Burtici fericite de septembrie-octombrie (160)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

aida il punem imediat si pe stefan ......in listuta

Cea mai fericita 36 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carinablanca spune:

hai raluca

Noapte buna fetelor care s-au bagat la somnic. SI felicitari celor care au venit cu vesti bune

37+ cu

Mergi la inceput

Hai RALUUUUU !!!!!!!

Cea mai fericita 36 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

aida il punem imediat si pe stefan ......in listuta

ok , doar sa am datele tehnice
haaaaai Stefan

Aida ... 35+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Ralu16 e deja 20 august....a ales Stefan cred

Cea mai fericita 36 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

hahahaaaaa

Aida ... 35+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Tocmai m-a sunat Ralu! A zis ca mai dureaza putin,ca bebe nefiind foarte mare nu pune presiune. Deci ii place mai mult data de 20! A zis ca o s-o cheme pe doctorita sa-i mai bage anestezic, ca a inceput sa le simta...

I-am zis ca noi facem galerie, a zis ca ne pupa pe toate si ca putem merge la culcare ca i-am facut destul .

I-am zis ca nu mergem si i-am spus ca inclusiv Ramo e inca pe aici. S-a mirat tare si a spus ca n-a mai sunat-o pe Ramo ca sa nu deranjeze.

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Lucia da, uite cu galerie il punem imediat in listuta si pe Stefan!

Aida vaaiii nu puteau pune si astia ori un barbat frumos, ori unul din ala super batran care sa aiba nevoie de brau

Hai Ralu! Hai Stefan!

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lullaby_2009 spune:

Raluk saru' mana de intrebare! Sunt bine, am o perioada agitata, parca nu am timp pentru nimic si sunt usor iritata, pe langa faptul ca incep sa ma misc mai greu, iar daca trebuie sa ma aplec ... . La tine cum e? Incerc sa recuperez ce ati scris, dar nu reusesc si ma enervez, iti dai seama ce motive serioase am. Incep sa ma intreb cum o sa fie peste 2-3 saptamani. Mamicile eroine, care fac sa para totul atat de usor, tot respectul.

Hai Ralu
Hai Ralu

31+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anco spune:

sa inteleg ca am ratat ceva

hai ralu

anco 35+???? si

poze

Mergi la inceput