Burtici fericite de septembrie-octombrie (160)
Raspunsuri - Pagina 15
vias spune:
eu ma simt rau.....o fi de la lipsa de ceva...fier poate???? nu stiu......dar nici sa dorm nu pot...plus ca m-a apucat brusc gandurile negre legate de eczariana..
Fetele care ati mai facut anestezie generala...cum a fost la voi cand va-ti revenit??????
Adica, vreau sa stiu daca si alte fete au simtit la fel ca mine..sau sunt eu un caz special..ca mie mi-e groaza..deja am 2 anestezii generale..va fi a treia acum..si din experienta spunca nu mai vreau...
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Sa-l ajutam pe Alex
28+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe Flavius Cristian
POZE
delia79 spune:
FELICITARI RALUCA_U !!!!!!! SI BUN VENIT STEFAN !!!!!
Ce frumos ca ne-a transmis in direct . Bravo mami si sa va bucurati de micut
Raluka, multumim de vesti
34+
in curand mamy de Sofia scumpa
delia79 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui camy_pus eu ma simt rau.....o fi de la lipsa de ceva...fier poate???? nu stiu......dar nici sa dorm nu pot...plus ca m-a apucat brusc gandurile negre legate de eczariana.. Fetele care ati mai facut anestezie generala...cum a fost la voi cand va-ti revenit?????? Adica, vreau sa stiu daca si alte fete au simtit la fel ca mine..sau sunt eu un caz special..ca mie mi-e groaza..deja am 2 anestezii generale..va fi a treia acum..si din experienta spunca nu mai vreau... Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei n: 15.07.2008 d: 16.08.2008 ingerasul Darius-Andrei www.Darius-Andrei.piczo.com http://nshrine.com/shrine/Darius Sa-l ajutam pe Alex 28+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe! bebe Flavius Cristian POZE |
Camy, incearca sa dormi iubita, sau macar stai intinsa sa te odihnesti. Si gandeste-te cat de frumos si sanatos creste in burtica bebe Flavius Christian . Totul va fi perfect, ai incredere
34+
in curand mamy de Sofia scumpa
devylla spune:
FELICITARTI RALU!!!
BINE AI VENIT BB STEFAN
"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."
Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)
devylla spune:
Azi bb Lisa vine acasa
Iar eu is in culmea fericirii!
Inca nu realizez ce ma asteapta de acuma cu doua bebeline
"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."
Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)
NelaM spune:
Buna dimineata, dragele mele!
Felicitari Ralucai pentru bebe! Sa fie sanatos, voios si voinic si sa aduca numai bucurii parintilor!
Raluk, ai fost o eroina cu transmiterea nasterii, te admir pentru cat suflet pui pentru tot! Pentru toata lumea tu ai un cuvant bun, o incurajare calda.
Noi ne incepem ziua de munca, suntem un pic somnoroase, ne-am trezit cu noaptea in cap, de pe la 5, nu stiu de ce!!! Ba, mint: stiam eu ca se intampla multe prin odisee..
In rest, toate bune si frumoase! Si fericite: am primit aprobarile pentru a ne muta in Hong Kong, in sfarsit! Ne cautam apartament. Ana strutza tropaie de fericire. Trebuie sa stam insa linistite si sa mai dospim (avem pasaportul pentru extensia de viza in China dat la politie, asa ca e musai sa stea la caldurica cel putin pana marti, altfel nu putem trece granita in HK daca ne hotaram sa aparem mai devreme. Nu e pericol, doc a zic ca nu ne asteapta cel putin inca o luna de acum incolo! [omulet care se sterge la cap, usurat]
Suntem la zi cu cititul si va urmaresc cu mult interes, ca de fiecare data.
Mi-as dori din tot sufletul sa scriu mai multe, sa fiu mai ordonata, cu liniuta, sa scriu fiecareia dintre voi cate ceva, pentru ca imi sunteti dragi. Poate reusesc, pana la urma.
Va imbratisam cu mult drag.
Nela, viitoare mamica de Ana, 34+
Manca-o-ar mama de strut!
hatsumomo spune:
[/quote]hop top si eu neata din jpburticele frumusele .Iar am pierdut ritmul ....DECI in primul rsnd inca o data multumesc tuturor pentru aprecieri pozici toate suntem niste burticele frumusele si unicesi avem o explicatie pt fiecare kg luat in plus .Asa ,RASPUNSURI :- ca orice nationalitate si barbatul japonez are parti bune si parti proaste INFLUENTATE DE TIMP ,VARSTA ,SIT. MATERIALA
O mare parte din timp il petrec muncind ,unii muncesc exagerat de mult atat de mult incat timpul liber il petrec dormind ; altii incearca sa imparta timpul in distractie si munca astfel ajungand sa doarma de la 2 pana la 4 ore pe noapte .Locuri de distractie au fooooarte multe dar nu toti au timp sau spiritul nostru latin in nici un caz nu se compara felul nostru de a se distra cu al lor ca ne apuca Sunt niste oameni extrem de respectuosi ....respectul este mai presus de bunele maniere .la categoria maniere stau mai prost ,sunt inascuti cu frica legii , nu dau doi bani pe cersetori aurolaci etc ,merg pe premiza 'clientul nostru -stapanul nostru'fata de noi sunt mai copilarosi se maturizeaza mai greu iubesc reducerile nu le trec cu vederea nci macar pe cele de 5% de aceea orice produs de pe piata indiferent de natura lui ,ajunge la reducere zambesc foarte mult nu sunt violenti chiar dacaa sunt renumiti pentru 'yakuza' violenta la domiciliu ,perturbarea linistii publice sunt cazuri destul de rare ,nu au treaba cu vecinii , -buan ziua si atat si nu-si invita prietenii acasa ..intrevederile se fac in oras Au o problema cu fizicul loor si au un standard de greutate ...atat barbatii cat si femeile vazuti prin ochii europeanului par subnutriti .Ca fashion libertate 100% fieacre se imbraca dupa cum il duce capul fara sa zica nimeni nimic nu intoarxe nimeni capul dupa tine indiferent de tinuta ;cu exceptia tinutei lui Adam si Eva 'moda nu are varsta '....Specific japonez ori de cate ori primesti un cadou raspunzi la randul tau cu un cadou avand grija sa nu fie nici prea ieftin decat cel primit dar nici prea scump si la final japonezul este foarte zgarcit cu propria persoana ,foarte economic si mai nou a devenit si ecologic si cam atat la modul general PS :- TOT CEEA CE AM SCRIS AICI NU ESTE VALABIL PENTRU TOATA JAPONIA PUPICI PE BURTICI
36 +
NelaM spune:
citat din mesajul lui devylla Azi bb Lisa vine acasa Iar eu is in culmea fericirii! Inca nu realizez ce ma asteapta de acuma cu doua bebeline "Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic" "Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic." Jurnal de "mogalnete" Japonia prin ochii unui amator Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009) |
O veste tare buna, Sabina. Ma bucur din suflet sa aud ca vine bebelina acasa! Sunt sigura ca o sa te descurci cu cele doua minuni! Imi inchipui ce fericita poti fi!
NelaM spune:
citat din mesajul lui hatsumomo |
O mare parte din timp il petrec muncind ,unii muncesc exagerat de mult atat de mult incat timpul liber il petrec dormind ; altii incearca sa imparta timpul in distractie si munca astfel ajungand sa doarma de la 2 pana la 4 ore pe noapte .Locuri de distractie au fooooarte multe dar nu toti au timp sau spiritul nostru latin in nici un caz nu se compara felul nostru de a se distra cu al lor ca ne apuca Sunt niste oameni extrem de respectuosi ....respectul este mai presus de bunele maniere .la categoria maniere stau mai prost ,sunt inascuti cu frica legii , nu dau doi bani pe cersetori aurolaci etc ,merg pe premiza 'clientul nostru -stapanul nostru'fata de noi sunt mai copilarosi se maturizeaza mai greu iubesc reducerile nu le trec cu vederea nci macar pe cele de 5% de aceea orice produs de pe piata indiferent de natura lui ,ajunge la reducere zambesc foarte mult nu sunt violenti chiar dacaa sunt renumiti pentru 'yakuza' violenta la domiciliu ,perturbarea linistii publice sunt cazuri destul de rare ,nu au treaba cu vecinii , -buan ziua si atat si nu-si invita prietenii acasa ..intrevederile se fac in oras Au o problema cu fizicul loor si au un standard de greutate ...atat barbatii cat si femeile vazuti prin ochii europeanului par subnutriti .Ca fashion libertate 100% fieacre se imbraca dupa cum il duce capul fara sa zica nimeni nimic nu intoarxe nimeni capul dupa tine indiferent de tinuta ;cu exceptia tinutei lui Adam si Eva 'moda nu are varsta '....Specific japonez ori de cate ori primesti un cadou raspunzi la randul tau cu un cadou avand grija sa nu fie nici prea ieftin decat cel primit dar nici prea scump si la final japonezul este foarte zgarcit cu propria persoana ,foarte economic si mai nou a devenit si ecologic si cam atat la modul general PS :- TOT CEEA CE AM SCRIS AICI NU ESTE VALABIL PENTRU TOATA JAPONIA PUPICI PE BURTICI
36 +
[/quote]
Hatsumomo, foarte frumoasa descrierea japonezilor. Mi se pare realista, eu nu prea ii cunosc decat cat am avut de a face profesional cu ei si cat i-am putut observa scurt. Eu am fost tare placut impresionata de Japonia cand am vizitat-o (scurt, un weekend prelungit numai), anul trecut. Am fost in Tokyo si Kyoto. Sotului meu ii place tare mult Japonia, ne-am promis sa mergem acolo in curand (sa se mareasca un pic Ana), mai ales ca incepand din Septembrie s-a scos obligativitatea vizei pentru turistii romani care calatoresc in Japonia.
Ca o paranteza, cand am fost in Tokyo eu si sotul trebuia sa ne intalnim cu doua prietene care veneau din Zhenzhen (noi locuiam in Shanghai la vremea aceea, avuseseram zboruri separate) si ne-am intalnit la aeroport, insa a doua zi ne-am dat intalnire in statia de metrou Tokyo (cred ca asa ii zicea)... am avut un noroc chior ca ne-am gasit, pentru ca a doua zi de dimineata am descoperit stupefiata ca statia de metrou Tokyo era IMENSA... n-am vazut atata lume intr-o statie de metrou nici in China!!! Au un sistem subteran foarte bine dezvoltat, din cate imi aduc eu aminte, este ca un al doilea oras, numai ca subteran.
Daca te rog, poti posta niste poze in photobucket? Eu nu pot vedea nimic din webshot, picassa, etc, sunt restrictii de site-uri in China. Pana ma mut in HK, asta e, n-am ce face. Asta numai daca nu iti este greu, daca nu, o sa ma uit si eu la pozici mai incolo.
http://s610.photobucket.com/albums/tt183/septoct2009/?action=view¤t=30sapt_.jpg
si asta sunt eu acum 2-3 sapt.
http://s569.photobucket.com/albums/ss137/NelaM_2009/August%202009%20La%20control%20sapt%2032%20HK%20Victoria%20Peak/?action=view¤t=DSC_0383.jpg&newest=1
lutoniana spune:
20 august - motive de sarbatoare:
1. Devyla o ia pe printesa acasa - yuhuuuuu
2. Ralu_u l-a nascut pe Stefan cel frumos si sanatos - yuhuuuuu
3. Raluka16e o fata extraordinara - yuhuuuuu
Sa inceapa distractia:
Avem o odisee minunata
Cea mai fericita 36 + cu