Clasa a patra, anul scolar 2009-2010

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns P&ANA spune:

Buna dimineata !

Lala, felicitari pentru piticu' mare ! Deci am avut aceeasi olimpiada , eu credeam ca se numeste "evaluare in educatie " , car nu avem rezultatele inca , desi sigur nu va avea peste 80 puncte pt ca pe bredut l-a numit subiect in loc de substantiv iar la compozitie nu a adus argumente in favoarea cerintei , adica nu a mai citit ... si nu numai ea ,ci majoritatea ! Dar a fost singura care a stiut antonimul de la a ruga- a obliga .

Culmea e ca aseara nu reuseam sa o consolez deloc nici nu credeam anii trecuti ca se poate inversa situatia

mamici , va si we placut !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Felicitari lui Bogdan si rezultate la fel de bune si la urmatoarele concursuri!

Si pt Meli felicitari si tinem pumnii sa ia note bune si sa se califice mai departe!

Si eu sunt ff bucuroasa si mindra de Bianca, de care, acum in clasa a 4-a nu am avut timp sa ma mai ocup. Este singurul copil din clasa carea obninut la testarea de la mathe nota 1 fara nici o greseala si a fost laudata de profa ei, care e ff exigenta si nu se hazardeaza sa laude f usor!

Saptamina viitoare va avea zilnic, de luni si pina miercuri testari la care iar nu am timp nici macar sa ma uit peste materia pe care a facut-o, dar sper si am incredere in ea ca se va descurca f bine.

WE placut tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

buna,

Fetita mea incepe in acest an scoala. Poate CINEVA sa-mi recomande o invatatoare buna de la scoala 28 sau 24 care are acum clasa a 4-a?
Multumesc mult.

pisica mama de Ana Maria(3.08.2003) si Elena Ruxandra(28.05.2008)
povestea noastra:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137959

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns P&ANA spune:

Andreia , tinem punmii Biancai si
si Meli are testare olimpica la mate , joi

belleane , nu am nicio informatie despre scoala , succes !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina71

Andreia , tinem punmii Biancai si
si Meli are testare olimpica la mate , joi

belleane , nu am nicio informatie despre scoala , succes !

Si noi
E insa de 100 de ori mai greu decat la romana, intodeauna subiectele de olimpiada la mate sunt elitiste si pline de capcane.
am vazut cateva din anii trecuti si mi s-au parut extrem de grele
Bogdan a luat 90 de puncte la calificarea pe clasa ieri, pe subiectul dat anul trecut , insa s-a plans ca nu crede ca va reusi maine sa repete performanta.

Bafta fetelor si lui Meli si Biancai!

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)

My hobby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Daca aveti un link cu subiectele de la matematica postati-l va rog si aici. Mult succes celor care participa!

Mergi la inceput

Ramona daca vine cu ele acasa maine cum a venit si cu cele de la romana o sa le scanez eu.
Pe cele date la calificare in clasa le-a dus azi inapoi si nu le mai am, nu mi-a trecut prin cap sa le scanez

Uite ce imi mai aduc aminte, din ciornele de acasa :

Valoarea lui a din egalitatea :
a+1+a+2+a+3=10+20+30+40+50+60 este ?

Daca a si b sunt 2 numere naturale pentru care avem a+b=36 si a+3b=98 atunci a=? b=?

o carte este deschisa la intamplare, daca suma numerelor de pe cele 2 pagini este 167 atunci numerele sunt?

un elev are de rezolvat in 5 zile un numar de probleme, luni rezolva jumatate din numarul lor, marti jumatate din cele ramase, miercuri jumatate din cele ramase, joi jumatate din cele ramase si vineri restul. Daca miercuri a rezolvat 4 cate probleme a rezolvat in fiecare zi si in total

un gandac urca in copac 20 de m, ziua urca 3m, noaptea coboara 2. In a cata zi este in varf?

Maria cumpara de la librarie 3 pixuri si observa ca i-au ramas 23 de lei. Daca ar fi cumparat 2 pixuri i-ar fi ajuns bani sa cumpere si un dictionar de 40 de lei.
Cat a costat un pix, cati bani avea Maria?

Cam atat am pe ciorne, sunt 12-15 subiecte in 90 de minute, au mai avut si un exercitiu lung cu paranteze multe, rotunde, patrate si acolade cu scaderi, adunari, inmultiri si impartiri.

O zi excelenta !
Lala.

My hobby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Multumesc Lala, chiar ca par grele pentru clasa a patra, cel putin pentru materia pe care o studiaza ei aici. Sint curioasa cum isi prinde Alexandru urechile.
El a avut un test pe care-l dau de trei ori pe an. Ieri a fost la Reading si a crescut cu 15% fata de testul din toamna, cel mai mult din toata clasa. Asta nu inseamna ca-i cel mai cel, doar ca a crescut cel mai mult. Noi aici oricum nu stim cine-i cel mai cel...

Mergi la inceput

Felicitari lui Alexandru pentru rezultatul la test!
A "crescut" bine

Sunt grele si pentru Ro subiectele. Imi aduc aminte de cand participam si eu ca profesoara noastra ne-a spus la un moment dat sa nu ne necajim ca subiectele sunt concepute pentru talente matematice si nu pentru elevi buni .
Nepotica mea e in clasa a XI la liceul de info Tudor Vianu unde a intrat a 20 a din mediile pe tara in anul admiterii ei, e eleva de 10 si totusi si acum se oftica ca in toata cariera ei de elev nu a reusit decat o clasare pe municipiu la mate ...
Nu ca ar conta insa are si ea offf-ul asta

O zi excelenta !
Lala.

My hobby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Bafta multa participantilor la olimpiada. Mie mi se pare dificile pt clasa a 4-a......sau, vb Ramonei, pt ce fac ei aici. O sa i le dau si eu Biancai pe WE.

A dat testele, la 2 a luat 2, la cel de azi nu stie nota.

Si ieri, am terminat si eu cu scoala mea. Am avut ultimul examen, cel oral, la care am luat nota 1 cu maximul de puncte, 2oo! Sunt super-happy!

Mergi la inceput