Oradea * (46)
Raspunsuri - Pagina 18
![](images/user_woman.png)
gabi_j spune:
Cred ca Peti e depresiva... nu e bolnava? Poate o doare ceva si de aia e asa de morocanoasa. Sau e geloasa? Nu ma pricep la pasari de loc, dar la caini si pisici stiu ca daca sunt morocanosi e din cauza ca sau sunt gelosi/suparati, sau sunt bolnaviori. Mama are o pisica super-suparacioasa. E foarte posesiva si daca lucrurile nu merg cum ar vrea, face scandal! Sunt figuri mari, mi-s foarte drage animalutele si mi-e dor sa am si eu un sufletel in casa, dar dupa cele intamplate vara asta nu mai am curaj...
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
cristina22 spune:
'neatza pe fuga!!
Noah, da' perusu' e tot fara nume?? Sau ramane sigur-sigur pufulet?
Gabi-azi imi fac timp sa-ti vad blogu'
O zi frumoasa!!
cristina si Andrei
"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata.Dar mereu aveam greutati de infruntat, mereu ceva de rezolvat...Dupa aceea viata ar fi inceput.In fine am inteles ca aceste obstacole sunt viata."
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/adi2003/adi2003.jpg)
adi2003 spune:
Peti sta mai mult in cuib caci cloceste.
Mai iese de vreo 3-4 ori pe zi ca sa manance si sa vorbeasca cu oglinda. Pe noul venit il ignora deocamdata.
Se retrage destul de repede in cuib sa nu cumva sa-i iau ouale din cuib.
Puiutului ii zic in mai multe feluri, nu m-am hotarat la un nume.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/marius/marius.jpg)
marius spune:
Pai spune-i - "no name"
Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa
adi2003 spune:
Nu...
Asta-i multi botezat:
"Albastrel", "Puiutu", "Pitu-pitu", "Ciripel", "Pufulet", "Albastrut", "Cipi".
Pana il strig la masa se raceste mancarea.
Dar cel mai mult imi place: "Albastrel".
Album 1 + Album 2
Gabi_K spune:
Moni felicitari, sarcina usoara!!!
Pt Luca as recomanda examen de digestie, se face din kk la orice laborator.
Al meu barbatel a avut ceva asemanator tot pe la un an si ceva, le trebuia la medici si la laboranti vreo 3 luni si zeci de borcanase cu kk pana si-au dat seama ca de fapt e candidoza intestinala de la un antibiotic luat cu vreo 4 luni in urma. In orice caz da-i mult iaurt si chefir, sa nu-si distruga flora intestinala. Cum zici tu dupa o luna de banane coapte la cuptor, orez, si tot felul de regimuri am trecut la alimente obisnuite, ca nu prea avea efect regimul
Simi felicitari pt perus!
Gabici, no comment, numai fumatorii din parcuri sunt mai enervanti decat consumatorii de seminte. Asta e
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert
moni_or spune:
GABI, am vazut si eu la laboratoare in lista de analize "examen de digestie" si ma intrebam ce o fi. Deci zici ca duc proba obisnuita de kk. Sa stii ca o sa incerc, acum ii dau biotics vreo 2 sapt. pt. refacerea florei si am luat un iaurt cu bifidus essensis, tot pentru aia, nu are mare succes la Luca insa cumva cumva ii dau din el. Si candidoza intestinala pana la urma tot din kk au depistat-o? Din examenul de digestie?
Pupici tuturor!
Monica, mami de Luca si
4+
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!
"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)
gabi_j spune:
Iubitori de animalute, trebuie sa vedeti pozele din linkul www.secondose.com/wp-content/uploads/2008/10/lovestory.jpg (am uitat cum se pun linkurile...)
Am o zi grea, dar macar e vineri... va pup!
cristina22 spune:
Gabici-dragutze pozici!
Asa-i ca inca-i vara....??
cristina si Andrei
"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata.Dar mereu aveam greutati de infruntat, mereu ceva de rezolvat...Dupa aceea viata ar fi inceput.In fine am inteles ca aceste obstacole sunt viata."
adi2003 spune:
Gata! I-am gasit un nume perusului.
"Angel"
Nu m-am gandit la acest nume, de fapt in momentul in care mi-a venit acest cuvant in minte nu ma gandeam la nimic anume. Dar imediat am stiut ca acest nume va fi a lui.
Iata-l in poza si in filmulet.
Si va mai dau o veste buna. Peti s-a saturat de clocit si azi a stat mai mult in colivie,parasind cuibul. Poate vrea sa se imprieteneasca cu Angel.