Burtici fericite de septembrie-octombrie (159)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daciana.ilie spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Eu am fost la spital ca sa ma linistesc ca Omega 3 nu-si facea efectul la creierul meu bolnav....si mi se parea ca e ceva cu bebitza ca nu misca cum trebuie.
M-au monitorizat o ora intreaga ...si el dormea ca un porcoman....intr-un final a inceput spectacolul si totul e minunat.
Acum sunt acasa fericita

Confuzia mea cea mare este ca misca altfel decat pana acum...parca se taraste asa, parca se intoarce...adica nu ma mai loveste deloc....poc poc....ma rog....totul e bine .....

Luci , din aceleasi motive am fost si eu azi la spital ; ce doamne iarta-ma ne-o fi apucat ...

Haide Ralu... suntem cu tineeee!!!

35+ cu Darius Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Citat:

aida daca vrei iti dau eu 2 palme si tu mie 2 la schimb....ca si eu am DPN 11 sept....asa ca.....si sunt tare relaxata si nici macar nu am habar cum e o contractie......
sa stii ca vreau , am nevoie , pliiiiiiiz , auzi ?Laci e gelos pe -ul tau , ca de ce eu nu am avut rabdarea ta

Aida ... 35+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui daciana.ilie

Citat:

Eu am fost la spital ca sa ma linistesc ca Omega 3 nu-si facea efectul la creierul meu bolnav....si mi se parea ca e ceva cu bebitza ca nu misca cum trebuie.
M-au monitorizat o ora intreaga ...si el dormea ca un porcoman....intr-un final a inceput spectacolul si totul e minunat.
Acum sunt acasa fericita

Confuzia mea cea mare este ca misca altfel decat pana acum...parca se taraste asa, parca se intoarce...adica nu ma mai loveste deloc....poc poc....ma rog....totul e bine .....

Luci , din aceleasi motive am fost si eu azi la spital ; ce doamne iarta-ma ne-o fi apucat ...

Haide Ralu... suntem cu tineeee!!!

35+ cu Darius Alexandru

e de la emotii

sa-ti zic una tare ca era la monitorizare si una care nastea sambata ......adica avea DPN sambata.....
se vedea pe fata ei ca era cu mult mai stresata decat mine

Cea mai fericita 36 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

Citat:

aida daca vrei iti dau eu 2 palme si tu mie 2 la schimb....ca si eu am DPN 11 sept....asa ca.....si sunt tare relaxata si nici macar nu am habar cum e o contractie......
sa stii ca vreau , am nevoie , pliiiiiiiz , auzi ?Laci e gelos pe -ul tau , ca de ce eu nu am avut rabdarea ta

da-mi mie baiatul tau si-ti dau eu surpriza mea ?
sa-i spui lu' Laci ca oamenii rai nu mi-au spus ....eu am vrut sa aflu....m-am rugat de ei...dar nu au vrut, asta e ....
mai am putin si aflu....deja mi se pare firesc sa nu stii ce ai

Cea mai fericita 36 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daciana.ilie spune:

Citat:

sa-ti zic una tare ca era la monitorizare si una care nastea sambata ......adica avea DPN sambata.....
se vedea pe fata ei ca era cu mult mai stresata decat mine

...ti s-o fi parut ...

auzi Luci , dar placenta, ai aflat cum e cu placenta? ca techila a pomenit azi de placenta partial calcifiata ... si uite asa am mai facut rost de inca un morcov ....

35+ cu Darius Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

deci Ralu se gandeste la niste biete gravide care poate stau mai prost cu tensiunea (desi mai sunt unele / Manga /, care vor adrenalina la varsta asta inaintata a sarcinii), si vrea sa nasca repejor....ASA SA FIE, ITI TINEM PUMNII: REPEDE SI USOR!!

37+ cu Ebru PRIMA POZA!
AMR 3 SAPTAMANI!

nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura78nico spune:

Scot si eu agitatele pt RalucaSa ai parte de o nastere usoara!

Hai Raluca!

Fug pana la bucutarie si revin!

Laura 30+ si Ramona Cristiana 20.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carinablanca spune:

Buna fetele,

bag si eu agitate pentru Raluca_u

Acum am ajuns la zi deja am avut de recuperat doar 1 capitol si juma.

Dar nu mai stau mult ca merg sa pap o piza .

Sa vedem ce se intampla pe cand ma intorc. Poate avem deja inca un bebe.

37+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Lucia deci asa, stai cu emotii si nu ne zici nimic... Bine ca poti merge sa vezi care-i treaba si l-ai trezit pe puiul tau .

Ramo, e o tipa super, intr-adevar! Va invidiez ca ati fost colege si la cealalta odisee si va voi forta sa-l faceti si pe-al treilea sa ne mai intalnim o data

Hai Ralu!

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

hai Raluca

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Sa-l ajutam pe Alex

28+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput