impresionat, mi s-a parut mica expozitia, dar poate pe un copilas (mai mare ca al meu, ca Luca e prea mic) cum e Andreiul tau l-ar impresiona.Gabi a zis ca Lili a fost incantata, nu?

MERCE,era o curatatorie pe Magheru, cum vii dinspre Marco Polo spre centru sau stiu sigur ca mai este in Lotus, poate este si in Carrefour Era dar de asta nu bag mana in foc.

Monica, mami de Luca

"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Mneatza.
Siminel, eu am vazut pana acum 4 care parcate la zig-zag ... sper sa fie mai multe , ca daca nu
Merce, musai sa vad pozele si bine ati ajuns
Marius, iar ai fugit !
Moni, ce fain ca ati ajuns. Si zici ca de 15 lei nu vezi mare branza ?!
Restu` ???

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) & Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Am vazut si eu carutele azi dimineata, dar numai de la distanta.
Lili a fost foarte incantata de dino-expo, dar ea e maaare fan:) luna trecuta a fost la noi zana-maseluta cu un set de dinozauri... deci avem o colectie noua pe langa cei zeci de dinozauri mai vechi Ieri am intrat la un magazin second, si acolo a cautat printre jucarii pana a gasit un alt dino la 1 leu... normal ca i-am cumparat, ca doar era roz Deci la asa o dragoste maaare e evident ca i-a placut expozitia:)

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert

Mergi la inceput

Daria, bine ca-s 4 macar. In ziar scria ca nu vor fi mai multe de 2-3.
In alti ani era cu totul altfel.
Dar si pt 4 tot ma duc.

Mergi la inceput