Mamici cu 2 pitici(10)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

Offf, m-am intors de la pediatru cu o veste buna: Lucia face febra si scaune moi ca reactie la vaccinul de saptamana trecuta si din cauza dintilor. A ascultat-o, controlat-o, cautat-o si nimic nu e in neregula plus ca domnisoara a tras un show de ras si topaiala prin cabinet la pediatru incat eu insami ma intrebam de ce am adus-o la medic. Insa cand am ajuns la gradinita sa-l iau pe Stefan (saptamana asta ii luam noi mai devreme) Stefan ma astepta miorlait si cu febra. Pana am ajuns acasa ajunsese la 39,8. Asa ca acum trag de el.

Va urez numai bine tuturor! Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

salut!!
iar am ramas codasa la scris.. nici nu mai stiu unde s-a rupt firul..
Profit acum sa iau o pauza..nu ca as avea timp dar fetele dorm ( mance-le mama pe ele de cumintele) iar eu am de scris un eseu despre o poezie de-a Juliei Alvarez la engleza si la franceza despre un film bun pe care l-am vazut...si ma simt stoarsa de idei ca o lamie!!

Iulia la multi ani lui Alex!! Mada la multi ani Ariannei!!

Claudia multa sanatte puiutilor, sper sa treaca repede febra si sa nu fie nimic serios nici la Alex.

Dodo impresionanta poveste..numai bine sa va aduca DD

Cami - mami de Sofia Alexandra - mai 2006 si Sabina Adriana - mai 2008

Mergi la inceput

Buna!

Am fost cu Stefan la pediatru: infectie in gat= antibiotic pana luni nu iese din casa. Lucia nu a mai facut febra de miercuri dar are in continuare scaunele moi (pana in 5 pe zi) si nu mananca decat foarte putin. E vesela, se joaca, doarme insa... se vede ca ceva o chinuie si pe ea. Sper ca pana luni se refac amandoi.

Voiam ca in week-end sa ne ducem la Ikea sa cumparam pat supraetajat ca Stefan ne tot bate la cap ca vrea si el ca a vazut la cineva si oricum ne gandeam la asta ca e cam aglomeratie momentan in camera copiilor cu 2 paturi si 1000 de jucarii. O sa luam si grilaj de protectie pentru cel de jos sa nu ne cada printesa jos din pat desi sotul zice ca initial sa o punem cu tot cu patut sub patul etajat si sa montam mai tarziu patul de jos. Trebuie insa sa amanam plimbarea la Ikea pe undeva pe sapt. viitoare.
Va las acum, ma duc sa o schimb pe Lucia ca am auzit o fleoscaiala in pampers. Va urez numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Din pacate la noi povestea are si "sezonul2".Am observat schimbari in bagajul de achizitii ale Isabellei doar la o saptamana dupa vaccinul de 4 luni.Am reusit performanta sa nu-si mai tina capul-daca o tragi usor de manutze(daca i tii de subrat pareok).Azi am ajuns la un medic in care am incredere(spune adevarul ,in fata..frumos dar fara cosmetizarea adevarului).Da o reactie la adversa la vaccin.
Este pe remedii homeopate...o voi programa la neurolog...trebuie sa inceapa si ea kinetoterapia
Altceva nu a mai pierdut din achizitii...si asta ma bucura rade chiar hohoteste;muta jucaria,urmareste lumini,zgomote,sta pe burta si-i tine capul bine susu(dar cu pumnutzi stransi(semn de afectiune)
Nu mai are voie sa faca vaccinurile obligatoriide la un an si 2 si jumatate iar la 6 luni doar daca gasesc o forma speciala "DiTe"

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Nu stiu ce am facut de merit atatea

oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*

Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!
*oooo*~*oooo*~*oooo*

Bazar
pentru:

Bogdan;Mihaita;Sebi;Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Multumim mult pentru urari!
Suntem in continuare cu casa santier,sper ca zi sa rezolvam cu apa in baie.
Dodo-pui,imi pare nespus de rau ca lucrurile nu sunt mai simple pentru voi...Sper ca Isabelle sa fie bine ,iar Bogdan sa mai recupereze.Doamne,ca idiotenie cu reactiile astea la vaccin,zau ca-ti vine sa nu mai faci niciunul.La Alex nu m-am prea documentat,n-au fost probleme,dar nici nu ma gandeam c-ar putea fi.Acum la Ioana sunt putin mai morcovita,mai ales ca am auzit numai tampenii despre reactiile la vaccinul de 1 an.Sper sa fie bine!
Claudia,sanatate multa piticilor!Ii dai ceva Luciei pentru scaune moi?Aaa,am vazut pozele,super,iar tu arati foarte bine,nu pot sa nu-ti admir sanii,iti dau un aer foarte feminin,te fac mai supla,bucura-te de ce ai,eu una te invidiez(in sensul bun)
Ana,aseara am dat din intamplare pe cartoon si mi-a trezarit inima,erau niste desene animate de groaza,cel putin pentru mine,ceva cu miste monstrii,nu stiu cum de le da voie sa difuzeze asa ceva.
Va pup pe toapte!As mai scrie,dar nu ma lasa nimeni...Paaa!Iulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Iulia asa sper si eu ..multumesc pentru gandurile bune.

Blogul lui Bogdan Andrei

Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!
*oooo*~*oooo*~*oooo*

Bazar
pentru:

Bogdan;Mihaita;Sebi;Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Dodo-pui, asa de rau imi pare! dar daca donu'Bodo are probleme, de ce nu au optat sa-i faca de la inceput altfel de vaccin? Of, mai am putin si cumpar mitraliera...
Sper sa-si revina printesa voastra cat mai curand
eu am reusit sa intru pe site-ul tau de mai mult timp, va port in suflet si ma rog la DD sa va aiba in grija

la toate mamicile - noi o sa lipsim putin, va povestesc dupa, avem ceva program vreo sapt - are tata concediu si incercam sa profitam

Oana, mami de Ana Maria (intr-o zi de 13... 13 iunie 2008) si Paul-Victor (ziua cea mai lunga: 21 iunie 2006)
Priveste partea buna a lucrurilor

Mergi la inceput

Mai, m-apuca damblaua de dimineata!

Adica Dodo-pui, problemele lui Bogdan se trag de le un pacatos de vaccin? Medicii n-au stiut asta sau cum de au repetat grseala si cu Isabella? Nu pot sa cred ce-mi citesc ochii. Poate totusi va trece reactia asta. Nu, nu vreau sa cred ca poate fi adevarat, e mult prea nedrept!!!!!

Iulia, ce ai auzit despre vaccinul de un an??? Lucia tocmai l-a facut. Iar starea ei nu evolueaza prea bine. Adica vreo 5 zile de la vaccin a inceput sa faca febra si o usoara reactie cutanata plus scaune moi (nu diaree, doar cu mancarica nedigerata). Dupa 3 zile de febra n-a mai facut febra dar nu prea mai mananca apropae nimic iar scaunele arata tot mai urat. Ieri a avut niste scaune asa acide incat s-a iritat la fundulet instantaneu si la fel si azi cu toate ca ii dau de 2 zile mancare de regim antidiareic. Nici nu stiu ce sa cred. Plus ca ieri a fost foarte pleostita, n-a mai fost copilul ala vioi si vesel cum e ea de obicei. Sa fie tot reactie la vaccin sau deja e alta problema. Oricum luni ma duc la medic daca nu-i trece.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ClaudiaH

Mai, m-apuca damblaua de dimineata!

Adica Dodo-pui, problemele lui Bogdan se trag de le un pacatos de vaccin? Medicii n-au stiut asta sau cum de au repetat grseala si cu Isabella? Nu pot sa cred ce-mi citesc ochii. Poate totusi va trece reactia asta. Nu, nu vreau sa cred ca poate fi adevarat, e mult prea nedrept!!!!!

DA de la component de la vaccinul de 6 luni
Stiau ,le-am amintit si...si ce daca...(mi-au spus ca-i ok ca nu mai folosesc acleasi vaccinuri..nu stiu ce au fol la Bogdan nu mi-au aratat niciodata..nu aveam posibilitatea sa ma informez.nu am stiu ca au reactii adverse.)
Sper sa treaca repede aceasta reactie ca nu stiu daca am nervi sa o iau de la capat
Eu am inceput deja kineto cu ea(am experienta facand ani de zile cu baiatul),ii administrez remediile homeopate...sper sa inceapa sa se vada schimbari in bine cat mai repede.

Cat despre vaccinul de 1 ansi cel de la 2 ani si ceva am fost sfatuita sa nu-le fac sub nici o forma...nu am mai avut nervi ieri sa intreb de ce?Ce contin...Sper din tot sufletul ca puiutza ta sa nu aiba nimic sa fie doar o reactie si atat

Blogul lui Bogdan Andrei

Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!
*oooo*~*oooo*~*oooo*

Bazar
pentru:

Bogdan;Mihaita;Sebi;Ema

Mergi la inceput

Dodo-pui, am citit si eu despre vaccinuri pe net un pic si am aflat ca de fapt componenta pertusis a fost banuita ca ar avea legatura cu encefalopatia, etc. Bat-o vina sa o bata de boala si schema de vaccinari! Medicii totusi trebuia sa evite stiind ca si fratiorul are probleme de la acelasi vaccin, mai ales ca boala in sine (cea de care suntem protejati prin vaccinul respectiv) e grea dar nu la fel ca aceste efecte secundare. EU insami am facut aceasta boala (tuse magareasca in limbaj po****r) cand inca eram in fasa si nu mi se facuse inca vaccinul (am luat-o de la un baietel mai mare) si iata ca am supravietuit, a fost greu pentru parinti dar a trecut. Imi pare tare rau, poate totusi nu-i adevarat, poate totul e reversibil, poate nu va veni din nou necazul peste voi. Succes!

Mergi la inceput