Burtici fericite de septembrie-octombrie (160)
Raspunsuri - Pagina 8
carinablanca spune:
hai raluca
Noapte buna fetelor care s-au bagat la somnic. SI felicitari celor care au venit cu vesti bune
37+ cu
aidaciolac spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lutoniana aida il punem imediat si pe stefan ......in listuta |
haaaaai Stefan
Aida ... 35+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
aidaciolac spune:
hahahaaaaa
Aida ... 35+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
raluk16 spune:
Tocmai m-a sunat Ralu! A zis ca mai dureaza putin,ca bebe nefiind foarte mare nu pune presiune. Deci ii place mai mult data de 20! A zis ca o s-o cheme pe doctorita sa-i mai bage anestezic, ca a inceput sa le simta...
I-am zis ca noi facem galerie, a zis ca ne pupa pe toate si ca putem merge la culcare ca i-am facut destul .
I-am zis ca nu mergem si i-am spus ca inclusiv Ramo e inca pe aici. S-a mirat tare si a spus ca n-a mai sunat-o pe Ramo ca sa nu deranjeze.
31+
raluk16 spune:
Lucia da, uite cu galerie il punem imediat in listuta si pe Stefan!
Aida vaaiii nu puteau pune si astia ori un barbat frumos, ori unul din ala super batran care sa aiba nevoie de brau
Hai Ralu! Hai Stefan!
31+
Lullaby_2009 spune:
Raluk saru' mana de intrebare! Sunt bine, am o perioada agitata, parca nu am timp pentru nimic si sunt usor iritata, pe langa faptul ca incep sa ma misc mai greu, iar daca trebuie sa ma aplec ... . La tine cum e? Incerc sa recuperez ce ati scris, dar nu reusesc si ma enervez, iti dai seama ce motive serioase am. Incep sa ma intreb cum o sa fie peste 2-3 saptamani. Mamicile eroine, care fac sa para totul atat de usor, tot respectul.
Hai Ralu
Hai Ralu
31+ cu