Burtici fericite de septembrie-octombrie (160)
Raspunsuri - Pagina 14
aidaciolac spune:
wooow , felicitari dragilor 

multa sanatate si toate cele bune 

Aida ... 35+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine ![]()
aidaciolac spune:
ralukulu felicitari fata draga 

sa aveti parte de un bebe samatos si papacios care sa va bucure inimile 

Aida ... 35+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine ![]()
madalina84 spune:

INCA ODATA FELICITARI RALUCA U

multumim ca ne-ai dat vestea cea mare
RALUK multumim si tie ca ne-ai tinut la curent si ai rezistat atat

Acum putem dormi linistite ca a sosit bebe STEFAN

34+
IRINEL ANDREI
BEBELICA MADALINA
raluk16 spune:
Gata, fetelor, la culcare cu noi, sa putem petrece toata ziua de maine ![]()
Somn usor si linistit! 
(cand ma gandesc ca Ralu ieri pe vremea asta nici nu se gandea ce minune va tine in brate acum!)
31+ 
aidaciolac spune:
ahaaaaa , de acord 

asa ca
usor la toate fetele si mie inclusiv ![]()
Aida ... 35+
Poze cu noi
crissbebe spune:
FELICITARI RALUCA!!!!!!

SA-TI TARIASCA BEBELUSHUL SI SA TE BUCURI DE EL...SA FIE SANATOS,PAPACIOS SI CUMINTE....
34 +cu bebe
Alexandru Aurelian
daciana.ilie spune:
yeeeeee !!!!! 

Felicitari Raluca_U! Sa fiti sanatosi si papaciosi! 
si eu am adormit intre timp si am zis ia sa vad daca nu cumva mai avem inca un baietas la odisee ![]()
noapte buna fetelor, cucuietelor !
daci
35+ cu Darius Alexandru
vias spune:
sunt si eu treaza...sunt si eu treaza....

..Bravo Raluka si Stefan 

Sa fiti sanatosi, recuperare rapida mami...si bebe sa fie cumintel si papacios! 

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Sa-l ajutam pe Alex
28+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe
Flavius Cristian
POZE
crissbebe spune:
Noapte buna fetelor...acum ma pot duce si eu la nani...sunt la zi cu cititul si cu prezenta....asa ca merit drept rasplata o baie calduta si un somn odihnitor mai ales la cat am umblat azi....am rezolvat cu restaurantul mai ramane ptr maine si poimaine niste mici cumparaturi si sa-mi aleg buchetelul de flori
pe maine dragi cucuiete...
inca o data FELICITARI RALUCA SI STEFANUT 

34 +cu bebe
Alexandru Aurelian
aidaciolac spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui santorini Si a venit si salteaua. Aida ziceai tu ca e inalta dar nu ma asteptam chiar asa sa fie. Si eu deabia in week-end am montat patul si am masurat si acum mi se pare prea mic pt saltea. Adica pus la nivelul doi cred ca o sa cada bebe din pat. Ce ma fac? o sa incerc sa va pun o poza! |

si am zis sa nu se atinga sa gaureasca patutul degeaba ca e perfect asa sus ca oricum bebe nu se intoarce pana la 4 luni si la 4 luni poate lasa in jos nivelul ca o sa pot sa ma aplec atunci 
Si eu am zis ca e inalta , dar sa stii ca acum chuar imi place mai mult asa . O sa vezi ca e foarte practica .

Aida ... 35+
Poze cu noi

"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine