Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (50)
Raspunsuri - Pagina 9
Floric spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lysbeth Floric, nu-l forta. Lasa-l 3-4 zile si apoi inearca iar, eventual cu un strop de sare sau putin laptic peste Important e sa nu-i fortezi ca altfel vor refuza cu indaratnicie orice aliment nou mai tarziu Despre apa in urechi: e periculos numai in caz de piscina cu apa murdara. Al nostru se scufunda cu totul in apa de la 2 saptamani si pana acu n-a patit absolut nimic. Mami de Damian Codrut Andrei (08 apr 09) |
Daaaa, si eu care il bazai dupa fiecare baie in urechi sa nu fie apa. Pai, diseara nu il bag cu capul la fund
www.infoturism.ro/acorda-puncte/111268/" target="_blank"> Un vot de increde va rog
Poze Raru
Raru, tziparul lui mami
dyana27 spune:
| citat din mesajul lui novus pe numeleD-na de la Deva care a retinut toata pensiunea Mami lui Alexandra (03.03.09) |

esti bestiala!!!!!!!! am ras cu lacrimi de dimineatza cand am vazut ce-ai scris
; pai e clar, daca e toata pensiunea a noastra nu avem cum sa le incurcam !!!! pupici multi pentru sefu' organizator!!!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=6" target="_blank">Votati mutzunelul ratuscut -poze Dy1 si Dy2

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
minunea noastra David
dyana27 spune:
Sorina Maria
,pup mami Cocufan
,
Ana Bianca
,pup mami Pisik06
,
Ioana
Bogdan
,pup mami Iuca
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=6" target="_blank">Votati mutzunelul ratuscut -poze Dy1 si Dy2

minunea noastra David
Ayla21 spune:
| citat din mesajul lui Dodo-pui Are 6,300kg ;62cm lungime[/b]-a luat 800g dupa inceperea diversificarii [/red] |
Felicitari!

Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
Aprinde o lumanare in memoria Almei!
Ayla21 spune:
La multi ani!
Sorina Maria 
Ana Bianca 
Ioana 
Bogdan 
Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
claudela spune:
Buna dimineata mamicilor!As bea si eu o cafeluta aici cu voi...desi e cald rau si numai bine nu imi face...doar sa ma trezeasca nitelus, ca sunt rupta...de-abia astept sa intru in concediu de odihna...
Ayla vroiam sa te intreb si eu cum a fost la mare, ca am inteles ca ai reusit sa ajungi...doar ca nu am mai intrat recent pe forum si nu stiam cum v-ati descurcat...
Si noi vrem sa mergem si stam pe ganduri cum va fi cu Miuna...
Ayla21 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui rivali
Iese de iesit. Mi-a zis ca laptele de vaca la copilul pana la un an nu este recomandat. Dar iaurtul?! Pe ala nu mi-a zis sa-l fac din lapte praf Vlad Andrei ( 4.01.2007) si Stefan Alexandru (17.03.2009) Poze |
Am vorbit cu sora-mea, a zis ca la ei in Franta nici nu exista in diversificare branzica calcica. Si da, este recomandat sa se faca din lapte praf, dar nu cu tablete de calciu, ci cu zeama de lamaie.
Problema e ca eu alaptez, iau lapte praf pt branzica? Si cata zeama de lamaie trebuie pusa? Nu da gust acrisor?
Imi asum sfaturile date referitor la ce am zis pana acum (si ce am facut), dar cat traieste omul invata.
Oricum laptele de vaca si nici produse din lapte de vaca (de ex iaurtel) sa nu dati sub 6 luni.
dyana27 spune:
SIMINA da manuta aia la mine la pupacit ca sa treaca 

; uite un pup mic si de la davidutu', ca sigur iti trece daca pupa el
ARIS e fantastic vitamina mic!!!!! super brotacel nu alta!!!!
KEA prin cate ai trecut!!! nu-ti face probleme cu lapticul, pai la halul in care erai, sincer, mai rau iti faceai; pai suntem noi zombi, care nu am avut nici o problema cu bebe, dar tu!!! si chiar crezi ca in starea ta faceai lapte suficient???? ia stai tu cumintica, ca esti o mamica extraordinara si fara alaptat, daaaaaaa??????????

eu sunt stresata acuma ca raman fara lapte, mai mult pe ideea ca puiul refuza complet biberonul.... si e imposibil sa-i dau lu' fomila 200 ml cu lingurita sau cu seringa

mutzunel la 4 luni cu tortulet... si ratuste... si ursuleti...si de toate
dyana27 spune:
ati vazut ce vorbareatza sunt azi????????
pai a dormit mutzu meu de la 9 la 5

si dupa aia pana la 9

sunt fresh![]()
![]()
; si pana acuma s-a jucat singurel pe canapea langa mine cu jucariile lui![]()
![]()
; am un pui minunat (minunat e si cand maraie toata ziua, nu-i problema![]()
![]()
)
mutzunel la 4 luni cu tortulet... si ratuste... si ursuleti...si de toate
Ayla21 spune:
| citat din mesajul lui Floric Neata fetele. Hai va rog repede o parere...Daca raru a refuzat cu desavarsire acea supa de legume 3 zile la rand sa incerc si azi sau sa ma opresc. Sa incerc altceva, sucuri, piure de fructe, ? Ce ziceti? Ca acu se trezeste si nu stiu ce sa fac? Mai citesc si revin. www.infoturism.ro/acorda-puncte/111268/" target="_blank"> Un vot de increde va rog Poze Raru Raru, tziparul lui mami |
Off, accepta ca are si el gusturile lui, si poate acea supa nu intra in meniul lui preferat. Incearca mai bine putin suculet de morcov vreo 2-3 zile, apoi mar, si apoi combina morcov cu mar. Pana la fiertura aia de legume ia-o mai incet. Iti consuma si mai putina energie tie, si s-ar putea sa constati ca ii va placea mai mult. Apoi poti trece la piureuri din morcov fiert, mar copt.

Alexandra (03.03.09)