Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (50)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Kea, imi pare rau pt toate prin cate ai tercut. Incearca si tu sa uiti partea aia urata si sa pastrezi doar amintirile frumoase. (eu una la partea asta lucrez acum).
Deci.. doua picaturi din san nu inseamna ca mai ai lapte. Apoi, si daca prin vreo minune ai avea, nu va acoperi necesarul lui, pt ca o alatare continua sufera niste modificari in functie de necesarul copilului si de timpul, varsta lui bebe. Am inteles (scuze daca gresesc) ca laptele nu isi schimba calitatile, dar in timp nu mai e atat de bogat proteic, asa ceva. El se adapteaza nevoile bebelusului, in functie de varsta lui bebe.
Apoi, daca Keutu e invatat la bibe, si ii este bine, ia in greutate, de ce nu te-ai multumi cu asta? In curand o sa treceti la lingurita si ai cu ce sa il inveti. (tot era la parintii intreba un subiect despre tehnici de a-l invata pe bebe cu lingurita... de luat aminte)
Eu zic sa nu te mai gandesti, si va doresc multa bafta la iesit dintucii!
Ma duc la somn, va pup de noapte buna~!

Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
Aprinde o lumanare in memoria Almei!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aris26

ayla - nu am incercat incain weekend ajung la mar pasat si apoi peste vreo saptamana la branza. uite o sa incerc zilele astea sa vad si eu daca iese ceva

25 martie 2009

Pai asta-i idee, cu cat e laptele mai gras cu atat e branzica mai bune, nu? Ori ala super pasteurizat ce mai are in el?
O idee cand faceti branzica, si strecurati zerul. Incercati sa-l beti cald, e super la gust, mie cald (rece deja e naspa) imi place la nebunie.
Si o idee de tinut minte pe viitor. Grasimea (nu exagerata) e buna pt bebe, ajuta la dezvoltarea celuleor nervoase, deci sa nu va ganditi vreodata sa-i dati lapte dietetic sau iaurtel dietetic, ca doar nu-i la cura de slabire.

Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

mai fetelor imi cam scade productia de laptic; e adevarat ca mutzu meu papa intr-o disperare, la 2 ore, maxim 2 jumate (doar sa doarma zdravan ca sa treaca 3) si ma usuca de tot; cred ca in curand o sa-i bag si eu niste suculete; decat lapte praf la 2 mese, mai bine o supica la o masa si suculet la alta- si asa pastram si lapticul calumea, lasam sa se stranga acolo bine; (si in plus ca nu vrea absolut deloc biberon, orice as pune in el; mai rau, acuma plange numai cand incerc sa-i dau)
voi ce ziceti??? oare e mai bine asa??? ca oricum, pana ii dau eu laptele praf cu seringa ..... (ca bibi nu se pune problema)... nu mai bine ii dau un piureut de fructisoare cu lingurita

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=6" target="_blank">Votati mutzunelul ratuscut -poze Dy1 si Dy2

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
minunea noastra David

Mergi la inceput

Aris, stai sa ma dumiresc. Voi nu aveti nici 5 luni? Mai amana-l cu branzica pana dupa 6 luni, eu abia dupa 6 luni si ceva i-am introdus-o. E totusi lapte de vaca, si in plus, pastile de calciu (reteta cu lamaie nu am incercat-o). Sau, nah, la ora asta, ma gandesc totusi ca nu-i bazaconie ideea dr cu branza din lapte praf. Macar nu-i aliment nou.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

kea - imi pare rau ca ai suferit atat de mult. sincer eu ash zice sa nu te mai craponezi de alaptare. copilul e sanatos, ii merge bine...ce rost are acum ca pt vreo 10ml de lapte de al tau sa-i dai flora intestinala peste cap. pe mine m-a certat cumnatul meu(medic)cand a vazut ca ii dau ce am mai reushit sa scot intr-o zi(eu mai aveam ca 100ml la 3 zile), mi-a spus ca mai rau il zapacesc de cap. poti incerca sa vezi cat scoti, daca mai ai macar o masa la 6-8 ore poate ar merita, daca nu, nu. asta e doar parerea mea si tine cont ca eu nu sunt fanatica cu alaptatul...ca dovada ca am si renuntat si oricum am vrut sa il intarc la 6 luni maxim

ayla - daca asa mi-a zis doctorita asa am de gand sa fac...daca nu iese mai vad eu. ea a zis ca 1,5 este suficient de gras pt el dar sa nu fie uht pt ca ala a fost prelucrat termic de multe ori si nu mai are nimic in el. minte ea mint si eu

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

gaza parca intreba de razatoarea de sticla. Mie mi-a aratat o prietena cum facea ea la inceput cand ii dadea mar. Taia marul in jumatate si cu o lingurita racaia/rascheta/radea marul. Oricum la inceput cand mananca cel mult doua lingurite, metoda functioneaza cu succes. Problema apare mai tarziu, cand trebuie cantitati mai mari.

dar biscuiti de ce trebuie sa le dam asa repede? Eu cred ca au si zahar si nu stiu daca au vreo valoare nutritiva deosebita.

4 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Citat:
citat din mesajul lui gigelica20

Prima masa de piure de mar a Pitonului...

Gigelica(Lucia),mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009

Vai ce ochi frumoasi are!
Pupam papaciosul sigur ca va iubim!
Lucia, vezi ca sunt si lingurite mai micute pt bebe.
Dar e tare linistit sa stii, Luana atata vorbeste, ca nici sa-i dau sa pape nu pot.

Love U back...
Stiu ca exista lingurite mai mici...avem si noi, din silicon, dar...ii place mai mult cu asta de baieti mari...

Ah, am spus ca asta e filmuletz cu prima masa, sa vezi acum ce vorba e pe el, azi a si stranutat si ne-a umplut de mar si pe mine si pe tati care radea in hohote ...iar cand papa lapte zici ca face gimnastica, atata se mai intorce, foieste, contorsioneaza, agita...

30 martie 2009

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lysbeth

Gigelica, eu le-am facut cu pensula de la trusa de desen a fiimii
De asta a si durat trei luni...+ ca eram graviduta si oboseam repede la statul in picioare

Mami de Damian Codrut Andrei (08 apr 09)

Ne putem baza pe tine cand ne luam apt???

Offf, criza asta, acum am fi avut si noi casutza cu 3 camere, sa aiba si mami cu tati dormitor, sa nu se mai chinuie pe canapea extensibila din sufragerie

30 martie 2009

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Asa, am mai uitat ceva:

Silvi multi ani fericiti sa aveti impreuna si de acum inainte

Gigelico frumos piton si cuminte mamica iubitoare

Pisigri detalii despre calatorie, cum s-a comportat Ilinca,...

Olga, mamica lui David iepurasul

Si eu ma plang ca nu prea sta soacra-mea cu noi si se mai duce si pe la tzara. Incep sa cred ca sunt cu capul , ca io sunt singura anormala cu cea mai cool soacra din lume.
Ieri ne-a facut inghetata de casa, azi s-a dus de dimineata la tzara (la 7 km de Focsani, comuna Milcov - stiti voi, "Hai la Milcov cu grabire/ Sa-l sorbim dintr-o...bla bla bla") si pe la 1 ne-a chemat la masa : fripturica la gretar, dovlecei pe gretar, adrei compti...ce sa mai slabesc eu ca sa fiu o nasa draguta, o sa fiu o nasa pur si simplu...frumoasa...

Maine fac io tirmaisu...ca asa vrea printul consort, care e necajit ca se termina cele 3 sapt de concediu...si trebuie sa se intorca in Bucuresti fara noi...cred ca abia asteapta sa scape de noi o perioada sa se...joace pe net fara sa il io....

30 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

gigelica era sa-l secam dintr-o sorbire

lasa, ca o sa aveti si apartamentul mult visat!

Fetele, de asta mi-e drag de voi de nu mai pot, ca imi spuneti ce ganditi sincer!

4 luni

Mergi la inceput