Burtici fericite de septembrie-octombrie (159)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

sa scoatem la inaintare agitatele ....

HAI RALUCA

HAIDE BEBE DE RALUCA

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si 33+ Anna Sophia
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Mesaj proaspat:

"M-au pus pe oxigen, bb e f agitat. Cica o sa mearga rapid."

Hai fetele la galerie, sunteti cam lenese!!! Se pare ca Ralu nu ne va tine 2 zile in suspans, ca Iulika

Hai Ralu!

Doamne ajuta!

Cred ca Ralu s-a gandit sa nu ne faca sa stam noaptea tarziu.

Am vrut sa-i trimit mesaj Monicai sa o tin la curent, dar m-am gandit ca poate ii trimit inainte sa-i ia aia tensiunea, deci nu ar fi recomandat .

Lucia, Cristina, asa de tare m-am regasit in bancul ala, ca i l-am tot trimis la sot. Inca el nu e acasa, ca e la o pizzerie cu doi amici, deci...

Si mami are aparat din ala de paine, e mult mai ok decat in cuptor, ca nu trebuie nici sa framanti, nici sa astepti tu sa dospeasca.

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

MAI VREM UN BAIETZEL GRAS PE PRIMA PAGINA !!!!!!!!!!!!!

HAIDE RALUUUUUU !!!!!!

Cea mai fericita 36 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

[b]ralu_U[/b, hai fa-ne o bucurie ca suntem insetate de suspanse si vrem adrenalina la vena! ce emotionata sunt...si parca vad ca pierd anuntul oficial...ca deseara am program de cinema. cica sa ma simt si eu scoasa in oras ca sa mai uit de burta

hai fetele cucuietele.

MangaGirl :-) 34+ cu Sasha Laurian

varsta bebe

poze

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Ramo ai fost mai rapida

Tocmai m-a sunat Ralu din nou si a zis ca acuma vine sa-i monteze peridurala. Am intrebat-o daca doare si a raspuns asa, "ei, doare..." dar era vesela si ne tot zicea ca ne pupa pe toate . Am intrebat-o ce zice doctorita, vine azi bebe, si a zis ca da, vine imediat . Si eu am spus "deci imediat esti cu bebe in brate" si a inceput sa rada .

Multumim muuuulllltttt Ralu ca ne tii la curent!

Hai Ralu!

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramsan spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Citat:
citat din mesajul lui cristina_ana

Lucia, tot vroiam sa iti zic, dar am uitat: pe franghia aia super frumoasa stii ce mai lipsesc?: niste ciorapei din aia mici-mici-mici de tot, de nici nu ii poti prinde cu clestele!

Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 36+ cu ( Emma Ioana )
POZE

nu am luat...am luat numai manusi dar inca nu le-am spalat

eu mai am timp berechet...ca doar nasc in septembrie

Cea mai fericita 36 + cu

Lucia teoretic vei naste in septembrie, practic de pe la 37 sapt. ar trebui sa inceapa gladiolele miscarea de unduire, adik de sapt. viitoare!

Ramona

Tudor Gruia 33+

AMR 7 saptamani pana vine bebe

Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

mai fetelor chiar ca sunt brrrrrrr (ala care tremura si isi roade unghiile) , dar eu fara sa vreau v-am indus in eroare pt ca la mine UM a fost 16 dec si daca nu ma insel DNP e 22 sept , dar din cauza ca am o cezariana dr a zis din start 15 sept , so inseamna ca am 35 de sapt. Corect?

Raluca_u go go go

Aida ... 35+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

mai fetelor chiar ca sunt brrrrrrr (ala care tremura si isi roade unghiile) , dar eu fara sa vreau v-am indus in eroare pt ca la mine UM a fost 16 dec si daca nu ma insel DNP e 22 sept , dar din cauza ca am o cezariana dr a zis din start 15 sept , so inseamna ca am 35 de sapt. Corect?

Raluca_u go go go

Aida ... 35+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

corect. esti la o sp inaintea mea

MangaGirl :-) 34+ cu Sasha Laurian

varsta bebe

poze

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramsan spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

Ramo ai fost mai rapida

Tocmai m-a sunat Ralu din nou si a zis ca acuma vine sa-i monteze peridurala. Am intrebat-o daca doare si a raspuns asa, "ei, doare..." dar era vesela si ne tot zicea ca ne pupa pe toate . Am intrebat-o ce zice doctorita, vine azi bebe, si a zis ca da, vine imediat . Si eu am spus "deci imediat esti cu bebe in brate" si a inceput sa rada .

Multumim muuuulllltttt Ralu ca ne tii la curent!

Hai Ralu!

31+

Ea este o fire foarte optimista, iar necazurile prin care a trecut si au fost destule, au facut puternica in fata vietii, asa ca e o tipa FOOOOARTE TARE! sa vedeti voi cat de repede va veni mesajul ala... gen anunt!

Ramona

Tudor Gruia 33+

AMR 7 saptamani pana vine bebe

Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

RAMO teoretic avem 3000 de euro...practic avem 3 curve
stii bancul, sper

mie imi tremura gladiolele din iarna dar acum stiu ca nu mai am cum sa fentez soarta....vine nascarea si la mine ....cand o veni....e binevenita

Cea mai fericita 36 + cu

Mergi la inceput