Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (50)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudela spune:

Monica, ma gandesc ca nu ai reusit sa vezi mesajul meu de mai sus...Vroiam sa stiu si eu cum v-ati descurcat la mare, caci nu am reusit sa mai intru pe forum sa vad ce ati facut...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui claudela

Buna dimineata mamicilor!As bea si eu o cafeluta aici cu voi...desi e cald rau si numai bine nu imi face...doar sa ma trezeasca nitelus, ca sunt rupta...de-abia astept sa intru in concediu de odihna...
Ayla vroiam sa te intreb si eu cum a fost la mare, ca am inteles ca ai reusit sa ajungi...doar ca nu am mai intrat recent pe forum si nu stiam cum v-ati descurcat...
Si noi vrem sa mergem si stam pe ganduri cum va fi cu Miuna...

Nu stiu daca ai citit din urma, ca imi descarcase naduful atunci, cand erau toate proaspete.
A fost bine, spun acum, dupa ca am ajuns la concluzia ca astia mici sunt sensibili la schimbarile de mediu, si mai ales Luana, fiind prematur.
E bine sa iti stabilesti un plan de bataie, daca lui bebe nu-i place la soare, la galagie, la briza, etc... ce faceti, cum va descurcati, ce plan de rezerva gasiti? E bine sa va faceti un program, la cat va treziti, la cat veniti in camera, daca veniti tot familionul numai pt bebe, la cat iesiti iar pe plaja, la cat mergeti la masa, la cat va culcati.
Un bebe mic schimba un pic regulile normale ale unui cuplu, dar cu putina ingaduita (ca e mic si noi trebuie sa ne adaptam dupa el) se poate sa fie bine.
Luanei nu i-a placut la plaja pt ca era agitatie, dar s-a simtit foarte bine la piscina. Noi ieseam dimineata devreme, si la 11,30 mergeam in camera fiind prea puternic soarele (si totusi Claudiu a facut insolatie). Mai ieseam dupa 4,30-5 cand ne trezeam. Am stat intr-un fel separati pt ca mie imi place la plaja, iar sotul nu are voie la soare, asa ca s-a "sacrificat" (in ghilimele, ca-i innebunit dupa fi-sa) si a stat mai mult cu ea, in camera, la piscina, sau la umbreluta. Am luat dupa noi papica la borcanel, cereale, si suculete. Am fost la Eforie Nord si stiu din experiente vechi ca nu au Sensiblu, si posibilitatea sa gasesc ce papa Luana era mai mica, eventual nebunia de a conduce pana la Constanta pt aprovizionare. A papat bine, a dormit bine, in fiecare noapte, singura problema fiind crizele de cateva ore daca era tinuta la plaja. Deci clar, ceva acolo nu i-a placut.

Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
Aprinde o lumanare in memoria Almei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Daca vreti s avedeti si voi ceva socant, este si un subiect la Generale.
Eu mi-am inceput bine ziua cu acest clip.
Dar incerc sa uit, pt ca de la 11 la 1 merg la masaj si impachetare la salon ca a primit ceva nou care am voie in alaptare. Desi am inteles ca e prea putin probabil ca sa fie vreo problema cu cremele si substantele din impachetari. Eventual drenajul poate influenta cantitatea laptelui. Stie cineva altceva despre asta? Ca eu is un pic dependenta de impachetari si masaj.

Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
Aprinde o lumanare in memoria Almei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

mutzu meu lenes doarme iar. recupereaza ultimele 2-3 saptamani cand a marai nesuferitu' mic in continuu, si a papat si toata noaptea la o ora, si ziua la 2 ore;
ayla mi-a venit apa in gura cand ai zis de salon; eu inainte sa nasc imi faceam planuri sa merg la salonul unei colege de master...... dar cum in bucuresti pana la ea as face 2 ore, si cum mutzu e super mancacios si se plictiseste ingrozitor de repede.... a picat socoteala. dar tare bine mi-ar prii niste masaje macar; bine, in bucuresti dai pe un masaj de te usuca... mai bine te scarpini ca Baloo de pereti

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel la 4 luni cu tortulet... si ratuste... si ursuleti...si de toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

neatza
monica..si eu il santajez pe andrei uneori cu faza.."dc nu papi tot...nu-l ajungi pe tata.."
azi am fost la anlize..s-au enervat picii mei de numa..dar le-a trecut speram sa fie ok

Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006
www.infoturism.ro/acorda-puncte/101832/" target="_blank">Votati

Poze gemeni

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Fetele, raru doarme de la 8 jumate. Io fi rau. Vorba Dianei, recupereaza? Ce mai e si cu mamele astea, daca doarme, de ce doarme, daca nu doarme, te ingrozeste. Cand a dat semne de trezire, i-am preparat sucul de morcov, acu...l-am pus un pic la dospit. Sper totusi se trezeasca sa nu luam pranzul direct.

Ei, ce vremuri...salon, impachetari. Apropo, de fotomodele dupa nastere (acu fetelor sa nu imi luati in nume de rau apelativul). Am mers zilele trecute cu omu prin magazine si ne-am intalnim cu o fosta colega de suferinta din maternitate. Ea a nascut la o sapt dupa mine. Abia am recunoscut-o. Bunaciune rau. De fapt, ea m-a recunoscut pe mine (care nu prea m-am schimbat). Omu care nu prea se baga in seama a ramas...Cand a auzit ca a nascut cu o sapt dupa mine a ramas in loc sa se uite dupa ea (ceea ce nu l-am vazut pana atunci). A avut cateva replici mai porcoase dar apoi si-a amintit ca eu alaptez si e mai important sanatatea copilului decat trupul mamei si de aia nu pot eu sa slabesc acum. Adica, nu pot tine un regim (tipa nu a alaptat decat o sapt in maternitate).
Acu, ce sa zic m-am multumit ca m-a apreciat dar...sa inteleg ca dupa alaptare imi pune gura in pod????

Mai rezistati sa va zic una tare de ieri. Disperata cum sunt cand imi spune cineva ceva, tot caut info despre fimoza. V-am spus ca dr asta are ceva cu mine si cu copchilu. Prima data a zis ca are o usoara fimoza dar sa decalotam usor si e ok. Acu la ult control, spune A, da , are fimoza dupa 9 luni la taiat." Ei s-o creada ea ca tai eu putza copilului. Si tot caut, to caut, sa vad ce si cum despre putza de copil. Vreau sa vad cum trebuie sa apara ca sa stiu cat decalotez. Si in cautarile mele...cel mai bun exemplu am apelat la tati. Ieri dupa ce face omu dus i-am spus Nu te imbraca, vino incoace. OMu gandind ca am alte ganduri vine inflacarat. Eu i-am raspuns sec:"Nu , ca nu vii de hanga -hanga, vii doar la control". Si uite asa i-am explicat eu ca vreau sa o studiez mai bine sa vad ce si cum. VA dati seama ca atunci m-a declarat NEBUNA cu acte in regula. Si pune-te ras si voie buna. Aseara ma tot striga prin casa daca il mai caut de fimoza

Este cel mai lung mesaj scris vreodata. Dar am atatea ssa spun.

www.infoturism.ro/acorda-puncte/111268/" target="_blank"> Un vot de increde va rog

Poze Raru

Raru, tziparul lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuca spune:

Buna fetelor,
Va multumesc mult pt urari

petrean copiilor mei le-a iesit anemie la analize si acum luam fier, vit C si acid folic

Noi cred ca o sa mai asteptam cu diversificarea, pt ca papam doar san si asa am inteles ca e mai bine pe la 5 luni si jumatate - 6 sa incepem.
Eu de abia astept sa le fac suculete, piureute si supite.

Eu cred ca am racit ma doare capul si stranut ce se poate lua de raceala daca alaptez?

"Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele."
Les Brown

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Citat:
citat din mesajul lui iuca

Buna fetelor,
Va multumesc mult pt urari

petrean copiilor mei le-a iesit anemie la analize si acum luam fier, vit C si acid folic

Noi cred ca o sa mai asteptam cu diversificarea, pt ca papam doar san si asa am inteles ca e mai bine pe la 5 luni si jumatate - 6 sa incepem.
Eu de abia astept sa le fac suculete, piureute si supite.

Eu cred ca am racit ma doare capul si stranut ce se poate lua de raceala daca alaptez?

"Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele."
Les Brown

de 2 minuni Bianca Ioana si Bogdan Andrei - 20.04.2009

Iuca, bine ai revenit! Ce faci? Hai, cand ne vedem? Am vb si cu Mihaela (la tel) si hai sa ne vedem. Desi daca omu nu e acasa sa mergem cu masina e tare departe pt mine pe unde sta Miha. Tu unde stai, in ce zona? Eu la turnul TV.

www.infoturism.ro/acorda-puncte/111268/" target="_blank"> Un vot de increde va rog

Poze Raru

Raru, tziparul lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cativ13 spune:

Buna dimineata! M-am trezit cu o durere de cap ingrozitoare ce ziceati ca pot sa iau daca alaptez? nimic?As mai baga o portie de somn dar bineinteles ca micutza are chef de joaca nu de somn....o sa am o zi tare nasoalamami de Silvia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Floric
esti mortala cu cautatul tau de fimoza...

oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*

Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!
*oooo*~*oooo*~*oooo*

Bazar
pentru:

Bogdan;Mihaita;Sebi;Ema

Mergi la inceput