medic endocrinolog Bucuresti - recomandare

medic endocrinolog Bucuresti - recomandare | Autor: kigallu

Link direct la acest mesaj

Salutari tuturor!

Am mare nevoie sa imi recomande cineva un medic endocrinolog bun, deorece am descoperit recent un chist maricel la ovar si un fibrom. Sunt multe cabinete private si multe spitale in Bucuresti, deja am avut o experienta neplacuta cu Medlife, maine fac ecografie la Pro-Life pentru a obtine mai multe detalii si un diagnostic clar.

Dupa mintea mea cred ca ar trebui sa ajung la un endocrinolog si nu stiu unde. Sunt intr-o stare de semi - urgenta: febra, dureri la ovare, greata, voma, si un pseudo tratament cu antibiotic. Please help!!!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns trutzi spune:

Buna!

Mie mi-a fost recomandata Dana Dinu de la Sanador (nu am fost inca dar am incredere in cel care mi-a recomandat-o[Herghelegiu]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANITA75 spune:

kigallu ,eu am fost la d-na Bajenaru de la medlife dar mi s-a parut ok ,am fost o singura data, tu ce probleme ai avut la acest spital?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kigallu spune:

La medlife medicii sunt draguti, dar, in cazul meu, isi asuma cam greu raspunderea pentru un diagnostic. Am fost la medicul de familie cu dureri de rinichi si analizele au iesit ok, asa ca a fost o problema cu diagnosticul. si-au mai dat alte doua doctore cu parerea, le multumesc, dar sunt constienta ca au facut acest lucru pentru a se acoperi in caz ca nu ies lucrurile ok. solutia oferita a fost la nivel de farmacie, adica anti - inflamator si un antibiotic pe care mi l-a recomandat si vecina(ceva cu arie larga de actiune). Problema mea e o burta mare si umflata, arat insarcinata si chiar nu sunt.

Am mai fost la ei la ecograf si m-a tratat cu flit doctora desi am platit cam 200 RON acum un an pentru ecografie abdominala si pelviana. M-a intrebat daca am probleme cu ovarele si am zis ca nu (chiar nu am avut pana acum) si s-a uitat asa in scarba, ca acum sa aflu ieri tot de la ei cam un chist 'maricel' si fibrom pe uter.

As atrage atentia asupra doctorei Nicoleta Brezan care l-a tratat pe sotul meu pentru o banala raceala intr-un mod 'eronat'> desi el i-a spus ca trebuie sa conduca in fiecare zi, reteta data a fost o combinatie de 5 medicamente foarte puternice si a avut un accident(nu grav, dar...). stiu ca a fost mutata la ecograf, nu stiu daca mai lucreaza acolo. Este incomptetenta.

Asa ca trebuie 'sa ma caut' pe la alti medici. O sa incerc si la Sanador. Multumesc pentru raspunsuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANITA75 spune:

imi pare rau ,mai sunt si dr. incompetenti care n-au ce cauta in spitale ,dar puteai sa te duci la alte clinici daca ai vazut ca nu te ia in seama

Mergi la inceput