Burtici fericite de septembrie-octombrie (160)
Raspunsuri - Pagina 13
delia79 spune:
Eu ies la o plimbarica fetelor, somn usor si vise placute celor care nu mai rezistati
34+
in curand mamy de Sofia scumpa
mary_07 spune:
Raluk,mai rezista un pic....iti tin eu companie
Hai Raluca!!!!
My family
Poze cu noi
_
Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si 37+, cu -Razvan
_
The Big Day - 25 august
aidaciolac spune:
Citat: |
citat din mesajul lui raluk16 Ramo, Moni n-am vazut cand ati plecat la somnic Si mie imi pica ochii, dar mai incerc sa rezist. Aida cum stai cu somnul? 31+ |
Aida ... 35+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
raluk16 spune:
Gata!!!
Asta a fost primul cuvant al Ralucai la telefon!!!
Dau send si apoi va scriu restul, sa apucati sa va bucurati
31+
andraiulia spune:
Hai Ralu!! Hai Stefanutz!!
Ma duc si eu la culcarica!! Somn usooor!!
Andrushca 36+
Sophie, my sweet baby
andraiulia spune:
Opa!!
Nu mai plec. Doamne!!! RALU, SA TRAISCA STEFANUTZ, SA FIE SANATOS, PLIN DE VIATA, SA VA ADUCA MUUUULTE BUCURII!!
Andrushca 36+
Sophie, my sweet baby
madalina84 spune:
BUN VENIT PE LUME BEBE STEFANSA FI SANATOS SI PAPACIOS
FELICITARI MAMICO
34+ IRINEL ANDREI
BEBELICA MADALINA
mary_07 spune:
Felicitari MAMI!!!!!
Sanatate multa puiului de om si tie refacere rapida si muult laptic
am plecat la somn,noapte buna!
My family
Poze cu noi
_
Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si 37+, cu -Razvan
_
The Big Day - 25 august
aidaciolac spune:
Citat: |
citat din mesajul lui raluk16 Gata!!! Asta a fost primul cuvant al Ralucai la telefon!!! Dau send si apoi va scriu restul, sa apucati sa va bucurati 31+ |
iiiiiiiihaaaaaaaa
ralukuuu si Stefan
Aida ... 35+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
raluk16 spune:
Deeeciiii (mi-a zburat tot somnul!)
S-a nascut Stefan!!!
Imi tremura degetele pe tastatura . Dar ce mandra sunt sa va dau vestea!!!!!!
Desigur ca nu sunt la fel de mandra ca mamica vesela!
A zis ca e asa de frumoooooooooooosssssss!!! Si ca i se pare ca e asa de micutz fata de cum a fost Adina! Crede ca are vreo 3 kile.
A tot zis de cateva ori ca e tare tare frumos!!!
Si ca sa putem fi intr-adevar mandre de cat ne iubeste Ralu, sa stiti ca ne vorbea in timp ce o cosea pe masa
A zis ca a facut o poza cu telefonul, dar nu a salvat-o, i-am zis ca acceptam poze si maine, nu-i asta o problema
Bebe Stefan, bine ai venit pe lume, sa fii sanatos, sa ai noroc in viata, sa aduci numai bucurii parintilor tai si surioarei tale!
Raluca multumim tare mult ca ne-ai tinut la curent cu evenimentul cel mai frumos din viata cuiva! Am simtit ca suntem si noi acolo cu tine (bine, noi eram epiduralizate de la bun inceput, ca nu simteam deloc durere, doar emotii ). Refacere rapida!
31+