Mamici cu 2 pitici(10)
Raspunsuri - Pagina 17
crengu75 spune:
Buna dimineata ! Poftim la cafea.

Noi de data asta am tras-o tare nasol cu boala. Dupa 3 zile de chin, in sfarsit e mai bine printesa mea. Ieri am ajuns cu ea in UPU dupa ce era din ce in ce mai rau cu tot antibioticul lui peste pe care il lua. Si avea fata mea o otita de zile mari si de aia plange fetita tot timpul si statea numai mufata la tzatze. Atibioticul pe care il lua nu a mers deloc probabil si ca o invatatura de minte , de acum nu voi mai accepta siropele ci numai medicamentul pe branula. La spital i-au montat o branulica frumoasa si i-au dat si de febra si fenobarbital si antibitic si in cateva ore era fata ca noua. Acum a venit asistenta si i-a pus doza de dimineata pe branula si fata a dormit in timpul asta, nu a simtit nimic , a fost super.
Ideea e ca acum e varza la capitolul diaree, ieri a facut 100 de caca si om vedea cum vom iesi din beleaua asta. Crap de ciuda ca nu se ocupa ca lumea macar de copii. Pe branula puteam sa-i dau si de febra si de hidratare si antibotic si fara tortura. Ea nu vroia sa inghita, ne-am chinuit si noi , am chinuit-o si pe ea, i-a mai tras si niste injectii ( dar din pacate nu cu ce trebuia), si totul se putea rezolva sa de elegant. Asta este. Ne luptam de acum cu diareea.
Doamne ajuta, bine ca e mai bine iubita mea.
Va pup si daca nu mai intru azi, va urez week-end placut la toate si multa sanatate la bebei si voua.
Crengu
de iepurica Rianna (1 anisor) si gandacel Cristian( 6 anisori)
ana_a spune:
crengu, sanatate printesei!!!Sa va treaca burtica! Of ce greu este cand sunt bolnaviori!!!Ma bucur ca merge spre bine!
Ai mei sunt treziti de la ora 8, neobijnuit pentru ei, Matei deja pica pe jos de somn....ma duc sa-l plimb un pic ca nu are chef de nimic....
tuturor!
proud mummy
ClaudiaH spune:
BUna fetele!
Crengu, sanatate printesei!!!!! Imi pare rau ca va necajiti asa.
Iulia, merci de reteta, cred ca o sa incerc varianta innabusita. Iti zic ce-mi iese.
Cami, spor la treburi! Stiu ca e greu cu doi copii bolnaviori si cu cursuri si casa si toate... Iti urez spor in toate si sanatate fetitelor!
Noi chiar n-avem nimic nou. Maine de dimineata e petrecere de toamna la gradinita la Stefan si dupa-amiaza e petrecere la asociatia proprietarilor de gradini de la noi din zona, cu gratar si tot tacamul. Cum urmeaza sa intram si noi in posesia unei astfel de gradini suntem invitati sa participam si noi. Pe deasupra a venit si toamna peste noi asa ca trebuie sa-mi fac timp sa-i caut si pantofi Luciei ca inca e in sandale si ceva caciulite ca dimineata erau 13 grade si batea vantul. Noroc ca mai am niste caciuli de la Stefan. Oricum trebuie sa incepem sa ne pregatim pentru sezonul rece.
Voi ce faceti fetele, ati disparut la cules?
Dodo-pui, ce face Isabella? E ok? Si-a revenit complet, nu?
julax spune:
Gaia,m-am gandit si eu sa reduc cantitatea de ulei,dar daca are si uleiul rostul lui i conservare?Mi-ar fi placut sa fi facut cineva o reteta de genul ,dar cat mai sanatoasa,fara prajeli sau grasimi in exces.Hmm,vad eu cum fac si anunt
Crengu,of,grele zile.Deci zici ca e mai ok cu branula.Dar nu o deranjeaza.Unde i-o fixeaza?Aiurea si cu diareea.O fi de la antibioticul sirop.Scapati voi si de asta,,dar mai e putin chin.Sanatate multa!
Claudia,din petrecere in petrecere si cica numic deosebit.Vreau si eu la petrecerea aia cu gradina,ca avem si noi
,dar n-avem timp,sper sa terminam curatenia pana incepe Alex gradinita.Abia asttept sa faci zacusca,cand ai de gand sa te apuci?Eu sigur n-am timp in urmatoarele doua saptamani,dar dupa m-as inscrie la jumatate de portie.Ma culc si eu ca acusica imi da desteptarea gaza mea.O noapte linistita!Iulia,mamica de Ioana
(24.09.2008)@ Alex
(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete
ClaudiaH spune:
Buna fetele!
Iulia, o sa fac zacusca nu pentru iarna caci la noi tot timpul anului legumele au cam acelasi pret deci... nu se justifica sa ocup spatiu cu conservarea pe lunga durata. Vreau sa fac ca sa mancam in casa proaspata. Saptamana asta o sa incerc reteta si o sa-ti spun daca e gustoasa sau nu. Cat despre petreceri sunt asa cam din obligatie, de obicei e atat de multa lume ca nu apuci sa vorbesti cu nimeni iar Lucia e asa de neastamparata, nu sta o clipa locului. In plus am reusit sa racesc asa ca toata ziua m-am simtit ca naiba. Am reusit doar sa cumpar pantofi Luciei si papuci de casa pt. la gradinita lui Stefan. Singurii pantofiori destul de comozi, moi si adecvati pentru un copil care nu are prea multa experienta cu mersul au fost de la Elefanten si pe deasupra ingrozitori de scumpi (35 euro!!!!) asa ca m-am intors acasa mai bolnava decat am plecat. Acum stau in fotoliu invelita cu o patura ca o baba si sper sa-mi revin pana luni.
Va urez noapte buna!!!!
julax spune:
Claudia,sanatate multa!
Eu vroiam sa fac zacusca acum deoarece gasesc legume care nu sunt stropite prea mult,deoarece acum e sezonul,de asta m-as fi incumetat.Astept sa spui cum a iesit
Iulia,mamica de Ioana
(24.09.2008)@ Alex
(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete
crengu75 spune:
Salutare fetele?
Ce ati facut in week-end?
Voi ce stiti despre anemie? Acum la analize , i-a iesit Riannei fierul 1o iar limita minima era 11. Mi-a zis ca e anemica. Din ce am mai citit eu pe net, copiii alaptati la san nu prea sunt anemici. Ce sa fac oare? Dupa ce-i trece diareea cica sa-i dau schema pe baza de fier si sa-i intrerup alaptarea ca de asta se anemiaza.
Nu stiu ce sa mai inteleg. Ori e buna alaptarea asta ori nu? Cica dupa 1 an nu mai e asa de buna.
La voi e bine cu fierul?
Ea si papa tare putina mancarica ce-i drept, mai mult gusta.
Crengu
de iepurica Rianna (1 anisor) si gandacel Cristian( 6 anisori)
julax spune:
Crengu,noi cu muncile pe la casa,facem curatenie ,mai putin azi,ca e duminica,am fost la mama si la nasa Ioanei.
Nu stiu ce sa zic de anemie,nu i-am facut inca analize Ioanei.Imi amintesc ca Alex avea cam 6 luni cand i-a iesit anemie la analize si mi-a dat supliment de fier haussman parca.oricum nu i-am dar decat vreo 4 zile ,ca fusese sotul dupa reteta,iar de la farmacie i-a scris pe sirop 2 ml in loc de doua picaturi,A facut o diaree
,dar am scapat repede.De atunci nu i-am mai dat ,dar am inceput diversificarea si manca bine,asa ca nu a mai fost nevoie de sirop.Mi se pare o tampenie sa renunti la alaptat,ma gandesc ca e posibil ca laptele tau sa nu-i mai furnizeze cantitatea suficienta de fier,iar daca zici ca nu manaca prea bine,e posibil sa aiba o usoara anemie.Ai ceva impotriva suplimentelor de fier?Eu i-as da daca ar avea lipsa de fier,dar ai putea eventual incerca sa-i dai mai multe alimente ce contin fier.
Iulia,mamica de Ioana
(24.09.2008)@ Alex
(24.08.2006)
Miniclipuri
Poze si filmulete
gabitzam spune:
Crengu, ba chiar dimpotriva, bebelusii alaptati la san sunt mai anemici. Rezervele de fier ale mamicii se cam termina pe la 6 luni de alaptat exclusiv.
Cei care au formula de la inceput au mai putine probleme, pentru ca in formula sunt adaugate toate chestiile necesare.
Eu i-am dat lui Raducu pe la cateva luni Fier Haussman, si lui Andrei la fel imi amintesc. Ii puneam cateva picaturi in mancare, nu mai stiu cate.
Da-i mai mult ficatel daca vrea, ma gandesc, ca are mai mult fier.
Eu dupa nastere am avut hemoglobina 7, am fost super anemica. Am bagat la greu ficatel toata vara trecuta. Si legume. Poti sa vezi pe net care alimente au continut mai mare de fier.
Alaturi de SEBI
Dodo-pui spune:

Insanatosire grabnica puiutzilor bolnaviori
Claudia,
multumesc lui DD si-a revenit totul este ok

Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Bazar pentru:Bogdan
;Mihaita
;Sebi