Burtici fericite de septembrie-octombrie (160)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

wooow , felicitari dragilor multa sanatate si toate cele bune

Aida ... 35+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

ralukulu felicitari fata draga sa aveti parte de un bebe samatos si papacios care sa va bucure inimile

Aida ... 35+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina84 spune:

INCA ODATA FELICITARI RALUCA U multumim ca ne-ai dat vestea cea mare
RALUK multumim si tie ca ne-ai tinut la curent si ai rezistat atat
Acum putem dormi linistite ca a sosit bebe STEFAN

34+ IRINEL ANDREI

BEBELICA MADALINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Gata, fetelor, la culcare cu noi, sa putem petrece toata ziua de maine

Somn usor si linistit!

(cand ma gandesc ca Ralu ieri pe vremea asta nici nu se gandea ce minune va tine in brate acum!)

31+

Mergi la inceput

ahaaaaa , de acord asa ca usor la toate fetele si mie inclusiv

Aida ... 35+
Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissbebe spune:

FELICITARI RALUCA!!!!!! SA-TI TARIASCA BEBELUSHUL SI SA TE BUCURI DE EL...SA FIE SANATOS,PAPACIOS SI CUMINTE....

34 +cu bebe Alexandru Aurelian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daciana.ilie spune:

yeeeeee !!!!!

Felicitari Raluca_U! Sa fiti sanatosi si papaciosi!

si eu am adormit intre timp si am zis ia sa vad daca nu cumva mai avem inca un baietas la odisee
noapte buna fetelor, cucuietelor !

daci

35+ cu Darius Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

sunt si eu treaza...sunt si eu treaza....

..Bravo Raluka si Stefan

Sa fiti sanatosi, recuperare rapida mami...si bebe sa fie cumintel si papacios!

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Sa-l ajutam pe Alex

28+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissbebe spune:

Noapte buna fetelor...acum ma pot duce si eu la nani...sunt la zi cu cititul si cu prezenta....asa ca merit drept rasplata o baie calduta si un somn odihnitor mai ales la cat am umblat azi....am rezolvat cu restaurantul mai ramane ptr maine si poimaine niste mici cumparaturi si sa-mi aleg buchetelul de flori pe maine dragi cucuiete... inca o data FELICITARI RALUCA SI STEFANUT

34 +cu bebe Alexandru Aurelian

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui santorini

Si a venit si salteaua. Aida ziceai tu ca e inalta dar nu ma asteptam chiar asa sa fie. Si eu deabia in week-end am montat patul si am masurat si acum mi se pare prea mic pt saltea. Adica pus la nivelul doi cred ca o sa cada bebe din pat. Ce ma fac? o sa incerc sa va pun o poza!
oooof , stai linistitaSi sotul meu s-a panicat ca e prea sus ... si ca o sa faca el niste gauri suplimentare pt nivelul 2 ca sa fie ceva mai jos ca acum si am zis sa nu se atinga sa gaureasca patutul degeaba ca e perfect asa sus ca oricum bebe nu se intoarce pana la 4 luni si la 4 luni poate lasa in jos nivelul ca o sa pot sa ma aplec atunci
Si eu am zis ca e inalta , dar sa stii ca acum chuar imi place mai mult asa . O sa vezi ca e foarte practica .

Aida ... 35+
Poze cu noi

Mergi la inceput