Clasa a patra, anul scolar 2009-2010
Raspunsuri - Pagina 5
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/oanagabriela/oanagabriela.jpg)
oanagabriela spune:
Si noi sintem in vacanta pentru o saptamina. Altfel Antonia a fost putin bolnavioara, o dubla otita, dar a trecut repede...In rest facem lectii (merge bine cu scoala, in general are note f.bune), si in afara scolii balet si inot...S-a facut frig, deci nu mai iesim afara. Acum o saptamina a si nins la Montreal Ne pregatim de Hallowen, anul asta are o rochie gen spaniola si coafura cu coc
, va avea citiva prieteni invitati la party de Hallowen, si noi parintii vom petrece putin pe linga copii
helbi, da am fost tare suparati, ne-a fost furata una din masini, si chiar in ziua in care trebuia sa semnam actele cu asigurarea pentru una noua, au gasit-o pe cea veche Au trecut deja 3 saptamini si tot nu au reparat-o (are geamul spart si fire taiate si cine mai stie ce
)...Se pare ca mai dureaza 2 saptmini. Intre timp sotul merge cu o masina de inchiriat platita de asigurare.
Si eu mi-as dori ca Antonia sa prinda gustul lecturii, dar inca nu am reusit sa-i deschidem interesul Am mers la biblioteca, i-am cumparat si carti, de la scoala ia in fiecare saptamina o carte, dar ramin inca nedeschise. Dar nu ne pierdem speranta
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
helbi spune:
Oana, imi pare tare rau ca Antonia a fost bolnavioara (MULTA SANATATE) si de masina. Citisem intimplator ca v-a fost furata, dar nu mai stiam cum s-a finalizat pb. Sper sa v-o repare repede, desi tare bine era daca primeati una noua. Dar cum de au furat-o?
Ce sa zic........noua ne-au fuart-o in RO in 2001 si n-am mai gasit-o. Am primit banii pe ea de la asigurare, dar ne-au ramas lucruri in masina de peste 1000 euro..........asta e...........sanatosi sa fim........
Asteptam poze de la Halloween Party. Sunt sigura ca Antonia va fi o frumoasa, ca de obicei!
![](images/user_woman.png)
cge spune:
Repede scriu si eu povestile promise de ceva timp:)
Noi suntem bine, eu am fost racita cam urat sapt. trecuta, am stat acasa 2 zile.
Cu cititul, si V. citeste mult: cel mai mult ca duminica dimineata sa se trezeasca si sa ramana sa citeasca vreo 2 ore in pat.
Lui ii plac Benzile Desenate. De prin clasa-2-a, a-3-a l-a prins microbul lecturii. Citeste in franceza si f. rar in romana.
Are si un invatator care iubeste cartile, ii obliga sa aibe tot timpul o carte de citit in ghiozdan, cik nu se stie unde ramai blocat : trafic, la dr. si sa citesti.
Aici toata lumea citeste in metro, in autobuz, bibliotecile au f. multe carti, si daca nu, le pot comanda si le aduc de la alta biblioteca.
A venit un scriitor sapt. tecuta la ei in clasa, si le-a dat autografe. El n-a avut cartea, si i-a desenat pe un biletel.
Vineri seara, am fost sa cautam cartea, si nu o gaseam. Avea lacrimi in ochi, pana cand a cautat-o vanzatorul in depozit. Noroc ca a gasit-o.
V. nu are vacanta, a avut o multime de zile pedagogice.
Si asteptam Halloweenul.
S-a adaptat f. bine la scoala de lg. casa, are un prieten, baietel roman, care -i tot timpul la noi acasa sau V. la el.
Ne-a mai facut o bucurie V., a reusit la un examen la o scoala particulara printre primii 10.
Noi am incercat sa il inscriem anul trecut, dar nu au avut locuri. Ptr clasa-5-a, adauga o clasa si au organizat examenul anul asta.
Cred ca va ramane la sc. de lg. casa, oricum, avem un an sa ne hotaram.
E vorba si de prietenii lui, si de transport (acum are autobuz de la scoala) si nu in ultimul rand de banii nostri.
Si mie imi e tare drag subiectul asta, si nu vreau sa dispara.
Din pacate, timpul nu ne mai ajunge.
Pe curand,
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
cge spune:
Vacanta placuta la toti cei care au !!
Cristina,
Vic spune:
Buna, fetelor!
Mihai ia vacanta pe 18 decembrie. Singura noutate ar fi ca trimestrul asta a inceput Mihai ore de chitara. La cererea si insistentele lui.
In rest, nimic deosebit, isi face temele frumos, acum au de facut un raport si o prezentare si el a ales rainforest ca subiect. In septembrie a avut vacanta 2 saptamani si a scris vreo 3-4 povestiri, ca exercitiu, sa-si imbunatateasca stilul. Cam asta pe la noi...
Eu sunt super-ocupata, si acum vine vara, cald, ora data inainte...
Numai bine!
april spune:
Vic, ce frumos ca vine vara la voi....ce m-as muta pt vreo 6 luni in emisfera sudica
Au inflorit pomii sau inca nu? Cred ca totul incepe sa se trezeasca la viata....
Vic spune:
april, de-acum pot spune ca e vara. Unii pomi au inflorit si s-au si scuturat, altii acum sunt in floare. Trandafirii sunt superbi, si copacii australieni plini de flori de toate culorile. De ieri insa avem 30 de grade ziua, si se pare ca asa va fi urmatoarea saptamana. Deci vara in toata regula deja.
LA MULTI ANI! Mihailor, Mihaelelor, Gabrieleor si Gabrielilor
Mihai al meu a fost declarat "elevul saptamanii" la clasa lui si am primit notat in agenda lui de scoala in 2 saptamani ca lucreaza bine in clasa, inclusiv la activitatile sportive.
Din pacate, insa, are de ceva timp o tuse ciudata, care aproape trecuse la final de septembrie si apoi a inceput iar sa se accentueze, mai ales la eforturi fizice de orice fel - inclusiv cnd rade mai cu pofta. Maine merge cu taica-sau la doctor.
Fetelor, voi ce mai ziceti? Auzisem ca in Romania venise iarna. Numai bine!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
helbi spune:
La multzi ani tuturor celor ce poarta numele Sf. Mihail si Gabril!
Vic, felicitari scolarului silitoir si la cit mai multe rezultate bune. Sa va traiasca si......sa-i treaca tusea mai repede!
La noi e frig, umed, mohorit......vrem o raza de soare si culori de vara de la voi
Altfel, merge bine cu scoala, sunt multumita de rezultatele ei!
Restul fetelor pe unde sunt?!
april spune:
La multi ani celor cu numele de Mihai si Gavril.
Felicitari Vic pentru rezultatele lui Mihai.
Andreia, gata cu examenele?
cge spune:
La multi ani celor cu numele de Mihai si Gavril.
Vic, ce frumos povestesti de vara si primavara.
Pe aici este frig si soare. De fapt, iernile asa sunt luminoase cu multa zapada si frig. Inca nu a nins, a fulguit intr-o zi.
We trecut a fost Halloweenul, am fost agitati ca am avut o fantoma Victor si o printesa Anca.
Si s-a serbat la scoala vineri, la activitati sambata dimineata si acasa sambata seara.
Acum lumea e deja cu gandul la Craciun.
Noi inclusiv, dar inca nu ne hotaram ce cadouri sa ii cerem Mosului.
V. de fapt a cerut bani, sau card cadou, ca cik lui ii place sa aleaga, dar eu nu sunt de acord.
Duminica placuta,
Cristina,