Mancare bio pentru cei mici?

Mancare bio pentru cei mici? | Autor: florina75

Link direct la acest mesaj

Buna,

Am tot citit forumul dar nu am gasit nicio informatie legata de mancarea cea mai buna pentru bebelusi. Am inteles ca cei mici se dezvolta mai armonios cu mancari din categoria bio/eco friendly.

De unde cumparati genul asta de produse?

Merci!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

depinde de varsta

pentru bebelusi exista borcanase de la hipp si humana care sunt bio

in functie de orasul in care locuiti, exista si magazine unde se pot gasi legume bio.

Cristina, mama fericita de Stefan Carol (29.12.2008)

http://b1.lilypie.com/hQRfp2.png

http://s288.photobucket.com/albums/ll162/cristi_2003/CAROL/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

la mega image au raft bio ptr bebelusi, cu cereale Holle, mie mi-au placut mult, biscuti...nu am vazut personal, dar am primit biscuitii de la mama mea si mi-a spus ca erau mai multe produse.

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florina75 spune:

luny, am fost la mega image si raftul lor cu produse pt copilasi e cam sarac.

cristi, e vorba de bebelusi. am inteles ca oferta e mai variata in online si am inceput sa caut astazi oferte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

da, Florina, eu am tot comandat de pe babypoint, aduse din Germania..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pinkie_pie spune:

Despre firma Babypoint am o parere EXECRABILA!! De ce?Simplu:nu onoreaza comenzile,isi trateaza clientii cu aroganta,nu ii intereseaza parerea acestora si multe altele...Deci mare atentie cu aceasta firma,s-ar putea sa aveti o experienta mai mult decat neplacuta.NESERIOZITATE TOTALA.
Mai bine incerci in hipermarket-uri,la Carrefour au gama Hipp,au adus si borcanele si cutii cu cereale,au si borcanele Humana dar cred ca si Nestle sunt ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natalia2008 spune:

Iar pentru bebe sub un an, atentie '''fara gluten''.

Noua ne plac biscuitii bio fara gluten cu iaurt. Sunt tare buni si asa simpli, dar si in lapte sau piure de fructe. Eu ii cumpar online.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

de unde?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

un subiect despre produse bio:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=131941&SearchTerms=ce,produse,bio,stiti

Gabi

There is no taste like the taste of being thin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florina75 spune:

Fetelor, vreau sa va spun ca am comandat de la vreaubio.ro mai multe piureuri cu fructe si sucuri si toate produsele sunt minunate.

Fetitei mele ii plac la nebunie, comanda mi-a venit intr-o zi si nici nu am platit livrarea.

Va recomand cu caldura site-ul asta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui florina75

Fetelor, vreau sa va spun ca am comandat de la vreaubio.ro mai multe piureuri cu fructe si sucuri si toate produsele sunt minunate.

Fetitei mele ii plac la nebunie, comanda mi-a venit intr-o zi si nici nu am platit livrarea.

Va recomand cu caldura site-ul asta!

Ce anume ai comandat? Pe mine ma intereseaza Piureurile pt copii Bio Minis.

Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
Aprinde o lumanare in memoria Almei!

Mergi la inceput