Clasa a patra, anul scolar 2009-2010
Raspunsuri - Pagina 6
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
helbi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui april La multi ani celor cu numele de Mihai si Gavril. Felicitari Vic pentru rezultatele lui Mihai. Andreia, gata cu examenele? |
Inca nu le-am inceput, dar nu mai am decat f putin:-((( Nici nu stiu ce sa citesc mai repede
![](icon_smile_big.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
helbi spune:
Anto, merci mult! Nu-mi doresc decat sa termin, ca nu am timp nici de copil, nici de casa, nici sa mor Nu visez decat sa doooooooorm
Pupam si noi fetele
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/oanagabriela/oanagabriela.jpg)
oanagabriela spune:
Multumesc, eu sint dintre cele care primesc felicitarile
helbi, succes la examene. In ce domeniu faci scoala?
Am trecut si noi de Halloween, a fost o mica Carmencita, s-a distrat bine si la scoala si acasa cu prietenii.
De o saptamina parca a inceput si la noi scoala adevarata, ca pina acum a fost cam lejer. Lectiile sint mai grele si mai multe, gradul de complexitate si la matematica si la franceza a crescut...Cred ca va intra in vacanta de Craciun tare obosita. Altfel are note bune si f.bune, dar si muncim mult cu ea acasa.
![](images/user_woman.png)
april spune:
Noi mai avem doua zile de scoala si apoi vacanta obligatorie 4 zile.....adica concediul fara plata al dascalilor. Bucuria copiilor, dar ei nu inteleg ca trebuie sa invete acasa fara sa li se predea materia. Asta e.....
Apoi inca 4 zile in decembrie, am inteles ca vor lua vacanta cu 4 zile mai devreme....adica din 14....so, vacanta la greu, lectii sa te tii bine
In rest e ok, se descurca f bine. Simt cum devine din ce in ce mai responsabila si mai constiincioasa. Cu inotul am sistat-o pana in primavara. Asteptam zapada sa mergem la ski.
Voi? ...aproape ca nu am mai gasit subiectul...tare n-as vrea sa se piarda. Pupici si succes tututor.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alina71/alina71.jpg)
P&ANA spune:
Hello tuturor
Anto, ne-am mobilizat pe subiect in acelasi timp , doar ca tu ai fost mai rapida asa incat, pur si simplu nu-l mai gaseam
noi avem program normal si cred ca ultima zi de scoala este pe 18 dec. ,insa serbarea va fi pe 11 sau 12 dec si mi se pare cam aiurea sa vina mosu' asa devreme ...
mergem la pertecerile de 10 ani aproape saptamanal ,Meli va fi ultima sarbatorita la anu' si intr-adevar a devenit muuuuuuuuuult mai constiincioasa si ea.
Ii place geometria dar si istoria + geografia ,astea datorita faptului ca au de facut portofolii ,adica desen, culoare ,creatie proprie , ceea ce ii stimuleaza imaginatia .
oana, s-a rezolvat in 15 zile pb miracol,nu alta !
strigam catalogul ! poftiti de povestiti ce mai faceti
cge spune:
Prezent !!
Si Victor e bine, a crescut.
Duminica am simtit ca ma incearca o raceala si ne-am culcat dup-amiaza toti 3 si cu Anca.
Victor a ramas si ne-a pregatit o surpriza: masa de seara cu o salata greceasca (cu sunca si cascaval, crutoane in ea) si la desert salata de fructe.
Cik, a vrut sa ne pregateasca altceva dar stia ca i-am zis eu sa nu se apropie singur de aragaz sau cuptor.
Sapt. asta vom avea rezultatele lui de sfarsit de etapa (un fel de medii). In rest, pregatesc spectacolul de Craciun.
Ultima zi de scoala o sa fie 18 decembrie.
Alina, April, ma bucur sa mai citesc despre scolaritele voastre.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lala_D/Lala_D.jpg)
Lala_D spune:
Prezent!
Bucurie mare pentru vacanta neasteptata de joi seara pana miercuri pe 2 dec.
Ei nu vor invata singuri acasa, doamna v-a acelera procesul de predare in clasa.
In rest teme cat cuprinde, antrenamente, concursuri si oboseala deja vizibila.
Per ansamblu sunt foarte multumita de el, are doar o "hiba" : franceza.
Anul trecut au avut o suplinitoare care nu a facut absolut nimic cu ei in clasa, sunt bata toti. Anul asta a veniit o alta doamna, severa, care evident este nevoita sa faca si materia de anul trecut in mod accelerat. Si al meu a declarat ca uraste franceza
Evident daca nu stie mai nimic si trebuie sa recuperam. Si eu nu am facut limba asta la scoala...
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si
Andrei (27.12.2007)
Poze
Design blog
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/oanagabriela/oanagabriela.jpg)
oanagabriela spune:
Si noi pe aici, de luni Antonia sta acasa cu o viroza Duminica a facut putina febra, stare de moleseala si ne-a fost frica de gripa
si am tinut-o acasa. Acum este mai bine, dar o tinem si miine, sa se puna pe picioare. Chair miine ii ducea cu scoala la faimosul vaccin, noi oricum nu am fii lasat-o. Inca mai asteptam, poate trece si valul asta si scapam neintepati
.
Si la noi se dau saptamina asta mediile pe primul trimestru, sa vedem ce surpriza avem
In rest sintem OK, muncim cu totii mult si in weekend inceram sa ne relaxam.
Lala, Antoniei nu ii place engleza, avem aceeleasi probleme ca la voi cu franceza...
Cristina, ce baiat gospodar aveti, miine poimine scapi de grija gatitului, norocoaso !
Vic spune:
Buna fetelor,
Mai intru si eu sa citesc cate putin. Stau rau cu timpul, nu stiu unde dispare. A fost si cam cald o perioada, prea cald pentru perioada asta.
Mihai ia vacanta pe 18 decembrie, inca putin si termina clasa a 3a. Pana atunci, invatam si repetam, si insistam mai nou si la dorinta lui pe scrisul de mana. Astept sa vad raportul de final de an. In ultima perioada am avut ceva corespondenta cu doamna lui, de bine. Mihai e doar foarte sensibil cand e vorba de sfaturi care au o tenta de "nu ai facut bine", chiar daca expresia mentionata nu e folosita. El o ia direct ca si critica si e tare suparat.
Intre timp "s-a facut 9", cum zice el, a dus tort la scoala, mare, de a servit si colegii si profesorii din scoala. Petrecere n-a avut, dar facem duminica o sarbatorire comuna pentru ambii copii, mai "in familie", adica cu prieteni romani si copiii lor la noi acasa.
Acum au la scoala "book fair", si si-a cumparat 2 carti.
Si cu chitara intainteaza, mai incetisor, dar merge.
Multa sanatate si rezultate bune la scoala.