Gravidute prin FIV (48)
Raspunsuri - Pagina 22
hepilica spune:
Avalon, iti tinem si tie pumnii. Sarcina usoara in continuare si sa speram ca baieteii tai vor sta cat mai mult la mami in burtica.
Nu e neaparat o regula ca gemenasii se nasc un picut mai repede, uite Moni a nascut aproape de 40 saptamnani...
.
Sanatate multa in continuare
.
many - mama mi-a cumparat un set (pachet) cu 3 biberoane. nu le-am vazut inca. le voi vedea diseara cand vine la mine si voi reveni cu detalii. 
h.
37+
- Aproape de marea intalnire!
Multumesc lui DD.
eumada spune:
Fetelor la mine nici nu se cunoaste operatia...nu zici ca am avut asa ceva...marimea depinde de marimea copilului si a burtii......de pozitionare,de multe,plus ca este cusuta pe dedesubt la suprafata nu am fire nu am nimic,doar fir resorbabil in interior..atat.nici nu se mai vede,dar vindecat e peste un an....
Nu va mai agitati cu bibe si cu alte traznai,o sa vedeti voi dupa....eu am unul marede sticla pe care-l bag la microunde sa incalzesc apa si de la avent cele pe care le foosesc..sunt foarte bune,excelente chiar,si de calitate extraordinra...mi-a adus cineva din anglia trei seturi a cate 4..dar sunt bune si in tara..in farmacii sa stiti.au gura larga..si numai bune...
Minunica mea capata gat si tupeu.....noaptea gugushteshte adica tuguie buzele si se uit la mine...vrea sa-i cant sa-i dansez,...am bagat carutzul in casa si o plimb cu el..parca-s cel care plimba shoshonul la ospiciu......
nu prea incape carutzu` in buda...

![]()
va puppp
Madalina
de minunica Eva-Maria
.
bulinanico79 spune:
Scuze ca nu prea scriu pt ca nu am noutati dar citesc cumintica zilnic si am modificat pe prima pagina tot ce ati zis....acum ma apuc de alt capitol...sper sa imi iasa si de data asta![]()
Nico
18+
Fragutza spune:
Pupici si de la mine, ladies!
Sunt tot in pachet promotional:D, mi-am aranjat hartiile pentru spital si acum cred ca ma duc la cosmetica pt epilat.
Fetelor, trebuie sa faceti capitol nou! Cam la 20 pagini trebuie schimbat.
Baby
39+
Natalia
Evy30 spune:
buna tuturor .
Raluca merci 

Many
abia astept sa merg si eu la baby expo .
Eumada , ma bucur ca sunteti bine .
pupici tuturor si numai bine .
eu abia astept concediul , desi mai merg si luna asta la serv
. de ieri simt ca plesneste burtica, ma simt mareeeee , desi nu e chiar asa in realitate si ma doare pe jos cand stau la birou si cand ma ridic . cred ca suntem iar in perioada de crestere
asa ca daca nu am avut pana acum burta mare , probabil o fac pe ultimele luni .![]()
la mine se vede in san , laptisorul .asa alb in varful sfarcului . e frumos ....
Evy 28+
Micky2007 spune:
Fetelor am deschis un capitol nou aici, ca vad ca niciuna nu se incumeta.
Sarcini usoare va doresc in continuare, iar pentru cele care urmeaza sa nasca Nasteri usoare, copii sanatosi, frumosi si papaciosi. 
Micky fericita mamica de 2 minuni
Beatrice Anamaria +
David Cristian
POZE
li_am spune:
Buna fetelor,
vreau sa va multumesc ca mi-ati atras atentia la bisphenol A, ca eu una nu aveam habar... Am stat ieri pana tarziu pe net si am citit diverse studii, desi parerile se pare ca sunt impartite, eu am hotarat sa renunt la biberoanele din plastic vechi (se pare ca nu numai incalzirea, ci si uzura (prin spalari repetate la masina de spalat vase sau zgarieturile de la perie, etc.) are acelasi rezultat... Ce noroc pe mine ca tot ce am comandat pt fetita am comandat de la Medela (intamplator una dintre putinele firme care a fost si este bpa free), mai nou si pompa este bpa free... Am mai citit cateva chestii infioratoare, gen
1.SIDS ar putea fi produs tot de anumiti compusi chimici din saltelele pe care dorm bebelusii (in Australia s-a dezbatut mult tema asta si concluzia este ca simpla "infasurare" a saltelutei cu un material anume prin care agentii astia chimici nu trec, a redus semnificativ (spre 0) incidenta deceselor cauzate de SIDS.
2.nu numai bisphenol A poate fi nociv, in compozitia plasticului moale din care se produc de pilda ratustele pt baie, la fel exista nu stiu ce compus chimic ce poate dauna bebelusilor si copiilor mici... deci plastic nu e tocmai fantastic... eu incep sa am dubii si legate de melamina, care, pana acum e considerata safe (marea majoritate a tacamurilor, canilor, farfuriilor si bolurilor pt copii sunt din melamina)
3. desi pe eticheta nu scrie, in compozitia multor produse de ingrijire a bebelusilor s-au gasit 1,4-dioxane si formaldehyde, doi cunoscuti carcinogeni (in produse de la Johnson & Johnson si Mustela spre exemplu). Mie una mi se pare ingrijorator faptul ca din 28 de produse speciale pt copii, nu mai putin de 17 au continut ambii carcinogeni). in plus, 1,4 dioxane s-a gasit si in produse organice...
4. balsamul si detergentul de rufe contin, pe langa phtalati si alte substante deosebit de nocive, in special carcinogene (gen BHT- butyl hidroxy toluen care in unele tari a fost interzis)
5. orice produs de ingrijire, gel de dus, sampon, crema de corp, etc contine unele sau toate substantele de mai sus... sodium laureth sulphate de exemplu mie imi suna extrem de cunoscut, cred ca e pe toate etichetele din baia mea... Ei, l-am gasit si pe asta pe o lista lunga de chimicale cu potential cancerigen, alaturi de polyethylene, xylene si altele.
Eu una m-am gandit deja sa ma mut pe o insula pustie fara chimicale, fara praf, fara alergeni, fara masini, fara tv, fara curent, fara E-uri, fara Billa... Da' ma intreb cine mulge vaca, sa-mi dea in fiecare dimineata iaurtel bio cu zmeura?
_
FIV 1 dec 2006 - Austria - nereusit
FIV 2 feb 2007 - Austria - reusit (sarcina cu probleme - dar BB la termen!!)
FIV 3 - martie 2009 - Austria -
27+
AMR 13 sapt
poze