Burtici fericite de septembrie-octombrie (160)
Raspunsuri - Pagina 11
lutoniana spune:
Mary La multi ani fericiti sotului ....baga o sarba in cinstea lui........poate poate
Cea mai fericita 36 + cu
raluk16 spune:
Mada m-ai distrat cu pastele cu paine
La multi ani sotului, Melania! Si sa speram ca-i vei face un cadou frumos!
Hai Raluuuuuu!!!!
31+
Lullaby_2009 spune:
Mada ce frumos ca ai vazut bebe nerusinos!
Mary sa-ti traiasca sotul! Pregatim agitatele?
Va doresc noapte buna! Ma duc la .
Sa fie o zi numai cu vesti bune!
Ralu uite ce galerie:
Hai Ralu
Hai Ralu
Hai Ralu
31+ cu
delia79 spune:
Am vazut poze cu burtici super frumoase, gen Claucia, Monique si mai era o fata (scuze ca nu am retinut numele).
Ma bucur enorm pt fetele care au venit cu rezultate frumoase de la doctori. Pupam frumos gogoselele si gogoseii
Luto, de mult vreau sa te felicit pt ideea de afacere. Multa bafta si spor la treaba.
Merci fetelor care au pus linkul despre cursurile prenatale. Super, super folositoare.
Starchi, wow! SA-TI TRAIASCA FETITA SI SA VA ADUCA DOAR BUCURII!! . Ce frumos ai descris tu cum va duceti pe rand sa o vedeti
33+
in curand mamy de Sofia scumpa
mary_07 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lutoniana Mary La multi ani fericiti sotului ....baga o sarba in cinstea lui........poate poate Cea mai fericita 36 + cu |
Multumesc mult pt urari fetelor
Lucia,nu zi de doua ori ca ma bagi la idei...oare daca ii dau un cadou din asta...vine cadoul principal astazi???
Si multi celor ce-mi confirma simptomele
My family
Poze cu noi
_
Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si 37+, cu -Razvan
_
The Big Day - 25 august
madalina84 spune:
Vai RALUK daca iti spun ca ma duc in oras sa mananc carbonara si cer paine prajita sau baghete si se uita aia la mine ca la nebuni,or zice uite si p-asta a venit de la cuca macai sa manance in oras
Azi am avut si eu prima contractie dureroasa si nu a fost tare placut
Bineneteles am ajuns si eu in carefour sa cumpar vestitele scutece din finet,am luat si azele(parca),chilotei de unica folosinta,servetele umede,fese sterile si vata,cred ca usor usor ma pregatesc si eu,macar de spital asa.App eu am gasit finet cu 3,8 ron metru si sincer pare mult mai bun si absorbant decat ce am luat de la carefour dar am zis ca o sa cumpar mai incolo sa mai fac cateva scutecele
Legat de miscarile bebelusului nici al meu nu mai da asa tare dar imi simt burta pietroi,se intinde si trage dreapta(cred ca il fac militian ca si-asa am scapat azi de o amenda de radar)
HAI RALUCA
34+ IRINEL ANDREI
BEBELICA MADALINA
lutoniana spune:
Mary incercarea moarte n-are .....si e si mai putin obositor decat la sarba
Cea mai fericita 36 + cu
delia79 spune:
Fetelor, eu sunt total nedumerita cum aveti voi timp sa stati pe forum zi de zi si multe ore pe zi . Eu numai cat va recuperez (pana la pranz ) si simt nevoia sa ma intind un pic, mai fac o supa... , mai spal o masina...., ies la o plimbare.........si gata ziua, abia mai apuc sa citesc cate un capitol seara din dr Spock.
Va admir sincer ca aveti asa mult timp liber
33+
in curand mamy de Sofia scumpa
raluk16 spune:
Melania eu sunt de parere ca ar trebui sa-i dai si acel fel de cadou , din moment ce oricum astepti tu si altceva...
Uite ca daca Lullaby merge la somnic (noapte buna! ) s-a intarit galeria cu Delia
31+
raluk16 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui delia79 Fetelor, eu sunt total nedumerita cum aveti voi timp sa stati pe forum zi de zi si multe ore pe zi . Eu numai cat va recuperez (pana la pranz ) si simt nevoia sa ma intind un pic, mai fac o supa... , mai spal o masina...., ies la o plimbare.........si gata ziua, abia mai apuc sa citesc cate un capitol seara din dr Spock. Va admir sincer ca aveti asa mult timp liber 33+ in curand mamy de Sofia scumpa |
A, nu suntem de admirat ca noi lasam balta supica, hainele si spockul .
Glumesc, ca mai facem si noi una alta, dar "problema" e ca suntem multe, si daca intram vreo 50 zilnic sa scriem cate un mesaj si tot e ceva
Hai Raluuuuu!!!!
31+