Burtici fericite de septembrie-octombrie (160)
Raspunsuri - Pagina 12
delia79 spune:
Melania, La Multi Ani sotiorului. Ideea cadoului e super, mai ales ca tu esti asa simpatica si tot cauti simptomele de nastere
Si la mine bb se misca mai lent, acum o alint serpoaica mica , ca asa se rasuceste incetisor si finut. Am fost kieri la doctorita si in cele 3 minute de consultatie am aflat ce stiam deja: si anume ca fata e in pozitie breech . Poate se intoarce totusi, eu fac tot ce pot.... adica stau caprita in fiecare zi
33+
in curand mamy de Sofia scumpa
madalina84 spune:
DELIA eu una stau numai cocotata in pat sau mai ies din cand in cand in oras,norocul meu ca stau la ai mei ca altfel nu stiu ce-as fi facut,app schimba semnatura ca esti in gasca cu mine si MANGA
Eu nu ma mai pot ridica de jos fara ajutor,oare ce-o sa ma fac in urmatoarele 6 saptamani?!?!
Cred ca bebe STEFAN a iesit sau mai are ultima "suta de metri"
34+ IRINEL ANDREI
BEBELICA MADALINA
raluk16 spune:
Mada sa purtati sanatosi lucrusoarele! . Si cu pastele, important e sa-ti placa tie!
Mai, daca ar trebui sa raspund cuiva si nu vad mesajul, sa stiti ca nu-l vad de somn
Hai Stefan!!!
31+
mary_07 spune:
Hmmm..acum sforaie de rupe patul...vedem in ce toane il gasesc cand ma pun in pat
Delia,
Mai scot niste agitate pt Stefan
My family
Poze cu noi
_
Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si 37+, cu -Razvan
_
The Big Day - 25 august
delia79 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui madalina84 DELIA eu una stau numai cocotata in pat sau mai ies din cand in cand in oras,norocul meu ca stau la ai mei ca altfel nu stiu ce-as fi facut,app schimba semnatura ca esti in gasca cu mine si MANGA Eu nu ma mai pot ridica de jos fara ajutor,oare ce-o sa ma fac in urmatoarele 6 saptamani?!?! Cred ca bebe STEFAN a iesit sau mai are ultima "suta de metri" 34+ IRINEL ANDREI BEBELICA MADALINA |
Imi pare rau ca te misti greu acum, dar lasa ca nu mai e mult. Uite un pup de incurajare
Si ai perfecta dreptate cu semnatura, suntem mari si noi: 34 sapt!
34+
lutoniana spune:
Hai Raluuuuu !!!!!
Hai Stefan !!!!!
asta a fost ultima mea zvacnire....las locul cald pt Andra sau Diana
noapte buna !!!
Cea mai fericita 36 + cu
delia79 spune:
Si eu cred ca Stefan isi face intrarea in lume acum
34+
aidaciolac spune:
ralukuuu si Stefan
Aida ... 35+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
raluk16 spune:
Ramo, Moni n-am vazut cand ati plecat la somnic
Si mie imi pica ochii, dar mai incerc sa rezist. Aida cum stai cu somnul?
31+
madalina84 spune:
Sper ca mai primim vesti de la Raluca
Si eu incerc sa rezist desi azi-noapte m-am culcat la 4-5 si m-am trezit la 10 dar e musai sa il asteptam pe bebe STEFAN
34+ IRINEL ANDREI
BEBELICA MADALINA