*Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (70)*
Raspunsuri - Pagina 20
mamiseli_11 spune:
Otilia sunt suparata din mai multe motive. Primaria se chinuie de 4 ani sa faca niste blocuri pt tineri (printre care si eu) si cica ar fi pe sfarsit de construit si astept repartitia care nu mai vine si nu mai vine. Nimeni nu stie nimic, functionarii stau acolo doar sa raspunda la tel in rest sunt total pe dinafara. Cand ne-om muta trebuie sa deschidem contracte de utilitati care costa si nu prea ne permitem cheltuielile astea suplimentare ca sa nu mai vorbesc de mobila aproape inexistenta care ar trebui si aia luata. Bine macar ca ne dau astia doar doua camere ca daca mai trebuia mobila si pt a treia... Mirunel daca nu stau exclusiv cu ea face un scandal monstru si pe mine ma deprima teribil dezordinea, exact cum ziceau si fetele. Eu cand nu fac nimic prin casa inseamna ca sunt intr-o stare nasola rau de tot. Si pt cireasa de pe tort, ieri am tras o sperietura zdravana pt ca am descoprtit ca imi intarziase 5 zile. Si o cam bagasem pe maneca pt ca, desi imi doresc enorm al doilea copil si nu m-ar deranja sa am un bebe mic, inca nu sunt pregatita psihic sa fiu iar gravida. Sa am iar multe kg, sa ma doara spatele si bazinul non-stop (bine, nu ca acum nu m-ar durea), sa nu ma pot deplasa deloc si sa stau inchisa in casa cu lunile. Efectiv nu pot acum. Vreau sa am corpul un pic si pt mine, sa ma mai bucur si eu de el. daca ar aparea bebeii asa direct in patut, puf... ce bine ar fi
. Totul s-a rezolvat in final dar am ramas cam naucita.
Deci fetele care va simteati vinovate ca va plangeti, v-am luat? Sa nu indrazniti sa nu povestiti aici care va sunt supararile pt ca ajutati mult. Poate si pe voi dar si pe restul. Pe mine ma ajuta, de exemplu, sa ma simt normala ca mai trec si alte mamici prin stari asemanatoare si ca totul se va rezolva in final. Asa ca ziceti mai departe ca ziceti bine. Va pup
Mihaela
de
Miruna Cosmina (13.11.2008)
Pozele mele
Mirunica
bertha spune:
Mamiseli, 
. Te inteleg si, vorba ta, bine ca ne plangem toate, inseamna ca-i normal.
Si la mine e la fel, de ce e mai multa treaba, de-aia ma mobilizez mai greu si sunt mai amarata. Cand eram tanara era invers.
Rasturnam casa si o puneam la loc intr-o singra zi.
Eli, felicitari sotului!
Am uitat sa va reproduc prima conversatie a galuscutei cu un baietel frumos de varsta ei.
Se intalnesc in Kaufland fata-n fata. Se privesc intens, rad cu gura pana la urechi, apoi el zice: "ma-ma", ea: "ta-ta", el insista "ma-ma", ea tipa la el "ta-ta". El se bosumfla si tace. Au fost criminali.
Bertha, mamica a doua comori -
Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si
Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana
elilov3 spune:
mamiseli ai sa vezi ca o sa treaca ma mai apuca si pe mine uneori..da trece...eu una ma consolam cu gandul ca au mai trecut si alte fete de pe forum prin asa ceva si parca ma mai bine dispuneam ...cat priveste primaria si problemutele lasa noi sa fim sanatosi ca belele tot curg ai sa gasesti cumva o solutie si totul va fi bine 
bertha bine ca nu a patit baiatul ceva...lasa bine ca a tras o sperietura invatatura de minte...iar discutia ah ce ma delecteaza

![]()
iza buei mamicutza gospodina azi ce mai gatesti...ne omori 

ginye ce mai face stef cum mai doarme? 
ami pai vin eu cu sugativa la pompa daca se poate
va pupam 
"Cand uiti de propriile tale defecte devi mandru." Democrit
Otiliav spune:
Neata si din ploioasa Norvegie.
Mamiseli, cunoastem cum se fac treburile astea. In 2003 socrul ne-a zis sa ne mutam repede din apartamentul lui ca sa-l vanda sa dea avans pentru casa prin ANL. In 2005 iesea la plimbare cu Ana si mereu imi zicea de viitoarea casa, inca nu semnase contractul. Acum in 2009 iesea la plimbare cu Elisa si-mi spunea ca nici acum nu este mutat, au ridicat casele dar nu au utilitati. Iar ei nu se muta decat daca-i totul pus la punct, cred ca le ia un an sa-si care toate obiectele de valoare in ritmul lor adica la fiecare sfarsit de saptamana mai duc diverse impachetate bine de tot.
Nici pe mine nu ma aranjeaza perfect apartamentul acesta dar zona imi convine de minune si cat e Ana la gradi aici nu are sens sa ne mutam. Insa tot e pe lista de nemultumiri.
Mami de Thomas, cred ca ma risc si eu la niste galuste. Nu de alta dar am un prun pe aici, si-s bune la gust spre deosebire de toate fructele dinmagazine care-s de plastic si nu ma mir ca nu vrea Elisa sa le manance (exceptie mar si banana). Cum vad 57 pe cantar tup si eu cu prunele. Am mai vrut sa fac acum un an, am cumparat pesmet si l-am dat la rate pe lac pana la urma.
Bertha, si mandra mea mi-a aranjat o galerie. Acum e prinsa temporar, faza e ca nu gasec ceva la fel cu celelalte din casa.
Andy, sper sa stiti cat mai repede care-s alimentele nerecomandate. Din doi sensibilosi nu e de mirare ca e alergic si el la diverse. Bine ca acolo gasesti multe produse prin magazine.
Mami de
Ana Maria(18.12.2004) si
Elisa Andreea (09.12.2008) Doua gogosele sagetele
Pozele noastre
oceanborn spune:
Bertha ce dulci piticii
! la noi nu merge cu baloane de sapun pt ca ii trebuie betisorul ala prin care suflu
.
I-am luat scaun de masina si l-am incercat intr-o zi..a stat cuminte tot drumul(vreo 10 km) dupa aceea am revenit la scoica si a inceput circul iar.. in scaun vede tot ce se petrece si e curios pe cand in scoica fiind cu spatele vede doar scaunul si asta il enerveaza tare.. am mai tine scoica o perioada sau scaunul intors dupa toate filmuletele puse de catre alra ..acum e tot scoica si imi scoate peri albi la fiecare drum, cand ma dau jos din masina sunt rupta
de cantat, batut din palme povestit, teatru de papusi etc.. aa i-am luat un set teatru de papusi," cei trei purcelusi" are si scena, ii place de numai cand ii dau cate un spectacol
, rade in hohote.
Maghiara usoara aualeu.. e imposibila!![]()
Eli felicitari sotului pt grad. hai ca se mai rotunjeste un pic bugetul o data cu gradul , nu?
Mamiseli iesi din butoi ca vine toamna si e nevoie de el pt must
Otilia aici fructe se gasesc gustoase ca se cultiva in zona asta struguri, piersici, pere, pepeni,etc mai putin prune cred ca de aia nu se gasesc niste prune decente veci!
mami de Thomas
anca_27 spune:
Of Dandusule, ce te inteleg cu
. Tocmai de-acolo vin, dupa n-spe zile, da` cand simt ca tb, nu mai stau, iau zibe, pun in scoica si cu mine langa tron. Si-i dau la mana ce gasesc prin zona, azi, baxul cu hartii igienice neinceput. Si-acu se lupta cu el si-i povesteste `ta-ta-ta-ta`.![]()
Am primit o laditza de 10 kile de rosii mari de gradina. Si ma uit la ea. Habar n-am ce sa fac cu ea. Nu-mi dati idei, dati-mi retete
, ca n-am mai facut niciodata nimic din rosii. In cel mai rau caz, le oparesc si la congelator.
Eli, bravos, he he ce soatza ai, felicitari!
Ocean, si eu gatesc mult de pe blogul Amaliei, retete faine si rezonabile. Mai nou sunt si fan Good food si mai gatesc si de-acolo, da-s multe `pretentioase`, ca sa fac ceva cu vanilie de la mama ei am dat ieri pe doua betze 20 ron.
Eu stau in zona cu jumi-juma maghiari-romani, si-n parc mamicile multe vorbesc cu zibe in maghiara, eu inteleg ce-nteleg da` de raspuns nu prea stiu, le multumesc pe limba lor, le zambesc si convietuim. Mi se pare incalcita. Soatza se mai baga, stie destul de bine.
Care puseserati praji aia cu afine? Nu mai ma joc.
Flowers cre` ca...
Intrebarati de papanasi - sorry, nu mai stiu cine, Darling?
- au iesit tare ... tari. Adica au fost comestibili, dar pe moment. Am pus mai mult gris ca sa-i pot modela bilutze, de parca lui zibe ii pasa de bilutze.
Next time cat mai putin gris.
Eu sunt adormita, nici nu reusesc sa m-adun sa-mi dau seama de ce m-as putea plange...
, pfai ce-as dormi una, si zibe tot cu 15 treziri azi-noapte.
Oti, si eu tot 57.5.![]()
Poarta-ma, mami!
_
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici
spiridusul spune:
mamiseli io.....
fac pe naiba ghem; s-au trezit trepadusii
revin
si azi am un gand bun pentru Ginye
Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi
spiridusul spune:
anca, le bagi in lada la frigider
tin si o luna
folosesti la orice ciorba, dai la blender si strecori de seminte
si arunci in oala
eventual, daca ai timp/chef pori sa faci suc de rosii
si azi am un gand bun pentru Ginye
Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi
anca_27 spune:
Ce norocoasa esti!...
I. a scos-o pe zibe. Inainte sa plece mi-a explicat clar cum sa-mi relaxez fiecare muschi, de la fiecare picior, apoi abdomenul, apoi mainile, apoi gatul, apoi....
creierul ar fi trebuit sa spuna, si sa numar inapoi de la 10 si gata.... o sa fiu relaxata si-o sa pot adormi.
`Da, da` si gandul meu urla innabusit `hai, mergeti mai repede la plimbare`, dupa ce cateva ore am intretinut-o pe zibe maraila, gatit cu ea alaturi, cantat, urlat, transpirat, vomitat, tot ce tine de viata cu un bb. Doar eu simt asta, ca uneori nu mai pot, ca mi-as plati propriul sotz/tata/mama din banii de facturi ca sa o scoata O ORA macar, sa pot sa-mi dau seama ca si eu exist? Da, mi-e jena sa pun intrebarea astea, mai ales fetelor cu 2 bb toata ziua acasa...
Ieri o stergeam pe zibe de zor in parc de nisip, I. o bagase in nisip doar in pampers, se umpluse toata. Trecea o alta mamica plimbatoare cu care ma intalnesc zilnic, se opreste, conversam, ii zic ca zibe a stat in nisip pusa de daddy, pt prima oara, si-acu o curatz la care ea `ce norocoasa esti ca o scoate, altii nu fac asta`. Helaaaaaau!!!!
In ce wtf de lume traim? Adica cum norocoasa? Da` am plantat-o singura? Cum sa-i mai explic, ca eu nu consider asta noroc, pt mine e total normal, uneori indispensabil norocul asta, cand privirea ei ce se indeparta spunea `ce nerecunoscatoare!`.
Nu m-as vedea traind langa un barbat care-a pus doar `rasadul`. Sau m-as vedea? Poate dac-as avea o mama mai disponibila, o bona, un bunic, o...ceva. Intortocheate si necunoscute cararile vietii...in doi....in trei....in patru...
Am reusit sa-mi reevaluez relatia cu mama. Mai acu cateva luni eram de-a dreptul infocata. Apoi am citit o carte. Si i-am lasat-o si ei s-o citeasca. Acum o privesc altfel si pe zi ce trece ma autoeduc, si e tot mai bine. Si din cate observ, aceeasi carte ii schimba si ei perspectiva... Nu va imaginati ca s-a oferit sa vina sa ma ajute neconditionat. Sau macar o vizita - ar fi a doua pe anul asta, prima a fost de revelion.
Curios ca nici eu nu mai astept asta. Cu toata oboseala, e asa de bine doar NOI.
Va pup, cu rosiile tot n-am facut nimic, da` am gasit retete pe net.
Mai strang pe-aici si ma duc s-o vad pe zibe happy, dand din maini si sarind din funduletz in sus de fericire ca poate sa faca ce vrea cu nisipul. O sa-mi relaxez muschii picioarelor si ai degetelor mici si ai .... la noapte. Cand o vad pe zibe plina de nisip cu ochisorii surazatori, cu dintzocii, cu degetutzele imbibate si strigand pe masura ce da din fund `ta-ta-ta` ma relaxez toata. Ce numaratoare inversa imi mai trebuie?
Poarta-ma, mami!
_
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici
anca_27 spune:
Am spus ceva ce nu trebuia? .... Unde disparurati?
Did I say somethong wrong?
Est-ce que j`ai dis quelque chose du mal? Na ca nu mai stiu franceza...
Ok, tac chitic.
Night-night!
Poarta-ma, mami!
_