Gravidute prin FIV (48)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns li_am spune:

Many_bany,
pare-mi-se tu urmezi dupa fete, nu-i asa?

_
FIV 1 dec 2006 - Austria - nereusit
FIV 2 feb 2007 - Austria - reusit (sarcina cu probleme - dar BB la termen!!)
FIV 3 - martie 2009 - Austria - 27+ AMR 13 sapt

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaioanaxx spune:

Li Am - am observat si eu ca dupa ce a tras de la sani a venit lapte mai mult, deci tot bebele stimuleaza lactatia, pompa mai putin; am pompa manuala Isis de la Avent, am luat din asta pt. ca nu ma gandeam ca o sa scot decat surplusul de lapte;sper sa se apuce de san ca altfel clachez;te pup si mersi pt. sfaturi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Raluca, eu am sunat la cateva farmacii Dona care sunt mai aproape de mine si mare lucru nu au, una avea numai canita iar la alta farmacie nici macar nu stiau ca au spre comercializare aceasta marca de biberoane, o sa incerc si la bebecurier telefonic, daca au o sa merg pana la ei
Ellanik multumesc de articol, stiu aproape totul despre BPA insa partea proasta ca pe biberoanele comercializate la noi, eu personal numai pe cele de la NUK am gasit scris ca nu contin BPA , pe celelalte nu scria nimic. Nu stiu cat de periculoase sunt insa nu vreau sa risc nimic
Daria, Castelana
Li_am, dintre fetele care mai scriu, dupa Hepilica eu urmez, insa sper sa nu se intample mai repede de 01.11.09, chiar daca sunt nerabdatoare.
Hepilica azi pe unde esti?
Eu azi m-am ocupat de treburi administrative, livret de familie(noi nu aveam)n am primit Kit-ul de celule stem si am cusut goblen
Va pup si sper ca maine sa ne "vedem" in aceeasi formatie"

29 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Dariaioana, iti multumesc foarte mult pentru raspunsuri, nu ma asteptam asa repede avand in vedere ca bebelusa ta este atat de mica si necesita atentie maxima... Ma bucur ca operatia s-a cicatrizat bine, banuiesc ca si incizia este mica (cam cati cm, apropo?) si cred ca pentru interior a folosit fire resorbabile si doar pentru cusatura exterioara a folosit din acelea care se scot... Sa speram ca Daria va prinde putere si va putea fi alaptata fara bibe

Raluca, e foarte bine ca doctorul nu grabeste nasterea si chiar daca va fi cezariana , lasa sa se declanseze. Stie ea unguroaica atunci cand e pregatita

Many bany, am vazut pe site-ul baby expo ca vor participa si cei de la Dr.Brown's. Cat despre BPA free, vezi ca si cei de la Avent au biberoane si cu BPA si fara (cele care sunt cu BPA free au aceasta mentiune expresa pe ambalaj).

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

Avalon 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

many_bani, mie mi-a cumparat mama astazi un set de 3 biberoane de la farmacia din Drumul Taberei (apare o singura farmacie in dr taberei pe site-ul lor). O sa mi le aduca maine. Si eu abia astept sa le vad.

se pare ca tu esti urmatoarea "programata" la marea intalnire .

urmeaza cred li_am , evy ...sanatate multa fetelor. va tin pumnii sa fie totul bine pana la 40 saptamani .

ellanik - 13 saptamani!! felicitari!!

castelanaC - . ai grija de tine.

h.

37+ - Aproape de marea intalnire!
Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Evy30 spune:

Raluca , se pare ca frumusetei tale ii place la mami
citesc cu emotie mesajele tale. e bine ca ai rabdare .
de fapt e stiut - cu cat sta bebele mai mult in burtica cu atat mai bine pt el. asa ca felicitari . o luptatoare in adevaratul sens al cuvantului .

Hepilica su tu esti extrem de aproape de marea intalnire . sanatate multa si sa nasti aproape de 40 de sapt .

Many tu esti urmatoare pe lista . deja ai primit kit-ul . ce repede .

pupicei tuturor si numai bine .
fetelor cand este baby expo ?

Evy 28+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Avalon

Many bany, am vazut pe site-ul baby expo ca vor participa si cei de la Dr.Brown's. Cat despre BPA free, vezi ca si cei de la Avent au biberoane si cu BPA si fara (cele care sunt cu BPA free au aceasta mentiune expresa pe ambalaj).

Cred ca astept baby expo, nu mai am rabdare sa umblu prin oras, eu de fapt pe Avent eram croita, insa pe tot ce am pus mana nu avea nici o precizare. Multumesc mult

29 +

Mergi la inceput

Teoretic eu urmez, insa flacaii lui Avalon este posibil sa fii mai grabiti
Hepilica ai luat biberoane separate sau pachet? Sa intrii maine sa ne spui
Evy, daca nu ma insel baby expo este pe 27-29 sept., abia astept
O prietena care a nascut prin cezariana, a avut lactatie cam la 5 zile dupa nastere, in acest timp a hranit bebita cu biberon de la Avent, care cica datorita tetinei care nu stiu cum este si care imita sanul, nu a avut nici o problema ca atunci cand a avut lapte, ca fetita sa suga la san, iar acum la 7 luni tot papa lapte de la san.
Eu eram speriata ca odata dat biberonul, nu o sa mai vrea la san, dar se poate , totul este sa fie lapte.

29 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Cred ca ai dreptate many bani, eu estimez ca voi fi mamica undeva pe la sfarsitul lui octombrie si intr-adevar dupa Raluca si Hepilica, restul fetelor sunt cu DPN noiembrie si cu sarcina unica, deci le doresc sa nasca la termen si sa nu se grabeasca. Dar pana atunci avem galerie de facut!

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

Avalon 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Buna dimineata fetelor,
Noi, adica eu si burtica, mea suntem bine papam cam cu pofta gen haplea (dar sa stiti ca eu nu sunt asa, papam asa fara pofta mare sau dorinta, cand eram in tara treceau zile si au de alergaturi si ganduri, munca pasionala uitam deseori sa mananc ziua si-mi aminteam noaptea la auzul stomacului meu din ce in ce mai atrofiat) si apoi imi este ffff rau.
Asa mi s-a intamplat sambata asta. Noaptea de sambata, duminica toata ziua rau, greata si fara puterea de a ma mai gandi la papa.
Ce bine ca nu am varsat, dar incerc sa ma controlez un pic, prea ma infig in farfurie... si ma apuca niste nostalgii si pofte de chestii pe care le papam acasa in copilarie...chestii care mi le facea femeia de la noi din casa... Ieri mi-am facut cartofi prajiti (din cei mici rotunzi sa semene cu cei noi, aici se cheama baby potato) cu branza rasa deasupra, ou ochi si salata de rosii...
Daca ma vede cineva strain zicea ca nu-mi da sotul de mancare (oricum dupa el nu pap suficient).
Sotul meu saracul ma intreba, si-ti place asa mult chestia asta?
Am ras cu pofta, el papa tot ce-i dau eu si mereu imi zice ca nu-i problema dar lui ii plas schimbarile...ceea ce nu intelege el e ciorba acra (ce o denumeste apa calda colorata).
Oricum daca va vine sa credeti eu de cand sunt aici niciodata nu am mai facut cartofi prajiti, de felul meu nu prajesc nimic!!!!!!
Chiar si ouale le pap fierte sau romanesti, dar acum..... as devora orice prajeala si acrituri..... chiar si fara greata sau varsatura eu la fiecare cumparatura trebuie sa ma aprovizionez cu castraveti murati. Banuiesc asa un pic ca va fi baiat bebe asta...
Azi dimineata s-a oripilat cand i-am zis ca as manca orez cu lapte si dulceata deasupra...mi-a zis: oare asa o sa manance si copilul nostru? Eu: acum da, dupa ce se naste... vedem ce preferinte are
In rest sunt bine, nu pot sta mult la calc (parc av-am mai zis), ma ameteste de cap si am o senzatie ce greata si acesta e un motiv ca nu am mai scris, apuc sa citesc (si cum aici se scrie intr-un ritm nebunesc) dar cand aj la scris...trebuie sa ma ridic sa ma plimb un pic, sau sa ma uit pe fereastra... nu tv, nu citit si nu pot sa cos (cum m-a apucat si chestia asta de a broda cu perle..., pietre, transfosm orice de la o purtare la alta...(poate iese bebe designer si ne scoatem toata familia)!

Raluca, sunt cu ochii pe tine!!!!!!!!!Tinem pumni!!!!

Fetelor, va pup si o zii buna plina de vesti bune si soare, zambete, sanatate si bucurii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

acasa a venit toamna, imi este dor sa ma plimb in padure si sa mananc la bunica-mea prune si struguri......

castelana fericita 8+

Mergi la inceput