Burtici fericite de septembrie-octombrie (160)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Mai Stefan uite cate fete stau sa te astepte....vai vai vai ce le vei face tu cand vei fi mare

Cea mai fericita 36 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina84 spune:

Deci am fost la dr,controlul lunar pe masa(pe mine ma dispera controlul pe masa),a zis ca deocamdata e ok
Vazut bebelic care are 2216 gr,e cu capul in jos,zvapaiat si fara pic de rusine ca s-a aratat in toata splendoarea lui mai tot timpul la eco de-a zis dr ca i-a umplut ecranu nu mai are ce sa-mi arate
Placenta gr 2-3,lichid normal,brida nu-l intereseaza(asa a spus dr) deci intr-un cuvant toate super
Revedere peste o luna(alt lucru care ma dispera),l-am intrebat ca in caz de ceva ce fac si a zis ca sun un prieten ,eu curioasa daca conteaza ora si a zis ca nu e dupa mine nici dupa el ci dupa BEBE,deci in caz de orice sa-l sun imediat
Intrebat dr la cat face cezariana ,a zis ca el prefera sa treaca de termen si sa vb zilnic cu el sa vada cum ma simt, eu vroiam mai devereme dar a zis ca undeva in jurul datei de 25 sept,si a zis ca-mi lasa si verisoara cu mine in sala
Bineneteles teoria lunara despre kg ca e prea mult desi eu am zis ca e ideala 13 kg,nu paine nu fainoase nu sare,fugi de-aici,eu nici spaghete nu mananc fara paine
Cred ca v-am zapacit asa ca va las si mai scot o PT RALU

34+ IRINEL ANDREI

BEBELICA MADALINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

Fetelor, ati citit azi la coffeechat? Ceva nu mi-e clar pe acolo... adica daca stau 2 ani acasa inseamna ca ori sunt o intretinuta, ori somera, ori nu-mi place jobul meu...
bay ma lasi?
Sunt unele care se bintorc la lucru dupe 4 luni ca asa vor ele ... fiecare cu ale lui.
ca doar si tu poti sa scrii invers fr crlr vare nu stau 2 ani acasa ... asa ca nu te stresa

ralukuuuu

Aida ... 35+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Buuun,acum pot scrie linistita

Starchi,wellcome back si felicitari pt bebelina luptatoare

Monica,ma bucur nespus de mult ca pana la urma totul va fi asa cum ti-ai dorit

Azi e ziua sotiorului din dotare (sa-mi traiasca 1000 de ani ) si poate poate Razvanel va vrea sa-i faca taticului cel mai frumos cadou (Doamne ajuta)

Simptome parca am..mi s-au umflat f tare picioarele, merg ff des la baie,am dureri la dansa,maine am multe treaba => alea 48 de ore de pregatire a cuibului....sunt semne,asa-i, asa-i???? (spuneti-mi ca da,va rog)

My family

Poze cu noi

_

Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si 37+, cu -Razvan

_

The Big Day - 25 august

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Mai Stefan uite cate fete stau sa te astepte....vai vai vai ce le vei face tu cand vei fi mare

Cea mai fericita 36 + cu

ai inebunit? O sa fim babe cand va fi mare

Aida ... 35+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

asa-i , asa-i mary_07

la dl sot si toate cele bune

Aida ... 35+
Poze cu noi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Cea mai fericita 36 + cu

ai inebunit? O sa fim babe cand va fi mare

pai nu tot noi o sa stam dupa el...altele.....
Noi o sa crosetam fulare

Cea mai fericita 36 + cu

Mergi la inceput

mada vestile sunt foarte bune, nu te stresa

Cea mai fericita 36 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina84 spune:

MARY PT SOT sa-ti traiasca,sa va bucurati impreuna de copilasi si sa aibe parte de cel mai frumos cadou,Razvanel,daca asa vrei tu
Nu ma pricep la semne dar sigur astea sunt

34+ IRINEL ANDREI

BEBELICA MADALINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia79 spune:

De 3 zile alerg dupa voi, mai fete cucuiete

RALUCA, nastere usoara si bb Stefan sanatos si papacios. Scot si ei agitatele pt voi

33+
in curand mamy de Sofia scumpa

Mergi la inceput